- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Ugyanez a gondom, írtam is róla korábban (65C805). Akkor az volt a javaslat, hogy csináljak gyári visszaállítást, fw frissítés után nem árt. Na most én ezt (még) nem csináltam meg, részben, mert nem akarok újra mindent beállítani, sok csatorna, stb...másrészt tartok attól, hogy egyéb hibák is előkerülnek, amik most "be vannak ragadva". De ez alapján akkor úgy tűnik, ez sem oldaná meg
Az adaptív fényerő kikapcsolásával nekem az a bajom, hogy nappal, jó fényes nappaliban is van, hogy valamelyik családtag tv-zik, meg a vaksötét nappaliban is éjjel. Az adaptív fényerővel így nappal is tökéletesen látható és éjszaka sem süti ki a szemem, viszonylag jól szabályozza (bár azt konkrétan nem néztem, hogy a csúszka is mozog-e). Na most ha ezt mindig a napszaknak megfelelően, a menüben turkálva kéne szabályoznom minden egyes alkalommal, én agyf.szt kapnék, az biztos. Én magamnak talán még állítgatnám, ha nagyon nincs más, de a családtagok biztos nem fognak a menüben fényerőt beállítgatni, azt sem tudják, hol van benne. Meggyőződésem, hogy ezzel nem vagyok egyedül...
A többiek napszaknak megfelelően állítgatják a fényerőt?!
Én most pl. egy HDR10+ szabványú sorozatot nézek Prime-on vaksötétben, a fényerő 29-en áll, és miután visszaváltok tv-re, így csak kicsit süti ki a szemem, nem vészes. A sorozat kívánná a nagyobb fényerőt, de ha fentebb veszem, ez a kiba..ott fényerő úgy marad, SDR-re visszaváltáskor fájdalmasan vakít. Ezért számomra ez a kompromisszum elfogadható, de mindenképpen jobb, mintha az adaptív fényerőt kikapcsolva napszakonként és userenként állítgatni kellene...számomra az élhetetlen. -
peternac
tag
elvileg ki van kapcsolva, de megnezem (egy regebbi c728 amugy)
ezekben az uj fw-ekben viszont vegre van ket olyan funkcio, amit mar regota vartam h javitsanak:
- nullara leveve a hangerot vagy mute gomb eseten par masodperc mulva eltunik az athuzott hangszoro (mute) ikon
- a gyorsmenu/sav vagy mi (3 vizszintes vonal egymas alatt gomb) mar nem csak hdmi bemenetek alatt jon elo, hanem appoknal/home kepernyon is
nemtom miota vannak ezek, de nekem ujdonsag es tetszik (v503-rol nemreg frissitettem v605-re)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged