- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
BreamHunter #27759 üzenetére
Ugyanilyet vettem ugyanott decemberben. 5 hónapja minden nap bekapcsolom, nézem, örülök, amire nekem kellett (tv sport adások, HBO, Prime Video, Chromecast-en filemzés, vagy pl. YT és azon a hangalapú keresés, ) arra teljesen jó. Nyilván mások lehetnek a felhasználási szokásaink, de esik szét álló helyzetben, vagy mi a gondod az anyaghasználattal?
-
Parmezan77
junior tag
válasz
Csak mielőtt "temetnénk" a TCL-t itt egy jó kis összahasonlító videó az új QM8-ról (nálunk C855). Szerintem 835-935 után ez lessz az új favorit. Csak kell egy kis idő, hogy normális szintre essen az ára
[link] -
Celtis
veterán
válasz
+1 (C805)
-
boborján2
senior tag
válasz
65C835 annyira tetszett , hogy az utolsó kiállított darabot elhoztam.
Az anyaghasználat teljesen oké, 2db távirányító, kiváló kép és hang (Onkyo 2.1)
Csak a TCL
Bár az is igaz , hogy ez a széria másik ligában játszik (az ára is) és a szoftvere is rendben van.
-
HF77
őstag
válasz
hát nekem van volt lg, samu, hisense és ugye most az egyik tcl c805...ár értékben ha minőséget vagy designt nézünk hát egyik sem jobb a masiknál! de hogy képminőségben a tcl ráver mindenkire az tuti. természetesen hasonló árfekvesű tv -kről beszélek!
-
cd930
senior tag
válasz
A 6-os sorozattól ne is várjon senki semmi kiemelkedőt, de még a 7-estől se igazán.
Ár-érték arányban talán, de minőségben ne.A MiniLED, amiben jót alkottak a 8-as és 9-es sorozatokban, bár a 805-öst úgy tűnik agyonverték a rossz szoftverrel..
Nem is merem frissíteni a 835-ösömet, kétéves fw van rajta..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged