- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
Sziasztok. Eltelt pár hét, a probléma még mindig nics teljesen megoldva.
Windows 11 videót átküldi a tv-re, ez működik (csak videót).
Viszont a kijelzőt nem tudom klónozni a tv-re, Windows gomb + K billentyűkombinációra kiírja a közelben lévő tv-ket amire lehetne csatlakozni, csak épp az én tv-m nincs köztük.
A TLC c645 nem támogatja a Miracastot?
Mobiltelefon (android) simán átküldi a telefon képét a tv-re, de a routeren keresztül.
Jól értelmeztem hogy a Miracast technológia két wifi-s ezközt kapcsol össze közvetlenül, azaz router nélkül?
Ubuntu-ban a VLC át tudná küldeni a videó képét a tv-re mint a Windows, de nem működik.flathub org.gnome.NetworkDisplays
programot telepítettem Ubuntura, de egyenlőre ez sem működik, pedig látja a TV-t (a Windows nem látja képernyő klónozásnál).Szeretnék tanácsot kérni, Windows-zal vagy Ubuntu-val szeretném a kijelző képét átküldeni hálózaton keresztül (nem szeretném HDMI-vel).
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN90FAT) 165CM NEO QLED SMART 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest