Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle JailBreak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Én is megvettem, be is állítottam a dolgokat, én úgy veszem észre, hogy HDR és Mozi mód esetén egyértelműen fényesebb/részletgazdagabb lett a kép, amúgy most a "Dinamikus hangtérképezés: A prioritás részlete..." állásban van, eddig ez OFF volt, ha jól emlékszem.
Kíváncsi vagyok hogy előjönnek-e a mikrolaggolások 24p esetén külső forrásról, mert eddig mindig észrevettem, csak PC módban tűntek el, de ott most meg HDR kép gyengébb, nincs is annyi beállítási opció, pedig mostanában úgy néztem mindent.
Amúgy valóban hiába van bejelölve a Minden képforrás esetén alkamazza a beállításokat, az SDR-t és a HDR-t összekeveri, erre csak az a megoldás, hogy a képbeállításokat külön jelforrásként mentse el, így persze pl. két külön forrás esetán 4-szer kell végigmenni a beállításokon (HDR+SDR)...
Amúgy én az új teszt FW 1es verzióján vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest