- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Én is megvettem, be is állítottam a dolgokat, én úgy veszem észre, hogy HDR és Mozi mód esetén egyértelműen fényesebb/részletgazdagabb lett a kép, amúgy most a "Dinamikus hangtérképezés: A prioritás részlete..." állásban van, eddig ez OFF volt, ha jól emlékszem.
Kíváncsi vagyok hogy előjönnek-e a mikrolaggolások 24p esetén külső forrásról, mert eddig mindig észrevettem, csak PC módban tűntek el, de ott most meg HDR kép gyengébb, nincs is annyi beállítási opció, pedig mostanában úgy néztem mindent.
Amúgy valóban hiába van bejelölve a Minden képforrás esetén alkamazza a beállításokat, az SDR-t és a HDR-t összekeveri, erre csak az a megoldás, hogy a képbeállításokat külön jelforrásként mentse el, így persze pl. két külön forrás esetán 4-szer kell végigmenni a beállításokon (HDR+SDR)...
Amúgy én az új teszt FW 1es verzióján vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- OLED monitor topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lexus, Toyota topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest