Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- WH Sony XM-6 Help
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Celtis
üzenetére
Igen! Erről itt is volt már szó és pont arra jutottunk, ami az általad linkelt felső képen is látszik, a képen a felső csík látszik mert alatta nagyon világos téma van. Míg az alsó fekete csík nem látszik, mert ott nagyon sötét a kép széle!
Középső képen is ez látszik, csak mivel ott szinte mindenhol világos a képszéle, így alul és felül is világos a fekete csík. -
Solymi81
aktív tag
válasz
Celtis
üzenetére
Én pont emiatt nem vettem meg, a tesztekben jelezték ezeket a problémákat és várnak egy ideje FW frissítésre, de állítólag (ezt nem tudom), még nem reagált erre a TCL.
Nekem ma jött meg a C745, nagyon szép képe van, igaz tegnap még szemeztem a c485-tel is, volt lehetőségem megnézni Alzánál.
Persze demóképek mindkettőn jók, a C745-öt meg majd alap beállítgatás után kezdem el megnézni, hogy filmeknél milyen.
A miniledben nagyon gondolkodtam, mert csak 60-70k lett volna a különbség, debefürödni meg nem akartam vele.
Meg úgy voltam vele, hogy jó áron jutottam a tv-hez, ha eladom, akkor se lesz nagyon bukó és akkor már veszek egy rendes OLED-et vagy Miniledet 2-3 év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor