Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FJC
senior tag
Már ne is haragudj...
"Én pont most gondolkodok, hogy maradjon vagy menjen a 835....eddig amiket olvasok,..."
Én a TV-t nézem, nem pedig olvasok róla...
A sok vinnyogás helyett miért nem próbálkoztok megtalálni a megfelelő beállításokat?
Focit ugyan, nem nézek, de a Forma1 az tökéletes (pedig abban is van gyors mozgás).
Focinál ne csak az interpolációt próbáljátok, hanem a fekete keret beszúrást is (az csökkenti az után húzást). -
atee_13
őstag
HA valakinek csak 4K streaming van annak lehet semmi baja. Ilyenen nekem is rettentő éles, madarak tollát is úgy látni mintha előttem lenne, feketét is lehet látni amiket írogatnak, h szinte tökéletes.
De ha hétköznapi tartalom kerül rá látványosan rosszabb mint ami előtte volt TV-m.
Foci pl úgy sem volt jobb, hogy BT sport HD streamet kerestem ugyan az az eredmény pacákat látni csak. Spíler 2 azt hiszem nem HD a TV GO nál azon mintha egy lehelettel nézhetőbb lett volna, nem is értem hogyan.
Mondjuk jobban örültem volna, ha ezt vásárlás előtt tudom nem után
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 4
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Projektor topic
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- 2025.11.13 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 4070 / 4080 / 4090 / 5070Ti / 5080)
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vhiktor