- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
mikrofon #16265 üzenetére
Na erre gondoltam. Ebből csak a stick ami tényleg pár 10e Ft és akkor erre mondjuk nem tudok kötni külső hdd-t.
A cube nem képes veszteségmentes hangra és a beszerzés is kérdéses, a shield tv pro meg ~100e Ft, ami elég messze van a pár 10e Ft-tól és ha jól tudom az új fw-el ott is kapunk egy halom bug-ot.
Szerintem inkább oldja már meg az új TV a streamet(akár menjen gariba ha ilyen nyűgös)
Amúgy "kialakulóban" van egy nagyon jó kis lejátszó még korrekt áron [link]. Talán még az is elképzelhető, hogy CE alól is lesz rajta DV támogatás (legalábbis ezt olvastam itteni fórumon) -
parts
tag
válasz
mikrofon #16265 üzenetére
Ha Marantz NR1200 erősítőt használok, melyiket lenne érdemes választanom? Mivel csak sztereo (2.1) és nem 7.1, elég lenne a Firestick 4k max? Egyelőre még egy 10+ éves 40" Samsungot használok, de még a TV csere előtt próbálok tájékozódni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest