Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djhir
tag
válasz
Levente1991
üzenetére
Szia, mekkora az a tévé, hány colos? Mennyi volt az ára, amikor vetted?
-
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991
üzenetére
Mi hiányzik az appokon kívül? Nekem az volt a furcsa hogy működik minden elsőre. Azért a c715-nél ha cisstaolvasol volt szívás rendesen főleg az elején. Lehet 725-re étek már javítva lettek de nekem pl mai napig ha hdr filmet néztem és utána visszakapcsoltam tekekom boxra a hdr beállítások látszódtak nem váltott vissza. Nekem kellett manuálisan. Android 11ig a netflix 10-15 perc után elkezdett szaggatni. Ki kellett lépni majd vissza hogy újra jó legyen. Ezt az android 11el sikerült javítani addig minden frissitéssel csinálta. A hang csúszás arc-on keresztül sok fw-vel előfordult és akkor rakhattad vissza az előzőt. És még sorolharnám. A tcl nagyon jó tv és lehet nem a c715 volt az utolsó amit vettem, de a szoftver legalább is c715 esetében botrányos volt. Kellet majdnem 2 év hogy azt mondjam majdnem ok lett a 715-ös szoftverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Motoros topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- TCL 85'' C735 QLED 4K 120Hz VRR DolbyAtmos/Vision, HDR10+,
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- új Hisense 70 A6KT 4K 178cm Smart TV óriási méret, garis
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor