- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Meglett mindenre a válasz:
Vodafone médiakártya volt a ludas. Réges-régi UPC-s médiakártya volt, ami 1.0 verziójú volt. Kicserélték 1.2-re. A képen lévő üres részben volt egy telepítés és utána rendben jött minden. Úgy látszik visszafelé nem kompatibilis.
A kikapcsoláskor a CAM üzenet pedig arra vonatkozott, hogy a médiakártyát telepítené. A CAM = médiakártya. Így, hogy jó médiakártya került a TV-be, a kikapcsolás egy pillanat így már.
Egyelőre még barátkozok a TV-vel. Hangzása jobb, mint az elődjéé - LG 42LK530 -, de azért a Thonet & Vander még mindig jobban tetszik a fülemnek.
Egyelőre pont beletenyereltem egy Dolby-s filmbe, ami profile 5-ös. A videók közül nem tudott mindent lejátszani, így bátorkodtam a Kodit letölteni, mert annyit olvastam itt róla....
-
Lordus
senior tag
c725 - nálam is van bent digi CI kártya. Nálam a következőt produkálja újkora óta (5 firmware-rel) : random, bekapcsolás után kint marad ez a CI kártyás képernyő, és csak és kizárólag a program gomb fel/le megnyomása után tűnik el. bármi mást nyomok, nem tűnik el.
Teljesen rapszodikus, van, hogy napokig nem csinálja, néha meg 2 nap alatt 3x...
CI kártyát felcseréltem már a másik tv-vel, ugyan az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest