- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
snyper990 #39027 üzenetére
Szia! "innen-onnan beszerzett firmwareket telepítgetni"
Ezek szerint itt-ott valakik azzal foglalkoznak, hogy fw-ket gyártsanak tcl tv-re, lehetőleg olyat, amit maga a tcl tv ellenőriz le, csak ezután telepíti.
És ha brick lett egy tv, akkor a készítők otthon röhögnek? Kinek éri meg FW-t gyártni, a tcl nevében, úgy, hogy még a "sikert" sem tudják learatni, nemhogy anyagi hasznuk legyen. Arra lennék kiváncsi, hogy ha valaki lg vagy samu tv vesz akkor is ilyen "körültekintően" jár el, hatalmas elvárásokkal. Legyen tökéletes tv, játék monitor, mindent visz média player...."Van egy film, 1,45-nél megdöccen egy pillanatra, visszaküldöm"
Ok, vegyél mást, ha találsz. Lg-t vagy samut kell venni, annak a korlátait mindenki elviseli. Érdekes. Nem tudja DV-t nem baj, szar a képe, nem baj. Én azt látom, hogy nagyon elharapódzott a szőrszál hasogatás, sok esetben. Amúgy nekem 2 tv-m van: egy 65C805 és egy 65C765.
Sajnos én is kezdtem beleesni a hibába, kezdtem nagyítóval lesni, hogy milyen problémát találhatok. Jaj, nem egyenletes a háttérfény....Ha ez nem dúrva, akkor nem érdekel, mert a storyt figyelem, a filmet nézem, olyankor meg úgysem látszik. Nem akarok műszaki vizsgáló lenni, tesztekkel és mérésekkel. Ha szemre oké, akkor én maradok néző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest