- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
Szia! Megértem, ha rossz a tapasztalatod, ezek után nekem is rossz szájízem lenne. Bár valószínűleg ezek mindegyike szoftveres gond lehet, én egyik általad leírt problémát sem tapasztalom a mindennapokban.
Első körben, egy gyári visszállítást próbálnék, hátha, ha nem segít, és van benned annyi affinitás, felraknék egy újabb verziót, ebben a posztban leírta a kolléga, mit hogyan kell (500-as verzió letölt - bár lehet Android 7-tel jobban jársz, az stabilabb -, pendrive-ra felmásol, majd beállítások, rendszerfrissítés, helyi frissítés). Ezek univerzális frissítések, tehát mindegyik típussal működnie kell. Ha ezek után sem sikerülne javítani a helyzeten, elállnék a vásárlástól, amennyiben neten rendelted.
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest