Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
darius09
üzenetére
Felhősödést élőben tudod megnézni mikor otthon van a TV mivel minden egyes TV gyakorlatilag egyedi. Egy esetleges gyártási hiba bárhol előfordulhat.
Általánosan nincs felhősödési gyártási hibája a modellnek.
Legfrisebb fw verzióval előfordulhat sötétebb foltosodás de a korábbi fw-t visszarakva(igen, bármilyen fw-t fel lehet tenni!) eltűnik a hiba.
Fekete szerintem az LCD csúcsa!
Fekete képnél nincs bevilágítás. Ha a kijelző felén fekete képet kell mutatni akkor úgy vettem észre, hogy azt a felét egyszerűen lekapcsolja. Mármint a háttérvilágítást.
Dolby Vision féle dinamikus fényerő kezelés is teljesen rendben van.
HDR bőrszín nálam okés a 318-as fw-el.
Hangját nem tudom mert soundbar van rákötve.Láttam élőben a 65SM8050PLC-t és hát... TCL féle QLED sokkal jobb feketét tud. De érthető. Az LG-ben IPS van. Hiába NanoCell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor