- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
TCL garancia témához:
Persze ne legyen igazam, de a düh miatt kikívánkozik belőlem (nekem is van kiterjesztett garanciám, ami egy nagyon erős érv volt TCL tv vásárlás mellett), de...
Hitachinál úgy jártam, hogy szintén 5 év kiterjesztett garanciával vettem a tv-t, majd amikor 2,5 év elteltével meghibásodott, és érvényesíteni akartam, akkor közölte a szerviz, hogy sorry, de fél éve az importőr csődöt jelentett, és mivel ő vállalta az 5 évet, emiatt nála nem tudom érvényesíteni, próbáljam a vásárlás helyén. Megpróbáltam, de ők szintén sajnálják, mert nem ők vállalták az 5 évet, ők csak a törvényben vételár alapján meghatározott jótállást tudják vállalni, abból meg hát sajnos éppen kifutott a tv. Úgyhogy itt kb. be is zárult a kör, a klotyón lehúzhatom az 5 éves garanciámat. A gyártónak is írtam, akik még csak le sem reagálták az emailt.
Úgy tűnik, simán megérheti létrehozni egy céget azzal, hogy ők vállalnak 5 éves garanciát (emiatt az eladásokat a többszörösére tornázzák), majd csődöt mondanak, amikor fedezni kéne a javítási/csere költségeket...Ügyes.
Persze, a TCL nem ilyen (remélem).
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- MG topik
- Motoros topic
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE55Q67D) 140CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest