Hirdetés
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz
Vhiktor #18189 üzenetére
A te videóddal kezdte a TV használatát. Már vétel előtt olvastam a topikot azért is a tieddel kezdtem.
Később javasolták a visszaállítást azt is megtettem. Nem volt érdemi változás.
Van egy spanyol srác akinek van hasonló videója TCL-ről azt is megpróbáltam az se volt jobb.Ami jelenleg komfortosabbá tette az a 652 es frissítés.
"Szemrebbenés nélkül mondom továbbra is, hogy jelenleg az egiyk legjobb tv."
Ok, de mire? Azért az almás TV-n tényleg van olyan amin nagyon jó, de érdekes módon olyan is ami nem annyira. Saját youtube app-ján 4k ban is van nagyon szép tiszta kép. Az én felhasználási szokásom meg a foci, nlf (TVGO-ról) és youtube nézés. Néha nem látványt igényló sorozatok online nézése (nem streamingről). Itt viszont hát hogy is mondjam hagy kívánnivalót maga után a nálam lévő darab.De ennyi volt. Egészen a frissítésig azóta a SmartTube os videók rendesek lettek bárminemű beállítás módosítás nélkül.
User error el tudom fogadni, de az LG ugyan azokkal a forrásokkal szebben működik.
2014 ben vettem utoljára TV-t azóta ez az első, nem követtem az iparágat csak venni akartam egyet jó áron mielőtt az LG váratlanul megadja magát és egyik napról a másikra kell venni valamit akció nélkül.
"Vagy kifogtál egy hibás darabot" ez is lehet, de hogyan lehet erről 100% ig meggyőződni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háború Izraelben
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest