Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Igazából pirosból is kékből is zöldből is sok volt. Leginkább a növényzet nézett ki szarul, szinte vibrálóan zöld volt. De a magenta színeken is meglátszott hogy nagyon erős.
Leírok pár fontos dolgot a beállításaim közül ahogy most használom, mert ezekre lassan jöttem csak rá sok próbálgatás után:
Én Dinamikus módot használom, azt konfiguráltam át de bármelyik használhatóvá varázsolható (érdekes hogy nincs user beállítás).
Élesség - 0-10 - efelett villódzanak mozgáskor bizonyos részletek a képen (pl sűrű mintázatú objektumok, leginkább szürkéknél észrevehető).
Szín - alapból 60-as értéket visszavettem 35-40 környékére.
Egyéni színbeállítások - Ezt nem jegyzi meg a rendszer úgyhogy felesleges beállítani. Én kétszer eltököltem vele, marad alapon. Ha mégis megjegyezné akkor a legfontosabb a zöldek visszafogása és a sárga feltuningolása. A piros meg a kék nagyjából megjavul magától a visszavett szín miatt. A zöldnek nem elég (annak kb 25-ös lenne jó) a sárga meg csorbul kicsit a visszavett szín miatt.
MPEGNR és DNR (most nem tudok ránézni) - ki kell kapcsolni mert rossz lesz a színátmenet (ez is főleg szürkéknél ill az emberi bőrön látszik leginkább). Erre csak tegnap este jöttem rá, előtte azt hittem hogy kevés ez a 8 bites panel azért ilyen szarok az átmenetek.
Színhőmérséklet - -2 - a bőrszín miatt kicsit melegebbre kell húzni a színeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- OTP Bank topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Microsoft Office és Office 365 topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor