- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
na megcsinaltam a v337 re való frissitést TCL C725-nél
ugyan utána nem mentem bele a reset shop ba mert most nincs kedvem mindent ujbol beallitani, de az 1000% hogy a DV filmek most már világosak 4es gamma mellett is sőt olyan mintha a világosabb részek max niten fényerőn világítanának
de az is árulkodó hogy ha dv film alatt bemész a menübe akkor rendes erős fémyes fehér színnel láthatóak a betűk es a menü resz.
A látható fényerő váltás világos sötét jelenet váltás között megvan még legalábbis Black Adam DoVi filmnél igen(de van olyan film aminél már nincs ez a bug sem pl mimdem mindenhol),de szerintem ez már release gond hiszen a nyugaton a helyzet változatlan filmnél (DoV) például eleve nincs ilyen váltakozási bugde valami új beállítás is bekerült-speciális videó-mozgás- Természet mozi angolul "Nature cinema" néven irja("optimalizálja a kép minőséget hogyjobban megfeleljen a hollywoodi mozi szabványbak")
jelentsen ez bármit szerintem jól hangzik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest