- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- skoda12: Webshopos átbaszások
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubii
senior tag
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom az 50C635-tel:
Első dolgom volt kikapcsolni az automata rendszer frissítést, miután beüzemeltem. Igazából hálózatra se volt felcsatlakoztatva 1 hónapig, utána viszont a Prime video miatt muszáj volt. Egyik nap a frissítő képernyővel kapcsolt be, nem örültem neki. Teljesen elégedett voltam mindennel, ezért nem is akartam ezen változtatni. Én nem nyomtam rá a frissítésre, rejtély mi történt...
Az új verzióval viszont észrevettem én is a hírhedt hangcsúszást ARC-on keresztül. Rendkívül zavaró (0,5-1s), a csúszkával se lehet már ennyire korrigálni. Mivel jelenleg újabb verzió nincs, hálózatról nem tud frissülni.
A kérdésem az lenne, hogy érdemes gyári visszaállítással próbálkozni, vagy egy korábbi verziót kellene feldobni rá? Mivel nem terveztem frissíteni nem is néztem meg sajnos milyen verzió volt fent előtte. Nincs valami log fájl, amiből ki lehetne deríteni?
Jelenlegi verzió: V8-R51MT05-LF1V508.020773Most kezdtem ismerkedni a TCL frissítéses oldalával. Jól látom, hogy az R51MT05-V501 verzió lehetett fent előtte? November végén lett vásárolva a TV.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Kuponkunyeráló
- 3D nyomtatás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmvilág
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 09.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest