Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepimama
tag
válasz
LanyUs
üzenetére
Szia! Majd este próbálom hosszabban, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve ( KÖSZ rainman72
), de még csak ismerkedem (ma szedtem le a használatit, mert csak egy nagyon alap van csomagolva, kb. vigyázz törékeny az üveg és hasonlók) az igazi: [link] Youtube szerintem 2-3 mp alatt betölt és a 4K HDR érezhetően szebb, mint amit korábban FullHD-n láttam. 58"=147 cm is házimozi-szerű, Pendrive-ot VLC és Kodi nem lát jól, de aztán "felfedeztem", hogy van saját médialejátszója, ami a rákötött 2GB-os vinyót is jól kezelte. Google-fiók azt hittem, hogy automatikusan hozza át a jelszavakat, de ha mobilon belépsz Netflix, Disney sima ügy, HBO MAX kicsi gépelés, de nem vészes. TV-zni még nem tudtam, mert rövid a LAN-kábel, remélem arra a legolcsóbb is jó? HA gondolod Békásmegyeren megnézheted. A lényeg, hogy nagyon jó nagy és érezhető a különbség, optikaival simán megy a 20 éves 5.1 házimozirendszerem
mobilról küldött fényképeket és sd-s sorozatot szépen feljavította a rendszer. Beállításra sok az opció és szerintem nem jegyzi meg őket, de ez lehet még kezdeti bénázás. (alapból 100 a fényerő és a kontraszt, levittem 50-50-re és simán jó, de majd finomítom...) Jó lenne vmi zsinórmérték, hogy pl. 4K HDR-nél mik a jó alapértékek és ha pl. 720-st, avgy SD-t nézek, akkor mit érdemes (pl. gondolom, utóbbinál több automatikus képjavítást) és ott más alapértékek kellenek-e...Nem értem miért kell 2 távirányító
Ja és BT-párosítás nem sikerült (füj- és fejhallgatóval próbáltam) de jack-en igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Tippmix
- További aktív témák...
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65UM7100PLA 4K TV
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
), de még csak ismerkedem (ma szedtem le a használatit, mert csak egy nagyon alap van csomagolva, kb. vigyázz törékeny az üveg és hasonlók) az igazi:
mobilról küldött fényképeket és sd-s sorozatot szépen feljavította a rendszer. Beállításra sok az opció és szerintem nem jegyzi meg őket, de ez lehet még kezdeti bénázás. (alapból 100 a fényerő és a kontraszt, levittem 50-50-re és simán jó, de majd finomítom...) Jó lenne vmi zsinórmérték, hogy pl. 4K HDR-nél mik a jó alapértékek és ha pl. 720-st, avgy SD-t nézek, akkor mit érdemes (pl. gondolom, utóbbinál több automatikus képjavítást) és ott más alapértékek kellenek-e...Nem értem miért kell 2 távirányító
Ja és BT-párosítás nem sikerült (füj- és fejhallgatóval próbáltam) de jack-en igen.
Vhiktor