- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
takbal
csendes tag
válasz
#49155328 #1156 üzenetére
Nekem is ugyanez van, Onkyo NR474-gyel. Mielőtt összekötöd, le kell venni a tévé hangerejét a tévé távirányítójával, így megy ARC-on át is. De nekem is volt már, hogy együtt szól, így én is koaxszal hajtom meg.
Nálad bekapcsol fast power on-nál az erősítő? Nálam bekapcsnál külön fel kell éleszteni az erősítőt, standby-nál viszont nem kell kikapcsolni.
Tényleg tök mindegy egyébként, hogy coax vagy ARC, eddig semmilyen különbséget nem találtam, szerintem ugyanaz a szoftver path. A TV ugyan beszél egy DD+ opcióról, de bármit csinálok, csak DD-t ad ki.
Csak Netflixszel és Kodival van 5.1 hang. Kodiból is 17.6 kell hozzá, Leilával még nem sikerült.
Ha ennél jobb hang kell, akkor marad a külső streaming box. Netflix Atmost jelenleg kizárólag PC-ről vagy Apple TV-ről tudsz lejátszani: https://www.digitaltrends.com/home-theater/dolby-atmos-movies/
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest