Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Gyerkőcök, nem szívesen rontom el a teadélutánt, de pont ezekre a kérdésekre van ott az AMD Athlon XP klub topik.
Bővebben: link -
joci2000
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
rendicsek köszönöm szépen a válaszaidet beruházok 1 uj lapba és új ramba
+1 új videjókártyába, mert most gf2 gts-em van -
joci2000
senior tag
jah ez lenne szerintem is a legjobb megoldás és végre letenni a régi sd-t
-
joci2000
senior tag
tehát akkor semmi esélyem

az a baly az fsb-vel hogy elég régi szar a lapom és sd-ramos szal nem igazán tudom fsb-vel húzni -
(Kolombusz)
veterán
Szia.
2003 decembere után az amd procik lockosak, tehát a tied is az. Elég jó tuningos procit fotál ki, ne szorzóval húzd, hanem fsb vel. -
joci2000
senior tag
Üdv minden moddernek,
Az lenne a problémám: hogy van 1 athlon xp 2000+ troughbread B procim
ezzel a számmal:AXDA2000DUT3C z432445f4d83d KIKJB04250PMW
12.5x133
ha jól tudom, akkor 2004 25. heti a proci, tehát akkor most ez mit is jelent? hogy super lockos?
eredetileg az L1-es hidak végig le vannak zárva, ami azt jelenti, hogy nincs szorzólockja ha jól tutom?
de azonban ha állítani szeretném biosból a szorzót, akkor sem a csökkentést, sem a növelést nem fogadja el be sem bootol utána-> cmos reset kell. ez miért van? mégis csak lockos a procim? hogyan lehetne ki unlockolni, ha egyáltalán lehetséges?
Na már most nekem 1 abit KT7A 1.3-as lapom van aminek a max szorzója 13 a max.DE ahogy olvasgattam itt a tuning oldalakat, akkor láttam 1 olyat ami aktiválja a magasabb szorzókat Bővebben: link
ez a modszer működhetne a lapomon?
köszönök minden választ
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi