Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max 25e-ig amit már korábban is ajánlottam másnak itt a topikban, az Olympus DPS-I 10x50-et javaslom: [link]
Itt pont 25e, de akcióban árösszehasonlító oldalakon 22-23e-ért is látom. Nekem van egy ilyenem, jó távcső, megéri az árát, szoktam használni annak ellenére is hogy ennél van jobb és drágább távcsövem is (más nagyításban).
Nem tudom viszont, hogy erre a célra a 10x-es nagyítás mennyire elég. Ugye 10x-es nagyítással azt éred el, hogy a 2km-re lévő tárgy 200m-re lévőnek látszik. Kérdés, hogy 200m-en mennyit ismernél fel egy repülőből. Tényleg nem tudom, nem nézegetek vele ilyen távol lévő dolgokat (egy 12x-esem van amivel leszálló repülőket szoktam néha nézni, amik sokkal közelebb szállnak le tőlem, kb 1000m-re, és nem sok részletet látok belőlük, tehát a képet nem tölti ki közel sem). Érdemes lenne egy próbát tenned, hogy mennyit látsz belőlük távcsővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Haditechnika, harcászat
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Politika
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- SSD kibeszélő
- Gitáros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest