- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max 25e-ig amit már korábban is ajánlottam másnak itt a topikban, az Olympus DPS-I 10x50-et javaslom: [link]
Itt pont 25e, de akcióban árösszehasonlító oldalakon 22-23e-ért is látom. Nekem van egy ilyenem, jó távcső, megéri az árát, szoktam használni annak ellenére is hogy ennél van jobb és drágább távcsövem is (más nagyításban).
Nem tudom viszont, hogy erre a célra a 10x-es nagyítás mennyire elég. Ugye 10x-es nagyítással azt éred el, hogy a 2km-re lévő tárgy 200m-re lévőnek látszik. Kérdés, hogy 200m-en mennyit ismernél fel egy repülőből. Tényleg nem tudom, nem nézegetek vele ilyen távol lévő dolgokat (egy 12x-esem van amivel leszálló repülőket szoktam néha nézni, amik sokkal közelebb szállnak le tőlem, kb 1000m-re, és nem sok részletet látok belőlük, tehát a képet nem tölti ki közel sem). Érdemes lenne egy próbát tenned, hogy mennyit látsz belőlük távcsővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- PlayStation 5
- Jövedelem
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged