Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3451) rwin5 válasza Because (#3450) üzenetére


rwin5
őstag

amúgy mit takartattál el?

(#3452) Because válasza rwin5 (#3451) üzenetére


Because
őstag

volt nonfi takarás takarása :D és egy csillag

egyelőre úgy érzem ennél a tetoválónál szünetelek, körbenézek és maximum jövőre újra felkeresem

(#3453) net84 válasza Because (#3448) üzenetére


net84
őstag

Ez egy nagyon jol kigondolt minta, de kivitelezes?.! Hat, na... A kek remelem csak a kepen ilyen zoldes-szurkes beutesu. En biztosan valami erosebb szint valasztottam volna a fekete melle.
Ha jol olvastam, netto 18 ora munka van bent. Mar ez horribilis, de helyenkent az osszeallitasban, erossegben is van hiba. Ezert nem tamogatom az oradijas tetovalast. Max, ha a tetovalo elore mond egy nagyjabol helytallo munkaidot es azt nagyjabol tartja is. Igy lehet mind arban, mind idoben kalkulalni. Egy jo kvalitasokkal rendelkezo tetovalonak - a minta ismereteben - pedig ez nem okozhat(na) gondot. De ha tenyleg itt tartunk, akkor ujra gepet kell ragadnom es pofatlanul oradijban dolgozni...

Read only...

(#3454) Because válasza net84 (#3453) üzenetére


Because
őstag

takarásról van szó így nehezebb a dolog. ez viszont jó ötlet, következőnek fix árban egyezek meg egy mintára!

(#3455) net84 válasza Because (#3454) üzenetére


net84
őstag

Nagyon jo, takarasra is alkalmas szinek vannak mar a piacon. Igen, lattam es olvastam, hogy valami el van fedve az uj mintaval. Az egyik legnehezebb megoldas, kalkulalni ott is lehet. Arrol nem is beszelve, hogy a tetovalonak tudnia kell mar a munka elott, hogy mit, milyeb modon kivan elfedni. Max az lehet kerdes, hogy egy elenkebb, vilagosabb szinnel mennyire ut at a regi, sotetebb minta.
Igen, jobb elore egyeztetni a tetovaloval sacc/kb. a varhato munkaorat es arat.

Read only...

(#3456) rwin5


rwin5
őstag

Nincs hely magamon arra a farkasra amit beraktam. A jobb karom valahogy így mutat jól, hogy csak a belső fele van végigtetoválva a külső része meg teljesen tiszta. Oda férne bárhová kb a farkas, de akkor meg az mutatna hülyén, hogy ott lóg bárhová is helyezném. A vádlira megfogadtam, hogy nem varratok, vagy még a tarkó alatt nézne ki de oda sem akarok varratni. Mellkasra szintúgy max egyszer valami párxpár centis mintát.

Viszont az egyedüli tetoválásom amivel nem vagyok megelégedve (pedig mikor elkészült akkor jól mutatott) az a farkas tetoválásom kar belső felén, az össze lett csapva kb 10perc volt, de valahogy kopik is rendesen azt néztem. Úgyhogy most azon gondolkozok, hogy elfedem, vagy szerintetek fel lehetne turbósítani valahogy? Ha átalakítaná a tetoválóm valami fekete farkassá az lehet jobban ütne, de satíroztam szemceruzával feketére de úgyis elég tré. Ami a legjobban el lett baxva hogy olyan az egyik oldala arányait nézve a farkasnak mintha fel lenne dagadva a pofája :(((

Ezt néztem ki oda alá. Tehát ha mindenki a monitoron keresztül értve nézzük akkor a farkasnak a bal bundája nem tetszik, de nagyon, egyébként valóságban nem ilyen vészes, képen valahogy csúnyább :D Vagy a fél pofáját kéne ilyen dark wolf stílusra leszínezni ami el van rontva nemtudom mi volna a jó

[ Szerkesztve ]

(#3457) rwin5 válasza rwin5 (#3456) üzenetére


rwin5
őstag

vagy folytatni kellene az orra alatt tovább valami ilyesmire és nem volna ilyen jóllakott óvodás feje.

(#3458) rwin5


rwin5
őstag

Topiklakók őslakos szellemei megidézlek benneteket, jelenjetek meg ;] ;]

(#3459) net84 válasza rwin5 (#3458) üzenetére


net84
őstag

Jon az ev vege, egyre nehezebb es egyre tobb a munka. Tetovalni sincs nagyon idom, meg magamat s, pedig ilyenkor mar kesz szoktam lenni az evi fetekbevitelemmel. :(
Ha kopik es/vagy deformalodott a minta, inkabb takartasd vagy javittasd fel az egeszet, mint most bele/hozza dolgoztatsz es kesobb meg macerasabb lesz a takarasa vagy atalakitasa.

Read only...

(#3460) rwin5 válasza net84 (#3459) üzenetére


rwin5
őstag

Akiket interjúvoltam személyesen azok azt mondták, szerintük túldramatizálom, egyébként képen tényleg rosszabb kinézetű. Én ezt a mandala háromszöget akarom még odavarratni ahogy odarajzoltam most és jó időre befejeztem. Nincs is hely rajtam, többi testrészt meg nem akarom egyelőre, vagy egyáltalán tetoválni. Most nincs motiváció összegyűjteni még erre se a pénzt, kb szerintem 30-ból kijön, meg a koponyámat akarom felturbózni a kar belső felén - teliszürkézni, meg a szemei mellé repedést varratni aztán ennyi. Majd valamikor a tavasszal, vagyha elkap a gépszíj akkor február környékén.

(#3461) rwin5


rwin5
őstag

Ezt néztem most, hogy jobb karra rárakom csak fogalmam sincs hova, teljesen tiszta a külső része, de nem tervezek a jobb kéz bármilyen folytatását, így árnyék nélkül tetováltatnám. De attól félek hülyén fog kinézni, hogy lóg a karom közepén:

(#3462) net84 válasza rwin5 (#3461) üzenetére


net84
őstag

A buena vista hatterrel egyutt a rozsat? En eloterbe hoznam a koponyat is es valami osszetettebb hatteret tenek moge. Persze az eredeti buena vista koncepciot megtartva. Ez megallja a helyet akar onalloan is. Felkar vagy alkar?

Read only...

(#3463) rwin5 válasza net84 (#3462) üzenetére


rwin5
őstag

Felkarra akarom valahol a váll és a bicepsz résznél, de ugye a külső részre, szóval a szokásos felkar tetoválás, csak nem tudom rendesen körbeírni - mentségemre fáradt vagyok :)

Akkor a rózsa maradjon vagy csak a koponyát érted? Önálló koponyát nem akarok már, van 3 különböző stílusú a karomon, így ez ettől különleges, hogy csak félbe van "vágva"

a Buena háttér mindenképp kell mert más árnyékot nem akarok + tetoválást sem többet a jobb karra (remélem tényleg így lesz - a bal karon volna hely de nem akarom túlzsúfolni sem a karomat.

Még nem beszéltem a tetoválómmal, a minta egyébként nagyon tetszik, inkább azon hezitálok, hogy mennyire mutatna hülyén a karomon

(#3464) net84 válasza rwin5 (#3463) üzenetére


net84
őstag

A rozsaval egyutt ertem. A kiemelest ugy ertettem, hogy a hattertol jobban elkulonuljon. Ezen a kepen a rozsa alatti fekete resz nagyon beleolvad a koponya felso reszebe.
Felkarra is tokeletes lehet. A buena stilussal lehet ugy jatszani, hogy tokeletesen mutasson onmagaban is.

Read only...

(#3465) GALARDO


GALARDO
addikt

Sziasztok, tudtok itthon olyan tetkósról, aki vállal utókezelést más munkáján? Külföldön szeretnék csináltatni egy tetoválást, de nem hetelni megyek.

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#3466) b4sxe


b4sxe
aktív tag

Sziasztok! Tudtok pesten ajanlani tetovalot aki minosegi munkat vegez?

Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!

(#3467) rwin5 válasza b4sxe (#3466) üzenetére


rwin5
őstag

Pesten aki maradandó név lett számomra az a jeff tattoo, de ő biztosan megkéri az árát, de szerintem ő garancia rá, hogy olyan is lesz. Még nem voltam nála, mert vidéken lakom de biztos fogok nála tetováltatni

[link]

(#3468) rwin5 válasza GALARDO (#3465) üzenetére


rwin5
őstag

Mi az az utókezelés? Magáról a tetoválás gyógyulásának segítésére gondolsz, vagy utómelókra mint színezés árnyék?

(#3469) GALARDO válasza rwin5 (#3468) üzenetére


GALARDO
addikt

Pl kidobja a festéket a bőröm. Az elsőnél volt ilyen, egyszer vissza kellett mennem, azóta jó.

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#3470) rwin5 válasza GALARDO (#3469) üzenetére


rwin5
őstag

Hallottam már ilyenről, de nem mélyültem el jobban benne. Viszont ha többször is előfordulna lehet ezt a tetoválás témát egészségügyi szempontból jobb nem erőltetni.

(#3471) GALARDO válasza rwin5 (#3470) üzenetére


GALARDO
addikt

Tetkós azt mondta, ilyen előfordul, hogy át kell menni rajta néhány helyen.

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#3472) net84 válasza GALARDO (#3471) üzenetére


net84
őstag

Reszemrol ez inkabb javitas, mint utokezeles. Massal csinaltatni ket okbol problemas. Eloszor is nem biztos, hogy ugyanazt a festeket hasznalja, igy nem garantalt, hogy a javitott/atutott felulet ugyanolyan szinu lesz. A masik, hogy talalsz-e olyat, aki hajlando csak a javitando teruletbe beledolgozni...
Amugy a festek kidobodasara mindig meg van az esely. Egyreszrol a verzekenyebb helyeken - ami altalaban mar munka kozben vagy a vege fele lathato. A gzogzulasi ido alatt elkovetett nem megfelelo kezeles is okozhat festek kidobodast. Pl. amikor nyulladas lep fel, mert szennyezodes kerul a friss sebbe. Ritkabb esetekben pedig elofordul, hogy a bor nem toleralja ugy a festeket es a szervezet megprobal tole megszabadulni. Ez utobbi most mar eleg ritka, a minosegi festekek - tiszta forrasbol beszerezve - eseteben szinte teljesen kizarhato.

Read only...

(#3473) rwin5


rwin5
őstag

Február-márciusban befekszek a tű alá, még a bal karomon kicsit igazíttatok, egyelőre még nem tetováltatom a jobb kar külső részét. Sokat agyaltam ezen, de ez így jobban tetszik, hogy a másik karom kívülről tiszta.

A farkas alá akarok valami háromszög mintájú tattoo-t amit már feljebb beraktam, plusz az egyik koponyát fel akarom turbózni mert az nagyon egyszerű kinézetű, meg max egy kis árnyék oszt ennyi. Még a mellkasom jobb felére gondoltam valamit de aztán láttam, hogy ott is tele vagyok anyajeggyel pedig régen nem volt ennyi de ahogy öregszem csak akadnak, aztán a minta rovására se akarom a dolgot.

(#3474) rwin5


rwin5
őstag

Vagy valami hasonló még, csak ez lehet már kicsit nőies kategória

ez csak tetszik, de félnék h görbére kúrnák a vonalait aztán hülyén mutatna

bár ez is eléggé el lett kúrva ha nem szándékosan ilyen

[ Szerkesztve ]

(#3475) mephi666


mephi666
nagyúr

nem is néztem/tudtam, hogy van ilyen topik :) van mindkét felkaromon már 2-2 tetoválás évekkel ezelőttről és már akkor tervezgettem, hogy kellene még (3-4 terv van a fejemben), a következő ő lenne bal oldalra kulcscsont alá:

holnap viszem mintának a tetoválóhoz és terveztetek alá valamit, amin áll és rá lehet írni a házassági évfordulónkat :) asszony meg később szeretne ugyanilyet enyhe rózsaszín színezéssel... (én kizárólag fekete-fehérben gondolkozok)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3476) GALARDO


GALARDO
addikt

Valakinek van tapasztalata ezzel a fóliával?

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#3477) rwin5 válasza GALARDO (#3476) üzenetére


rwin5
őstag

Nincs de nagyon drága, ha nem végzel valami komoly fizikai munkát ahol vért izzadsz szó szerint hidd el egy sima fólia + bepanthennel simán begyógyul

(#3478) GALARDO válasza rwin5 (#3477) üzenetére


GALARDO
addikt

Majdnem ezek a körülmények. :) Víz, piszok érheti, ezért akarok biztos védelmet.

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#3479) rwin5


rwin5
őstag

egy kis esti mese [link]

(#3480) mephi666 válasza mephi666 (#3475) üzenetére


mephi666
nagyúr

na kész is lett a mű: a mester alig 2 óra alatt feldobta... :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3481) jaffa 2843


jaffa 2843
Ármester

Sziasztok!

Valaki tud esetleg Győrben vagy környékén olyat, aki nagyon szépen dolgozik és esetleg rendesen konzultál/elbeszélget az egyénnel előtte? :R

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#3482) dokee78


dokee78
félisten

Szerintetek jól mutat vagy nem gáz,ha a magyar címert nem színesben csináltatom?

(#3483) rwin5 válasza dokee78 (#3482) üzenetére


rwin5
őstag

szerintem az pont attól szép, hogy színes, meg ez olyan, Pl: magadra varratnád egy nemzet zászlaját amit pont a színei különböztet meg a másikétól, na valahogy ilyesmi a címer is szerintem :U

(#3484) dokee78


dokee78
félisten

Bibliai idézetet milyen nyelven célszerű tetováltatni?
Latin?
Bocs a tudatlanságért.

mephi666 Mennyi volt?

Ja és mely munka tart tovább?
Például egy azonos mérető nonfiguratív,ami ugye amiben sok a fekete szín.
Vagy egy ugyanakkora,de pédául egy arc,ami nincs befestve teljesen.

Remélem érthető mire akarok kilyukadni.

[ Szerkesztve ]

(#3485) rwin5 válasza dokee78 (#3484) üzenetére


rwin5
őstag

Sok köze nincs a latinhoz a Bibliának, max annyi hogy a keresztény fordítások abban jelentek meg. Amúgy görög meg óhéber-héber.

Nyilvánvalóan egy nonfiguratív a kevesebb idő.

(#3486) Ultrazord válasza dokee78 (#3484) üzenetére


Ultrazord
tag

héberül!

Amúgy meg a normálisabb tetkosok időre mennek, egy óra lehet 10-15 is, ami szerintem nem sok, ha azt vesszük, hogy minőséget kapsz és életed végéig rajtad lesz.
Aki az árat nézi egy tetoválásnál az megérdemli ha gagyit kap.

[ Szerkesztve ]

(#3487) dokee78 válasza Ultrazord (#3486) üzenetére


dokee78
félisten

15-öt szánok rá,de vékony a karom elvileg 1,5 óra alatt kész kellene lenni.
Csak ugye ott az érem másik oldala,mi van,ha húzza az időt.

(#3488) rwin5 válasza dokee78 (#3487) üzenetére


rwin5
őstag

Nem fogják neked húzni, a többség szerintem pont hogy arra megy hogy végezzen minél hamarabb, pláne ha fix a pénz. Inkább legyen hosszabb, mint összecsapott gagyi.

(#3489) mephi666 válasza dokee78 (#3484) üzenetére


mephi666
nagyúr

nálunk centire kell fizetni: 12cm x 2000ft = 24000 lett, durván a leghosszabb átlón mérve... :K szerintem egyénfüggő, ki milyen tempóban dolgozik: van mindkét felkarom belső oldalán 1-1 felirat, azzal másik tetováló elbíbelődött egész délután... jobb tricepszen egy feketével telibenyomott koponya, ami megint eltartott neki elég sokáig... neki csak pár év rutinja volt, aki pedig a feketerigót varrta, ő már 22 éve dolgozik... gyorsan felhúzta a kontúrt és mire észbe kaptam, már árnyékolta... van is egy új időpontom hozzá április közepére meg később a bal karomon a tollakat is rendbeszedi, mert kikoptak az évek alatt és közel nem olyanok, mint szerettem volna

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3490) mephi666 válasza mephi666 (#3489) üzenetére


mephi666
nagyúr

na, összeszedtem: ez van a jobb és bal felkarom belső részén (még akkor fotózva, mikor készültek, azóta kb semmit nem koptak... kb 10 volt a kettő együtt)

itt pedig a telibenyomott koponya látszik friss képen... :) ...a következő a fiunk tenyere lesz április közepén bal oldalamra bordák alá kicsivel... (csak jó tenyérlenyomatot kell venni: kb 8-10ezerbe fog kerülni) később meg a bal karomon a tollak lesznek rendbe szedve, arról majd 3 képet rakok fel akkor: a készítéskorit, a mostanit és a feljavítottat, úgy lesz látványos (erre a tetoválósrác kb 30ezer körüli összeget mondott meg majdnem egy teljes délutánt, ami 3-4óra náluk) :K (a koponya meg a tollak külön-külön 6-8ezerben voltak még régen) ...későbbre is van még néhány tervem, amit idővel meg akarok még csináltatni

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3491) Elemental válasza mephi666 (#3490) üzenetére


Elemental
addikt

Hogy veszel tenyérlenyomatot?
Mi testfestékkel oldottuk meg.

(#3492) mephi666 válasza Elemental (#3491) üzenetére


mephi666
nagyúr

ma esti fürdetésnél úgy tervezzük, hogy belenyomjuk a tenyerét a testápolójába, azt rányomjuk papírra, majd beszórom pl pirospaprikával és lefotózom :DDD ...jobb ötletünk egyelőre nincs, mert a nyitott tenyerét sehogy sem engedi lefotózni

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3493) Elemental válasza mephi666 (#3492) üzenetére


Elemental
addikt

Mi fekete testfestéket vettünk, tégelyben volt, elég kemény krém. Felkentük a tenyerére, azt rányomtuk egy lapra. Abból csinált a tetkós fénymásolatot.

(#3494) Spancho


Spancho
őstag

Sziasztok.

Még télen (talán a West End mozinál) láttam egy férfi felkrajának(talán jobb kar) hátsó részén egy nagyon szépen kidolgozott Magyar címer tetoválást.
Ha esetleg valaki ismeri ,vagy itt van az oldalon ,akkor írjon már rám privátba.
Kerestem a google keresőben ,de még hasonlót se találtam.

A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?

(#3495) werna4


werna4
csendes tag

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy japán stílusú tetoválasban tudtok ajánlani tetoválót Budapesten vagy a környéken? A lényeg hogy nagyon jó legyen az illető, az ár másodlagos. Egészkaros, színes sárkányt szeretnék első körben. Köszi a válaszokat előre is

[ Szerkesztve ]

(#3496) Fr0z3n


Fr0z3n
őstag

Mai szerzemény :)

(#3497) rwin5 válasza Fr0z3n (#3496) üzenetére


rwin5
őstag

na ez nagyon bejön, jók ezek az árnyékolások rajta :C szép munka lett

(#3498) mephi666


mephi666
nagyúr

legújabb szerzemény :) tetováló 22éve varr, mondta hogy bordák alá nem engedné magának se, mert egyik legrosszabb rész :D bírom a fájdalmat, de itt tényleg centinként változott a fájdalomérzet... váltott csiklandozás és brutál között... ha tudom, fájdalomcsillapítónak viszek legalább 2 deci töményet... de majd legközelebb a 2. kézlenyomatnál, ami a másik oldalra kerül

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3499) Alexxxis


Alexxxis
aktív tag

Sziasztok!
Tanácsért jöttem, szóljatok ha rossz helyre :)

Sok-sok évvel ezelőtt a lábfejemre tetováltattam egy rózsafűzért, amit egyáltalán nem bánok, viszont mára ez a motívum tömegesen jelenik meg olyan embereken (lábfejen, hatalmas méretben nyakban,kézfejen stb stb), akikkel nem tudok azonosulni. Igazából szerintem fogalmuk sincs, mi ez, csak tetszik nekik, és bumm varratják.
Én tudom, és számomra plusz jelentése is van, de nem bírom megemészteni, hogy milyen stílust képviselő emberek viselik rajtam kívül.

1, Szerintetek ezt lehet szépen átdolgozni más motívumra, mi a véleményetek/tapasztalat a takarásról? Nyilván nem szeretnék valami hatalmasat, ami befedi az egész lábfejem, gondolom így nehéz a dolgom.

2, Jobb, ha eltávolíttatom lézerrel?

Köszi! :R

the best is yet to come

(#3500) Elemental válasza Alexxxis (#3499) üzenetére


Elemental
addikt

Én inkább azt tanácsolom, hogy aludj rá még egyet-kettőt. Az valamikor valamiért fontos volt neked, azért került rád.
Nekem is van olyan tetkóm, amit ma már tuti nem varraték magamra, de sosem akarnám eltakarni, leszedetni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.