- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MattM
tag
válasz
LamerGyuri #3373 üzenetére
Afenébe
-
MattM
tag
Friss tetoválással napi 2x 15 percet biciklizni mennyire ajánlott?
-
brownus
veterán
-
rwin5
őstag
Ma megnéztem újra a harcosok klubja c. filmet kb 5-6 éve láttam de majdhogy emlékeztem az egészre plusz letudtam ereszkedni a film mélységeibe szellemileg míg néztem újra.
Anno nagyon tetszett ennek is a témája, gondolkoztam is tetováláson, a googlés ötletek elég gyengék, a portrékat meg ugye könnyű elrontani aztán nem adja vissza a tetoválás a filmet, ez a minta viszont egész megvalósítható:
-
rwin5
őstag
válasz
Because #3358 üzenetére
első estére szoktam egyedül mondani, hogy érdemes mert "beleragadsz" a takaróba. Bár én akkor se tettem fel 1x sem, sokkal jobb érezni, hogy lélegzik a bőr. Ha nagyon agyalva utánaszámolok, akkor 5-6x pontosan már nem tudom
voltam tetováltatni és egyszer sem volt még rajtam fólia, pedig volt félkaros tetoválásom is egy vonással
bepanthen plus kenőcsöt vegyél
-
legiaap
félisten
válasz
Because #3364 üzenetére
Rajtam ez a fólia 5 napig volt. A kilöködött festék természetesen a fólia alatt maradt és rászáradt a bőrömre ami szépen le is jött ahogy leszedtem a fóliát és utána csak a gyógyult bőr maradt és semmi sem hámlott már. De lehet persze tovább is rajta hagyni, akár másfél hétig is.
Ugyanolyan mintha sebre tennéd rá. Az ott még kifolyt vér szépen rászáradna a bőrre de maga a seb gyógyul tovább. -
MattM
tag
Sziasztok! Van itt a topikban valaki aki tetovál?
-
Because
őstag
na vettem körömvirág krémet. bár olvastam, hogy vazelin tartalma miatt nem jó, de ez amit hoztam vízbázisú, könnyebb is kenni, jó lesz ez a hámlós időszakra.
arra gondoltam, hogy munkába majd betekerem gézzel (fóliázni nem akarom már), hogy a naci ne dörzsölje -
Because
őstag
végre kaptam egy igazán szép tetoválást. ti akkor is lefóliázzátok ha otthon vagytok az első pár napban?
-
-
rwin5
őstag
JA- tavasszal lehet kiutazom munka céljából Angliába egy kisebb városba, ha bejönne ott az élet, akkor mindenképp meg akarom "örökíteni" tetoválás formájában az ottlétet, persze csak ha pozitív élményekkel gazdagodom..
-
rwin5
őstag
A linkre nem hoz be semmit, egyébként a kérdésedre a legjobb választ maga a tetováló tudja adni. Keresgélni kell a megfelelő szakembert, én a te környékedről nem ismerek tetoválókat. Aki azért jó tetováló és tapasztalt az többségében elég kreatív is.. az én tetoválómnak is mindig magyarázom, hogy mit-hogy aztán végül jobban kivitelezi mint amilyennek én elképzeltem, pedig nem lát bele teljesen a fejembe.. Lehet, hogy nem ingyen csinálják, de ha készítesz pár látványtervet, vagy megmutatja, hogy ő mire gondolt akkor ki tudod választani a megfelelőt. Egyébként nem muszáj pont tetoválóval ezt a részét papírra vinned, én anno mikor agyaltam egy fél karos tetováláson akkor egy rajzolós ismerősömet kértem meg rá, vagy konkrétan rajz szakos főiskolások.. ők még olcsó pénzért is dolgoznak
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Még nincs tetoválásom de rég óta szeretnék. Most támadt egy ötletem. Csak nem találok nagyon rá dizájnokat a neten, hogy hogyan lehet ezt kivitelezni. Kerestem ötleteket, de elég csajosak vannak csak.
A következőről lenne szó: A 3,5 éves kisfiam új lenyomatát szeretném megcsináltatni valamilyen formában. Mindenképp modern, egyedi kivitelezésben. Elsőre arra gondoltam, hogy egy fekete vastagabb kontúros körbe lenne. Vagy egy háromszöget formálna.
Mivel google-val nem jutottam sok sikerre, esetleg ti nem tudtok helyeket ahol ilyen dizájnokat keresgélhetnék?
Valami ilyesmire gondoltam: [link] Ez elég modernnek hat.
És ha esetleg van tapasztalatotok, akkor Esztergom környékén kihez érdemes menni?
Előre is köszi a válaszokat.
-
törölt tag
Sziasztok. Lehet kicsit OFF. 4-5-en szeretnénk barátságunk jelképéül tetováltatni valamit magunkra. Viszont nincs nagyon ötletünk. Esetleg tudnátok adni valami ötleteket,hogy miben gondolkozzunk stb.
Értelmes válaszokat előre is köszönöm. -
legiaap
félisten
Na lefoglaltam a kövi időpontokat. November 24, december 15 és január 5. Nem biztos hogy kell mind a három de tutira megyek. Ugyanoda megyek vissza. Vicc hogy ennyire be van táblázva, hogy novembernél előbb nem tudott berakni.
Foglalót is most fizettem ki. Legalább lesz időm összeszedni a pénzt meg addig ki kell kezelnek egy ekcémát a kezemen. -
rwin5
őstag
Nem tudom ez a mellkas tattoo ha valaha is összejön, hogy fog kinézni, most kinéztem egy kisebb mintát, de ahova ízlésesen odaillene ott kapásból 7 anyajegyem van, pedig régen kb nem is volt, most meg tele lettem velük..
-
rwin5
őstag
válasz
legiaap #3336 üzenetére
Tetoválják ott is ugyanúgy, semmivel sem különb mint alkarnál ahol az emo-k az eret szokták vágni. Jobban csípi az tény, mert nekem jobb kart ott varrták már. Igen az igaz amúgy, hogy nehezebb megtalálni a vénát, amúgyis vannak rezidensek akik tetoválás nélkül sem találják meg
Magától a varrós részétől nem kell félni, a vérvételes dolog meg, másik karod ha nem lesz tetoválva sosem lesz belőle gondod, de ha betetováltatod akkor sem az lesz, hogy halálra lettél ítélve abban a pontban
Ilyesmit néztem ki mellkasra, legalábbis a stílus design ilyen:
-
legiaap
félisten
A kéz hajlatnál ahol szokták a vért is venni. Nem gáz ha oda is varrva lesz? Megehetem attól még találni ha későbbiekben kell majd csapolni ott? Meg a másik, hogy ott nagyon vékony a bőr. Mennyire fájhat ott illetve nem verhet bele az érbe? Annyira látom az erem, hogy tartok attól a területtől kicsit.
-
legiaap
félisten
Na nekem is összeállt, hogy miként fejeztetem be a teljes karom. A bal karom fogom ahol van az angyal. Oda fogok varratni még egy hollót és egy koponyát azt majd mondom a gyereknek dolgozza össze. Majd a napokban írok neki azt lefoglalom.
-
rwin5
őstag
Ilyen a bal kar, kb végleges mert tovább nem akarom varrni. A rózsa most az új, teljesen nem tudtam megmutatni a tetkót több képet meg nem akartam lőni. Alkar belső felén - A farkast nem fényképeztem le alkaron, mert valahogy nem azt adja vissza a kép, mint ahogy sikerült. (képen valahogy csúnyább) Bicepsz belső felére még lett húzva rózsa, hogy a koponyát mindkét oldalt körülölelje de nagyon királyul megoldotta a tetoválóm nekem nagyon bejön - az a lényeg nem?
A mexikói koponya kicsit össze lett csapva az az 1 tetoválásom amit annyira nem szerettem(szeretek) szemöldökénél - haverom szerint az a nike pipa az gyér lett, meg az anyajegy bezavar orr résznél, de ha az ember nem nagyítóval vizsgálja akkor viszont oké. Úgyhogy úgyahogy mondhatjuk elégedett vagyok, és nem vakarászom késsel, hogy dekár, hogy ottvannak
Mellkas témát hanyagolom ráér az még kivarratni később is, ha valaha is lesz egyáltalán. Most a következő időkre nincs tervben semmi.
-
legiaap
félisten
Na asszem meg van a kövi művészem.
Ezt csekkoljátok. Állat a stílusa.
[link] -
legiaap
félisten
Nekem is néha viszket de aztán elmúlik. Csak bőr szárazság.
-
Elemental
addikt
Ha viszket, vagy valami furcsa, én mennék bőrgyógyászhoz.
Voltam is egyszer. A hátamon a tetovált területen egy ponton előjött olyan viszketés, hogy már szinte fájt. Ha nem kaptam oda megvakarni, akkor már rángatóztam. Megnézte bőrgyógyász, mondta, hogy olyan valami növöget ott, aminek nem kellene. Leszedte és azóta nincs vakarózás. -
rwin5
őstag
Ezért aki már tapasztalt magán fémallergiára utaló jeleket, érdemes tetoválás előtt allergia tesztet végeztetnie. Ha bármikor a tetovált terület viszketni, vörösödni kezd, a bőre begyullad, esetleg felhólyagosodik, akkor az allergiás reakció. A fekete festék általában szénszármazék, de előállítható fekete tintából és börzsönyfából is. Ugyan ezek egyike sem fémszármazék, de a fekete tinta tartalmaz apró faszénrészecskéket, amelyek gyulladást okozhatnak. Minél színesebb a festék, annál „veszélyesebb", de tudni kell, hogy a fekete tetováló festékhez is szoktak kéket vagy zöldet keverni. A legproblémásabb szín a vörös. Ennek alapféme a higany, pontosabban annak higany-szulfid vegyülete. A sárga festékben kadmium, a kékben kobalt, a zöldben króm található. A bíbor és a lila mangánból, a barna vas-oxidból vagy kadmiumsóból, a fehér titánból vagy cink-oxidból készül.
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
jegenye77 #3321 üzenetére
Mindet házilag csinálták. Amiről épp szó volt, az valóban más helyen készült. Akkor szokott csak viszketni, hogyha sokáig azon az oldalamon fekszem és a pólónak a gyűrődése benne maradt a bőrömben, mint pl. reggel, akmikor tiszta csíkos az arcod a párnától. Semmilyen kiütések nem szoktak lenni. Csak viszket. Pár perc után abbahagyja.
-
rwin5
őstag
válasz
jegenye77 #3321 üzenetére
Akkor bőrallergia, érdemes volna elmenni bőrgyógyászhoz tesztet csinálni. Nem szokott kipattogni a tetoválás körül a bőröd? Kiütés szerű tünetet szokott még okozni ott. Nekem nem szoktak viszketni a tetoválások, pedig mostmár lassan mindkét kar be van varrva, most viszket csak eszetlenül, hogy gyógyulófélben van épp.
-
jegenye77
addikt
válasz
BLUE TORNADO #3319 üzenetére
Ez tök érdekes mert nekem két tetoválásom van és mindkettőnél éreztem hasonlókat.
Viszont nálam a két tetkó két különböző helyen készült és tök mások voltak a körülmények.
AZ egyiknél amit házilag egy haver csinált ,ott szoktam érezni.hogy néha viszket.A másiknál amit szalonba csináltattam,ott meg azt érzékeltem,hogy volt olyan ,hogy megdagadt a tetoválás.
Ezt úgy kell érteni,hogy nem csak mikor az ujjammal éreztem,hogy megdagadt de szemmel is látható volt.Aztán következő napra elmúlt.És ez többször is előjött!
Nem tudom ez normális e egyáltalán -
rwin5
őstag
válasz
BLUE TORNADO #3319 üzenetére
Ugyanott csináltattad mint a többit? Lehet allergiás vagy az adott tintára, ha valamiért eltérő.. színes, vagy másik tattoo szalon. Több ötletem nincs. Lehet köze sincs a tetoválásnak hozzá
-
BLUE TORNADO
senior tag
Segítségeteket szeretném kérni. Van a bal oldalamon egy tetoválás. Tavaly márciusban csináltattam. Néha úgy elkezd viszketni, hogy meg zavarodok tőle. De a tetovált rész olyankor meg is dagad egy picikét. Mitől lehet szerintetek? Bőrgyögyászhoz nem akarok menni vele. Pedig nem az első tetoválásom, de csak ez csinál ilyet. Valaki ötlet?
-
rwin5
őstag
Jó hamar elkezdtem hámlani, pénteken voltam de mára már kb a 3/4-e lehámlott a tetoválásnak, most meg viszket mint az őrület. Lehet csak megejtem a mellkasomat még nyár előtt + az alkar belső részét összekötöm a felkarral de külső részre nem akarok varratni mert túlzottan anyajegyes + elég ígyis nem akarok full body tattoo lenni
-
rwin5
őstag
válasz
Dyrtyho #3313 üzenetére
Nekem így fogalmam sincs, mert nem vagyok művész lélek, de zenét sokat hallgatok.
de látom 2016-ban is trend még amit linkeltél csak kicsit másabb környezetben, meg köré nyomnak valami "vagányabb" árnyékolást.
on: kész lett a bal karom, az első órát jól bírtam aztán nyűgös voltam de nem vészesen. Összehozták a mintáimat + raktak rám 3 rózsabimbót, pedig anno mindenkinek mondogattam, hogy nekem nem lesz virágoskert a karom de annyira bejön, hogy végül nem tettem le róla. + kaptam egy latin bölcsességet vállra ami nagyon igaz rám, meg alkar belső felére egy farkas fejet, lehet lövök róluk majd képet de várok kicsit, hogy gyógyuljon.
Az árnyékolást nagyon jól megcsinálta elégedetten távoztam - hála ég, mert egy darabig nem tervezek csinálni semmit, mert minden megvan amit akartam.
-
rwin5
őstag
válasz
Dyrtyho #3310 üzenetére
Nem akarom lehúzni a mintát, de biztos, hogy valami ilyen gagyit akarsz varratni? Egyik tetováló műsor évadjában vesézték ki pont ezt a zene témát, hogy ez a vioilinkulcs meg kotta mennyire lejárt meg gagyi, persze ha neked nagyon erősen tetszik oké, csak elég tucat tetkó lett és már vannak rá szerintem sokkal jobb ötletek. Tarkó tájékon láttam sokat meg alkar külső felén.
szerk: btw ha neked bejön akkor a fenti részt tekintsd semlegesnek, ez a szerény véleményem
Én meg most indulok varratni sok türelmet magamnak
-
Dyrtyho
őstag
Időközben megtaláltam a számomra, ideális első tetoválást, amit majd ősszel akarok a hátamra, a nyakam alá varratni, valahová. Szerintetek hol nézne ki igazán jól ? Köszönöm előre is a segítségeteket
-
rwin5
őstag
válasz
Because #3307 üzenetére
Mutasd a képet! Nekem először az egyik koponyám nem tetszett de utólag megbarátkoztam vele.
Napozással lehet egyébként elvileg, pont ezért is óvják sokan a naptól, hogy ne kopjon olyan gyorsan.
Holnap megyek befejezik a bal karomat egy 2-3 órára számolok lesz ott mindön új! Aztán szerintem én befejeztem a tattoo témát, mert minden felkerült rám amit akartam, majd ha lesz valami jelentős dolog amit úgy vélek odavaló akkor azt felvarrom.
-
Because
őstag
na akkor indulás, megpróbálunk kihozni valamit egy elbaxott vádliból
-
rwin5
őstag
válasz
Dani3457 #3299 üzenetére
/hát/ ez több dologtól is függ, van aki azt mondja, hogy nem számít a tinta az csak szóbeszéd (de szerintem számít, nem véletlen van az áruk közt különbség, + bántás nélkül de a csóróbb kinézetű embereket megnézed mindnek zöldes-kékes színű a tetoválásuk)
elvileg függ még magától az embertípustól, hogy mennyire viseli meg a bőrödet ha nap éri, esetleg leég
Nekem kb még semmit sem koptak a tetoválások, néha bekenem őket testápolóval és akkor majdnem olyan mintha most keltem volna fel a tetoválószékből
Bár az is nagyban hozzájárul, hogy én nyáron védem őket, mástól is azt hallottam, hogy van aki lekeni nyáron egy kis fényvédővel és nem kell annyira félteni a kopástól, fakulástól.
2 napja van tetoválásod még kár ezen gondolkozni, szerintem 5 év mire úgy elkezd kopni, bár ez tipp fogalmam sincs, remélem minél később
szerk: kondiba jár egy srác aki szét van varrva és szerintem 2-3 naponta szolizik max 3-4 éve van tetoválása és már eléggé megfakultak a tetoválásai neki, de olyat is ismerek aki már legalább 10 éve varrt és egész jó állapotúak, emberfüggő ez, meg hogy ki mennyire védi
(#3300) Fr0z3n: grat, bár én ezeket a pc ket sosem éltem
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest