Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz
#68036352 #3163 üzenetére
Pesti haverom (én szegedi vagyok, tehát az ottani árakkal nagyon nem vagyok képben) azt mondta, hogy ott főleg időre dolgoznak, és hogy 4 óra (?) asszem 30e ft körül van, annyi idő alatt simán kész van egy ilyen tetoválás, bár fogalmam sincs. Itt orosházán van egy faszi aki csak a kontúrt 5 óra alatt csinálja meg
Sztem is fájós, inkább csináld meg két részletben, egyszer kontúr utána színezik, am oda menj bátran azt a helyet én is hallottam meg láttam is sok tetoválásukat is képen
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy ilyesmi tetoválást szeretnék [link] csak a szöveget meg más betű típus stb. Körülbelül mennyibe kerülhet ez? Mire készüljek? Illetve Budapesten ajánlott tetováló? Minden nap ott megyek el egy tetkós előtt Újpesten az Invictus Tattoo előtt. Róluk esetleg vélemény? -
rwin5
őstag
válasz
Nick Cross #3159 üzenetére
Nem pontosan ez volt de ez is ír ilyet..
Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a tetováló festékek zöme fémet is tartalmaz, és allergiás reakció jelentkezhet a tetoválás elkészülte során, de később is, bármikor az évek folyamán. Ezért aki már tapasztalt magán fémallergiára utaló jeleket, érdemes tetoválás előtt allergia tesztet végeztetnie. Ha bármikor a tetovált terület viszketni, vörösödni kezd, a bőre begyullad, esetleg felhólyagosodik, akkor az allergiás reakció. A fekete festék általban szénszármazék, de előállítható fekete tintából és börzsönyfából is. Ugyan ezek egyike sem fémszármazék, de a fekete tinta tartalmaz apró faszénrészecskéket, amelyek gyulladást okozhatnak. Minél színesebb a festék, annál „veszélyesebb", de tudni kell, hogy a fekete tetováló festékhez is szoktak kéket vagy zöldet keverni. A legproblémásabb szín a vörös. Ennek alapféme a higany, pontosabban annak higany-szulfid vegyülete. A sárga festékben kadmium, a kékben kobalt, a zöldben króm található. A bíbor és a lila mangánból, a barna vas-oxidból vagy kadmiumsóból, a fehér titánból vagy cink-oxidból készül.
-
rwin5
őstag
válasz
Nick Cross #3159 üzenetére
Pont nemrég olvastam én is egy cikket erről, csak sajna fogalmam sincs hol.. valami ilyesmi volt benne, hogy sokkal lassabban gyógyul be egyes embereknél a tetoválás utána meg allergiás reakciók jönnek ki rajta, teljesen az amiket te írtál.. na mindjárt megkeresem - ha megtalálom
-
Nick Cross
újonc
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni rutinos tetoválóktól és tetováltatóktól. Lassan egy éve készül egy nagyobb (színes) tetoválásom, kisebb nagyobb megszakításokkal. Azonban most megtorpantunk, mert november óta vannak ismeretlen eredetű kiütések a kezemen, február óta az újabb rész elkészülte óta meg testszerte vannak (kar, fej, mellkas). Eternal festékeket használunk. A bőrgyógyász természetesen azt mondja h allergia. Lehet, hogy igaza van?? Tudom, hogy ezek a festékek már nem tartalmaznak fémeket, vega festékek, de elképzelni nem tudom, hogy miből állhat a kék és a zöld szín. Ugyanis amióta ezek felkerültek, azóta pöttyösödöm. Esetleg valakinek vannak infói az összetevőkről, mert semmit nem találtam a neten, erre vonatkozólag. Most elküldtek góckutatásra, de eddig minden eredményem negatív... nem szeretném eltávolíttatni. Pls, valaki mondjon okosat!! Köszi
-
rwin5
őstag
Találtam helyben itt szegeden egy jó tetoválót
aki nem is szalonban dolgozik és elég jók a képek is amiket a tetoválásairól láttam, lehet átpártolok hozzá..
addigis jó kattintgatást
(semmireklám) -
legiaap
félisten
Én meg úgy jártam, hogy egy magyar sráccal csináltattam volna itt UK-ban de haza ment. Pedig nagyon tehetséges a srác. Most találtam egy szlovákot aki kijönne pár hétre. Beszéltem is vele de már egy hete csend honol felőle. Az itten angol művészek kurva jók csak nagyon drágán dolgoznak ez az én bajom. Meg vagyok lőve teljesen.
-
rwin5
őstag
Brutál bejön ez a mellkas-felsőtest tetoválás, nagyon agyalok egy ilyenen, már beszéltem is a tetoválómmal..
csak az asszony szerintem megölne ilyenért
Bár ez az indiai arc nem tetszik helyette valami mást akarnék [kép]
-
rwin5
őstag
Nuneznek ha mi szemszögünkből nézzük a bal kezénél a válla fele az a körkörös tetoválás mit jelent-szimbolizál?
-
sider24
tag
Majd most jön a váll része még a mell rész be gyógyúl! Meg próbálom végig ki bírni.
Amúgy zenére egész kellemes tetkózni, raktam a telefonomra mixeket amiket szeretek +egy fejhallgató és rajt.. egy kicsit el terelte a figyelmem.
Ha nem próbáltad még akkor próbáld ki hát ha..
-
sider24
tag
Hát ezt az egészet nem egyszerre varrták! Mell volt az első ott kezdtük és utána váll és kar.
Csak hát eddig bírtam.elején még annyira nem is fájt, csak mikor már meg fáradtam na akkor húha volt, azért is hagytuk félbe amúgy a váll még az annyira nem is vészes, nekem a karomnál belül nagyon fájt és kívül a tricepsznél .....
De majd még akarok, csak ez legyen készen.
-
sider24
tag
Na hát meg próbáltam a lidokain krémet, hát nekem be vált elég szépen haladtunk ahoz képest ahogy szoktunk. Jó igaz nem lett készen teljesen, de én ennek is örülök hogy ennyit haladtunk.
Vége fele már nagyon el fáradtam, kimerültem és már akkor jobban fájt, no nem baj majd következő alkalommal!
Amúgy lehet ki próbálom a cataflám gyógyszert hát ha hat az is valamit.
-
rwin5
őstag
válasz
sider24 #3143 üzenetére
Szerintem nem érdemes semmivel kenni + alkoholt se igyál
Jelezd előre a tetoválónak, hogy érzékeny a melled és türelmesebb legyen majd, hogy neked több szünet kell, bár én annak vagyok a híve, hogy összeszorított fogakkal is, de inkább haladjon a dolog és ne álljunk meg, mert, ha pihenő után újrakezdi nekem az rosszabb.. pl most mikor alkaromon csinálták 3x álltunk meg telefon miatt kb fél percre, de ki is estem a meditációból..
(#3144) net84: nekem is kétszer kellett anno megnézni a mintán, hogy mi az, de már előre meg volt beszélve, hogy azt most nem folytatjuk de kihagyni sem akartam
-
sider24
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy tetoválás előtt érdemes e fájdalomcsillapítót be venni? illetve Lidocain krém tényleg hatékony? Hétfőn lenne folytatás, mellemen készen van már a kontúr de most jön a java.. a satír
-
rwin5
őstag
-
rwin5
őstag
válasz
legiaap #3138 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek
Amúgy nem fájt,
egy-két helyen csípte de nem volt olyan amire felkészültem.. mert anno a bicepsz belső felét én nagyon rosszul éltem meg, fájt is + még belenyilalt ilyen fantomfájdalom a lábamba, szóval nagyon nem tetszett .. Most kenegetem.. nagyon zura ez az egész karos, jól mutat, szóval örülök, hogy folytattam végre a karomat, most egy darabig pihentetek mindent. A mellkasomra akarok majd egy latin szöveget később, de szerintem a nyáron a meleg miatt azt kihagyom + olyan érzékeny a mellkasom, hogy szerintem azt inkább több alkalmassal akarom csináltatni
-
net84
őstag
Nekem megvan a nagy tervem a bal lábra. A gésával átellenesen megy egy szamuráj, a háttérnek pedig egy japán tájkép és egy vörös nap. Ezzel lefedtem ezt a lábszáramat is. Már csak időt kellene szánnom a rajz befejezésére és találnom valakit, aki megcsinálja. Fizikai képtelenség, hogy megcsináljam magamnak az egészet
.
Mire eddig eljutok, biztos befigyel még pár őrültség (mint a smile). Erre is van már elképzelés.
-
net84
őstag
(#3129) rwin5 - nem, megoldom magam
, egyébként jár már az agyam újra
csak időm nincs.
(#3133) Ultrazord - a 15x15- be csak egy alakot akarsz vagy egy komplett képregényt? Nézz körben, ki dolgozik hasonló stílusban, mint amit szeretnél. Esetleg a facebook-on a Tetoválok Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete alatt is kutakodhatsz...
-
Ultrazord
tag
sziasztok!
Az ár nem szempont, de kivel csináltatnátok Budapesten fekete képregényfigurás tetoválást? Kontúrok kellenek, meg, hogy pl a képregényes szem kivehető legyen nagyjából 15*15 ös lenne az ábra.
Jöhet privátba is akár, hogy ne legyen sértődés, vagy vita belőlekösz a tippeket.
-
dokee78
félisten
Ha valaki ért a tetováláshoz,privátban küldenék neki egy Facebook linket egy tetováló munkájáról.
Véleményezze érdemes-e vele dolgoztatni,mert az eddigi tetoválóm magasabb áron dolgozik. -
rwin5
őstag
mizu skacok, senki sem megy tetováltatni a közeljövőben?
áprilisban megyek tutifixx, csak még a mintát nem tisztáztuk le teljesen
-
net84
őstag
A tavalyi utolso munkam, mint evzaras, az jo gyakorlas volt. 8 ora, amibol minimum 6 ora telt el varrassal. A vegen a vendeg is es en is eleg nyuzott voltam. Hamarosan jon a folytatasa.
(#3117) Fr0z3n - nem szeretned, hogy jo legyen?
dokee78 (#3118) - en olyat meg nem hallottam, hogy valaki karakter szam alapjan tetovalna. Aki idore dolgozik, az a szoveget is idore varrja.
-
dokee78
félisten
Szöveget is időre tetoválnak?
Vagy az karakterre csinálják? -
net84
őstag
Fusion Ink, Intenze - ezeket a markakat hasznalom. Utobbit mar reg ota, de biztos forrasbol egyre nehezebb beszerezni, igy elobbi lesz idovel a kizarolagos festek. Illetve a fekete az amibol a Koru Sumi ket verzioja valt nalam be.
A tetovalasnak annyi a lenyege, hogy a normal kep negativ szinei vannak a borbe utve. Tehat a sarga helyett kek, a feher helyett fekete, a fekete helyett feher. A szurke sokat nem valtozik negativban sem, de ott is van arnyalatbeli elteres.
Ez volt az elso ilyen kiserletem. Tetszik. Most gyokolok a kovetkezo ilyenen. Ehhez azonban kell, ha beutom a borbe a szint, tudjam, hogy az olyan is marad. Erre jok a fenti markak. Olyan a szin a borben, amilyen a flakonban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest