Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Én pont a kettő közé szeretnék. Ilyen fekete sáv, de csak 1, és a bőröm adná a karakterek "színét". A betűk meg steampunkosak lennének. Tervek szerint.
-
Melack
veterán
Az alkar mennyire necces tetoválás szempontjából?
-
gergo5991
őstag
helló, érdekelne mellkason mennyire érzi meg az ember a tetoválást, mennyire fáj. egy oroszlánt szeretnék feltetováltatni, nem tudom még hogy egy teljes alakosat szemből, vagy csak egy fejet, nagyon élethűt szeretnék, sok részlettel, de azért mardjon még élvezhető, lehet fotorealisztikusat. Gondolom nem kis pénz és idő az ilyen.
ha már piercingről is szót lehet váltani, érdekelne kinek van bimbó piercingje, vagy hogy fiúkon mennyire elfogadott az ilyen. Bevallom nőkön bejön az ilyen nagyon, és lehet magamon is tetszene, bár eléggé megoszlik a közvélemény e téren. Jelenleg csak nyelv piercingem van (3 éve), úgy gondoltam ideje bővíteni
ennek a tagnak a műveiről volt már itt szó? eléggé durva dolgokat készít, gondoltam megosztom veletek.
-
-
legiaap
félisten
Igen arra gondoltam. A könyök külső és belső felétől szarok igazán. A külsőtől azért mert ott az ideg és félek olyan érzés mint mikor bekúrom a kezem és el elzsibbad az egész. A belsőtől azért, mert vékony a bőröm és tökre látszik az ér. Félek beleszúr. A hónaljtól nem fosok annyira hisz oda nem fogok csak max. a pártját fogja súrolni. Ugyanez volt a lábamnál is. Közel volt a térd hajlat de oda konkrétan nem tetováltattam. Ott azért még úgy is fájt, de kibírtam.
Azzal fogom megterveztetni akinek a művet korábban mutattam. Vagyon lesz az tuti. Remélem 3 alkalommal meg lehet oldani. Gyorsan le akarom tudni. Nyár előtt ennek kész kell lennie. -
legiaap
félisten
A teljes kar tetoválásnál melyik rész szopóka?
Módosították a melóhelyemen a tattoo-val kapcsolatos előírást és így már engedélyezett. Szeretnék egy teljes karosat terveztetni. -
LamerGyuri
senior tag
-
rwin5
őstag
válasz
LamerGyuri #3081 üzenetére
hehe! melyik az amúgy?
-
rwin5
őstag
ezt a művet ma láttam.. magamra nem varratnám, de maga a mű szerintem nagyon jó lett [kép]
-
rwin5
őstag
válasz
legiaap #3075 üzenetére
akkor várj még vele
én most nagyon folytatni akartam volna a jobb karomat, de begyógyult és sokkal jobban mutat, mint felvarráskor, pedig szerintem fordítva szokott lenni ..
Márciusig én sem folytatom, amúgy ezzel akarom a váll részt folytatni:
Szerk: csak át lesz szerkesztve, mert nekem maga az egész tetszik, csak nem kell rá ez a "robotica" stílus vagy fogalmam sincs mi az
-
Melack
veterán
Pesten vagy Érden tudtok jó tetováló mestert?
-
legiaap
félisten
Nekem is, de ennyit most nem adok ki érte. Tehetséges a gyerek nagyon. Amúgy ma megy Pestre.
Beszéltem vele és azt mondta ő nagyobb méretben gondolta ezt, mint én, mert túl sok a Details a képen és csak nagyban mutatna jól. Az meg még drágább lenne, mint amekkora méretben akartam volna. -
legiaap
félisten
válasz
Ultrazord #3069 üzenetére
Van benne valami, de most beszéltem egy artist-al, mert megtetszett a design-ja, de 450 fontot kérne érte. Na azért azt már sokallom. Május előtt szeretnék varratni, de azért van az a pénz amit már soknak tartanék. Bár a gyerek olyan profi szinten dolgozik, hogy nagyon vissza kel fognom magam, hogy ne kérjem-e mégis azt.
Amúgy ez lenne az: [link] -
Ultrazord
tag
Eleve aki spórolni akar a tetoválás árán szerintem egy barom
Akinek mérvadó mennyibe kerül, az általában olyan is lesz. -
net84
őstag
Velem lehet "vitatkozni" tetoválásról...
Én élvezem az emberi hülyeséget. Főleg, amikor szakmailag akarják megmagyarázni "ismeretlenek" a bizonyítványukat. Az ismeretlen, vagy távoli ismerős nem feltétlenül tudja, hogy mivel (is) foglalkozok, így tettethetem a hülyét. Persze nagyobb társaságnál mindig van, aki tudja, hogy mi a helyzet, de már azt is megtanulták, hogy nem szabad elszólniuk magukat. Így jobban mulat mindenki
. Engem az ránt fel igazán, amikor megy a köpködés. Mindenkinek lehet véleménye, de ha nincs személyes tapasztalata egy tetoválóval, nem ismeri a munkásságát, lövése sincs a dolgokról, akkor ne ugasson és ne ítélkezzen. Főleg ne szakmai dolgokról, úgy, hogy pálcika embert - ha már szóba került
- sem tud rajzolni.
Én az ellenkezőjét tapasztaltam eddig ár tekintetében. Egyesek azon vannak, hogy minél nagyobb számot mondjanak. Erre szoktam én benyögni, hogy nekem ~5k-ban van. Ennyi az anyag és rezsi ár, meg dolgozok vele 2-4 órát, előtte meg rajzoltam, terveztem akár napokat. Itt szokott leesni a lényeg. Innentől ciki a beszélgetés folytatása a másik fél számára... -
rwin5
őstag
válasz
LamerGyuri #3066 üzenetére
Ugyanezt mondtam én is, de a rosszindulatú-rosszakaró-irigy embereket sosem lehetne-e felől meggyőzni.. kár is leállni velük vitatkozni, inkább az, hogy akkor is lökik nekem a szöveget mikor tudtukra adom, hogy nem érdekel.. de teljesen osztom a véleményed
-
LamerGyuri
senior tag
Ez olyan, mint a hardver vagy a telefon. Ha mondasz valamit, az övé fele annyiba került, fele annyi idő alatt készült el, és a következő varrásra már abból is elengedtek neki 50%-ot
Amúgy meg tojok rá, mennyibe van. Én leragadtam a pálcikaember szintjén grafikában. Tehát ha azt akarom, hogy úgy nézzen ki a tetoválás, amilyennek ÉN látni szeretném, akkor megfizetem a művészt.
Egy ezresért senkit nem fognak telehímezni 4 féle színt használva. -
rwin5
őstag
Ma már találkoztam egy nagyobb társasággal ahol volt sok tetovált, jöttek is a szokásos odaszólások, hogy jó drága volt, az övét fele 'annyié csinálták stb.. nem tom engem ez hol érdekel
-
rwin5
őstag
Én nem tudnám elképzelni.. amúgy nekem a karom belső fele azért fájt nagyon, mert kényelmetlen volt nagyon a kezem testtartása, plusz valahogy olyan idegeket ért el néha a tű, hogy össze vissza sugárzódott a testembe.. ha még ezt nekem kellett volna csináljam akkor el se tudom képzelni, mi lett 'vóna
-
rwin5
őstag
"Ez legalább 2 órás lesz és nagyon kemény fájdalom"
egy ilyen tatto sztem max 1 óra.. plusz ott szerintem tutira nem fáj sírok..
[hajjaj - vidi]
-
net84
őstag
Megszokás kérdése. Az esetenként kitekeredett testtartás sokkal kellemetlenebb. Az elején kell 2-5 perc erősen koncentrálós munka, hogy megszokjam az érzést. Utána garázdálkodhatok a bőrömön 2,5-3 órán keresztül nyugodtan. Érzem, de nem figyelek a fájdalomra. Ugyanúgy csinálok mindent, mintha másnak csinálnám. Viszont 4 órányi tetoválás körül már fogvicsorgatós a történet.
Az alkaromnál viszont végigbeszélgettük az egészet. Volt segítségem, de nem tetováló. Feszítette a bőrt és törölt is, ha kellett. Egy kézzel nagyon lassan ment volna... Igaz, hogy az első két vonalnál levert a víz, de mély levegő után csak felrántottam a mintát. -
rwin5
őstag
Nyilván nem tudok tetoválni, de szerintem sose tudnám tetoválni magam a fájdalom miatti koncentráció miatt.. bár nem vészes a fájdalom de akkor is, bár a karom belső fele most tényleg egy tízes skálán egy 7-8as volt, előző tetkom meg kb, 4-es, szal most sokkal rosszabb volt
-
rwin5
őstag
Köszi, folytatásban mindenképp átböngészem ezeket.. amúgy tegnap találtam egy nagyon jót.... de nem mutatom meg csak akkor ha kész lesz, de szinte 99%, hogy úgy folytatom a váll részt
(#3058) Logeeen: sokan lehúzzák ezt a tetkot, hogy sok ember felvarrta, de nekem is tetszett nagyon anno.. aztán végülis én is csak azért nem tettem fel, mert sok ember kedvence lett, de ettől függetlenül szerintem király tattoo
mennyi pénzbe került amúgy? csak kíváncsiságból
-
net84
őstag
Geisha, samurai, sárkány, "maszk", esetleg valami tájképes kiegészítés...
Én ezért szeretem előre összerakni, legalább fejben a testrészre szánt mintákat. A ballik lábamra pl megvan mindkét minta. Egyik már fent. A másikon még alakítgatok, aztán arra keresnem kell valakit, aki megcsinálja (én nem érem el). Ha felkerült mindkettő, akkor pedig egy szabad kezes, mono szürkés-feketés tájkép kerül a háttérbe (a részletek már itt is megvannak). Amíg nem volt meg a teljes koncepció, addig nem láttam hozzá. Egyszer már jártam így. Ja! ...és szintén japán.
-
rwin5
őstag
Túl sok az ötlet de egyik sem fog meg igazán, nem tudom, hogyan folytassam a japánt.. pedig nagyon szeretném mert így most nagyon félkész, illetve olyan mintha kiragadtam volna egy darabot és most ott ácsorog egymagán és nem teljesedik ki a tattoo.... valakinek ötlet, hogy mivel folytatná? nálam koi kizárva + az írásjelek is
egyébként nagyon gyorsan gyógyul.. szinte már teljesen begyógyult, pedig előző tattoom majdnem 2-3 hét volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest