- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerwade
senior tag
A kikapcsolás sajnos nem opció, más eszköz is csatlakozik folyamatosan a telefonra BT-n keresztül (MiBand pl). De szerencsére megtaláltam a megoldást: Bluetooth Auto Connect , már korábban is ajánlották. Ez tud BT disconnectet és hivható Taskerből.
-
powerwade
senior tag
Többnyire a saját akksijáról megy, és kikapcsol 10 perc inaktivitás után ha már nem lóg rajta eszköz. Ha meg lemerül mert elfelejtek kézzel lecsatlakozni róla (pl. az ablak alá parkolok, ahol a szobában a telefon van) akkor sincs baj, mert a kövekező vezetéskor bedugom neki a szivargyújtós töltőt (fel van vezetve a napellenzőhöz).
-
powerwade
senior tag
Sziasztok, Taskernek hogy a túróba tudom megmondani, hogy csatlakozzon le egy bizonoys Bluetooth eszközről? Konkrétan az autós kihangositóról. Mert nagyon sokszor hatótávon belül vagyok a telefonnal (pl. lakás, bolt) és amikor hivásom jön, az még mindig a kocsiba levő kihangositóra megy
Ha jól emlékszem a Secure Settings-ben volt Bluetooth disconnect, de Marshmallow alatt nem müködik nekem az SS. A BT kikapcsolása nem opció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha jól emlékszem a Secure Settings-ben volt Bluetooth disconnect, de Marshmallow alatt nem müködik nekem az SS. A BT kikapcsolása nem opció.