Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
szerk:
Emergency hívja meg a többit, mint fő Task. Illetve a Short Url-t meg a GoogleMaps link hívja meg. -
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Kicsit még gyurmázok rajta, mivel még az egyes részek is félkészek voltak eddig.
Este felrakom azt a részét, ami beméri a helyzeted és google maps linket (rövidítve) és címet generál a koordinátákból.
A kód visszafejtését rád bízom majd, nem kívánok bővebb magyarázatba bocsátkozni jelenleg (vizsgaidőszak), főleg nem úgy, hogy nem kész megoldást adok ki a kezeim közül.
Az sms küldésre láthatsz példát a fenti linken, én azzal a részével még különösebben nem foglalkoztam (elég komplex feladatot tűztem ki célul -> akció-reakció jellegű "intelligens" helyzetjelentés, ugye én már életmentő szituációban gondolkodok).
Annál még olyan kérdések merültek fel, hogy hogy fogom megszámolni az elküldendő karakterek számát... És ez még nagyon az eleje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- MSI Cyborg 15 A13VF 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest