Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Kicsit még gyurmázok rajta, mivel még az egyes részek is félkészek voltak eddig.
Este felrakom azt a részét, ami beméri a helyzeted és google maps linket (rövidítve) és címet generál a koordinátákból.
A kód visszafejtését rád bízom majd, nem kívánok bővebb magyarázatba bocsátkozni jelenleg (vizsgaidőszak), főleg nem úgy, hogy nem kész megoldást adok ki a kezeim közül.
Az sms küldésre láthatsz példát a fenti linken, én azzal a részével még különösebben nem foglalkoztam (elég komplex feladatot tűztem ki célul -> akció-reakció jellegű "intelligens" helyzetjelentés, ugye én már életmentő szituációban gondolkodok).
Annál még olyan kérdések merültek fel, hogy hogy fogom megszámolni az elküldendő karakterek számát... És ez még nagyon az eleje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Home server / házi szerver építése
- One mobilszolgáltatások
- Mobilinternet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest