Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Kicsit még gyurmázok rajta, mivel még az egyes részek is félkészek voltak eddig.
Este felrakom azt a részét, ami beméri a helyzeted és google maps linket (rövidítve) és címet generál a koordinátákból.
A kód visszafejtését rád bízom majd, nem kívánok bővebb magyarázatba bocsátkozni jelenleg (vizsgaidőszak), főleg nem úgy, hogy nem kész megoldást adok ki a kezeim közül.
Az sms küldésre láthatsz példát a fenti linken, én azzal a részével még különösebben nem foglalkoztam (elég komplex feladatot tűztem ki célul -> akció-reakció jellegű "intelligens" helyzetjelentés, ugye én már életmentő szituációban gondolkodok).
Annál még olyan kérdések merültek fel, hogy hogy fogom megszámolni az elküldendő karakterek számát... És ez még nagyon az eleje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Új, modolt billentyűzet eladó knobbal, kijelzővel + választható Magyar(PBT) kupakkal és kapcsolókkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest