Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Kicsit még gyurmázok rajta, mivel még az egyes részek is félkészek voltak eddig.
Este felrakom azt a részét, ami beméri a helyzeted és google maps linket (rövidítve) és címet generál a koordinátákból.
A kód visszafejtését rád bízom majd, nem kívánok bővebb magyarázatba bocsátkozni jelenleg (vizsgaidőszak), főleg nem úgy, hogy nem kész megoldást adok ki a kezeim közül.
Az sms küldésre láthatsz példát a fenti linken, én azzal a részével még különösebben nem foglalkoztam (elég komplex feladatot tűztem ki célul -> akció-reakció jellegű "intelligens" helyzetjelentés, ugye én már életmentő szituációban gondolkodok).
Annál még olyan kérdések merültek fel, hogy hogy fogom megszámolni az elküldendő karakterek számát... És ez még nagyon az eleje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Autós topik
- Macska topik
- SSD kibeszélő
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest