- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
krysn95
üzenetére
Ja, hogy ilyen vezérlés! Erre valóban vannak célhardverek és hozzájuk Androidos alkalmazások. Sőt, mintha Tasker pluginos lehetőséget is láttam volna ilyen lámpakapcsolgatásra. Az viszont nem világos, hogy mit értesz a "távolról" alatt. Az viszont biztos, hogy ezeket a hang/beszédfelismerőket nem távoli parancsfeldolgozásra találták ki. Távolról sztem mindenképpen külön eszközt kell használnod (magyarul bemikrofonozod a pecót, vagy tartasz magadnál vmi vezérlőegységet, ami továbbítja a hangot). Viszont stabil, otthoni működésre érdemes körülnézni miniPC fronton is. 60 dollár körül már lehet találni RK3066 -ost. Ezeket Lanon is tudod csatlakoztatni, kezelik a külső, vezetékes mikrofont, lehet hozzájuk kapni vez nélküli, mikrofonos távirányítót, természetesen a bluetooth audio és HID profilok is mennek, van köztük CEC -képes (vezérlés HDMI -n), infrajelet is tudnak fogadni, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Magisk
- VGA kibeszélő offtopik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Autós kamera eladó
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest