Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumuss
aktív tag
Már majdnem minden jó, holnap tesztelem is a dolgot. Annyi, hogy nem ciklussal csináltam meg a kérdést, hanem taskokkal, nekem csak úgy sikerült. Meg az lenne a kérdésem ,hogy ezt a lehetőséget nem találom, hol kéne lennie? : "send sms parkolas leallitasa ( vagy call ussd kod, ha már ez ingyenes )" Mármint a call ussd kod lehetőséget.
-
mumuss
aktív tag
Köszönöm hogy segítesz. Amiket Te most leírtál, szinte egyiket sem használtam, úgy csináltam meg minden profilomat. Ezek szerint még rengeteg mindent nem tudok a programról. Most próbálom megcsinálni amit Te írtál.
Nem nagyon megy sajnos
Nagyon nem értek én ehhez. Received text lehetőség csak a profil létrehozásánál van, tehát az jó, mert ahogy teljesül, elindul a Parkolás task, és elvileg attól függetlenül, hogy a profil nem aktív, a task végig fut, tehát 10 perc után jelez ugye? Mert ha igen, akkor ennyi, meg is vagyok. Mivel még nem értek hozzá annyira, nem akarom most túl bonyolítani, csak működjön. Aztán tanulom tovább a programot
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest