Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yodafon: :L
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Az instant eseményeket leszámítva (pl Event), a többinél visszaállítja eredeti értékre a változtatásokat. Bár nem minden funkciónál, azt hiszem a fogaskerék jelű parancsoknál igen.
Ezt vki megnézhetné, hogy így van-e.
Pl repülő módot visszakapcsolja elvileg kilépő Task nélkül is, ha lejár a Context.(#32) mandras81
Passz, gúgli a barátod. Biztos akad pár beállítás, amihez kell, de nem mindenhez.
Nálam ez nem volt kérdéses, emrt elvből root-olt romot használok.
(#37) ERPY
Mintha láttam volna changelog-ban ICS támogatást. Display brightness parancsban be van pipálva az azonnali hatás?(#38) S_xperia_S
Hogy hogy többször mondja? Lehet többször aktiválódik a profil egymás után. Milyen Context-tet állítottál be?(#39) atillaahun
Context:
- battery state 0-15% (vagy 15%-100% invertálva)
- power state "any" invertálva(#40) S_xperia_S

Nem volt betervezve, hogy publikálom, ezért ne várjon senki se dokumentációt, vagy kommenteket.
De azért nagyjából megvan, h mit miért csináltam. Lehet kérdezni. 
(#41) suti_88
Naná. Csak a kreativitásodon múlik, h mivel spórolhatsz. Amúgy maga a progi nem bántja az akkut. Bár RAM-ot tud enni, ha több tucat profilod van és mindegyik aktív egyszerre. Optimalizálással ezen is lehet faragni.
(#42) wayne1
You are welcome!(#43) atillaahun
Tedd fel a Secure Settings-et és azzal fog tudni GPS-t kapcsolni a Tasker is.(#44) bohoc71
Fentebb említettem, hogy visszaállítja a módosításokat. De azt nem tudom, h pontosan milyen feltételek mellett teszi ezt és mely parancsoknál. Vki utánanézhetne.(#46) bohoc71
Fura, nekem is CM Gingerbread van fent, és megy rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Elden Ring
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- További aktív témák...
- Vadiúj AMD konfig összeszerelésre vár .
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De azért nagyjából megvan, h mit miért csináltam. Lehet kérdezni.