Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Igen, jól értelmezed. A helyzet a következő. Az 5.1-es rommal megáldott android rootolt és ki van tiltva mindenféle google play és társai. Ennek megvannak az előnyei és a hátrányai is. Hátrány ? Nem tudok semmit sem letölteni (és nem is szeretnék) a play-ről ellenben minden, amit szeretnék futtatni ismeretlen forrásból származik. Vagy védett pc-ről vagy vpn/wifi letöltéssel foglalkozom ezáltal, de azt is gondolom, hogy az ismeretlen forrásból származó appok nem igen mutatják vírus jeleit mindaddig, amíg fel nem telepíti őket a felhasználó...
Sajnos nem vagyok teljesen programozói szinten otthon a témában, de mondjuk a fenn lévő védelmi szoft telepítés közben igenis fogott már meg betolakodót, aminek nagyon örültem. (pedig nem az sd-re telepített ha jól tudom....) Hogy mennyire hatékony nem tudom, sem azt mennyire megbízható. 1 biztos. Semmi bankos adat nincs a mobilon, soha nem kérdezek le semmit, nemhogy netes bankolásba fogjak már....

Előny ? pl. annyi h. éjszaka 3 %-ot esik az akksi ? nem fut feleslegesen vagy 10 app egyszerre stb.Egyébként a fagyasztás megy másik appból, olyannyira h.nem is hajlandó magához térni még akkor sem, ha azt szeretném automatizálóval.
Egyébként köszönöm, nagyon jó lett volna ha hozzáértőként többet tudtál volna segíteni...

(3. bekezdésben írtak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest