Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Lenne pár alap kérdésem a Tasker megértéséhez, illetve annak eldöntéséhez, hogy kell-e nekem. Kicsit hosszú lesz, hogy értsétek a kérdéseket, de remélem, tudtok segíteni.
1. Lehetséges-e kreálni egy olyan automatizmust, hogy amikor aktiválok egy következő reggeli ébresztési időpontot az Alarm Clock Xtreme-ben, akkor csináljon bizonyos feladatokat (wifi, adat kikapcs), és ez mindaddig maradjon így, amíg vagy (i) ténylegesen megszólal az ébresztő reggel és kinyomom, vagy (ii) hamarabb felkelek, és kilövöm az ébresztést megszólalás előtt. Tehát igazából mindaddig legyen aktív a "nincs net" állapot, amíg van aktív ébresztés beállítva ebben az ébresztő progiban.
2. Az nem világos, hogy mi történik abban az esetben, ha a Tasker egy adott állapot életbe lépésekor megcsinál egy feladatot, majd én manuálisan felülírom.
Példa: az a beállítás hogy amikor elhagyom a wifi hálózatokat (elmegyek otthonról vagy munkahelyről), akkor a hívás és értresítés hangerőt vegye fel max-ra. Én elmegyek otthonról, fel is veszi a hangerőt, de én moziba megyek, ezért manuálisan leveszem a hangot. Ekkor a Tasker úgy hagyja, amire én állítottam, vagy időnként megnézi, hogy az ő beállítása alapján mi az állapot (no wifi), ezért megcsinálja a feladatot (újra visszaveszi max hangerőre)?3. A Tasker a feladatokat valamilyen sorrend alapján vagy egyszerre végzi el? Ez ezért kérdés, mert mi van az egymásnak ellentmondó feladatok esetében?
Példa: van egy beállítás (A), hogy ha kapcsolódok wifi-hez, akkor kapcsolja ki a mobilnetet (ergo, ha kikapcsol a wifi, akkor visszakapcsol a mobilnet). És van egy második beállítás (B), hogy este 11 és reggel 6 között kapcsolja ki a wifi-t és a mobilnetet. Na most, 11-kor mi történik? Kikapcsol a wifi, ekkor az A megszűnése miatt bekapcsol a mobilnet, majd a B miatt újra kikapcsol? Vagy a B az A-val párhuzamosan lép életbe, ekkor viszont A működése alapján épp nincs mobilnet, ergo B nem tudja kikapcsolni. Vagy ezt hogyan kell elképzelni?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Philips LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest