- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
haliho0
üzenetére
Haha! Szólj, ha sikerült! Én már túl vagyok az ismerkedésen az IPA Fonetikus nyelv fordításával! Ha azt gondolod, hogy majd jól átvered és a parancsszavakat egy webes fordítóból átmásolod, akkor most szólok, hogy nem fog sikerülni. Csak a saját billentyűzetétől fogad el bevitelt. De nem vagyok az a srác, aki könnyen feladja, úgyhogy nem ezért dobtam a projectet. Belenéztem a lehetőségeibe és még ha sikerülne is a parancsértelmezést összehozni, sajnos pontosan ugyanazt a két dolgot lehet vele csak végrehajtatni. Hívás és alkalmazásindítás. Ráadásul mindkét program a CALL parancsot használja, aminek hanghívásra nem alkalmas eszközön (pl. Wifis Tab, vagy miniPC) mindenképpen error a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Napelem
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs