Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Jelentem, helyes volt az elgondolásom, az alap tökéletesen működik, bár ehhez kellett Tamás hathatós támogatása is. Megkérdeztem, hogy van -e valami ötlete és azt írta, hogy be tud építeni a Robot kimenő hívás eseményéhez egy kapcsolót, ami nagyon korai stádiumban meg tudja szakítani a hívást. Két óra múlva már volt egy ilyen verzióm. Pl. egy wifi kapcsolás így néz ki:
Létrehoztam egy új, "Hangparancsok" névjegycsoportot. Ebben létrehozok egy új, "Hangparancs Wifi Be" névjegyet. A hangparancsot azért írom bele, hogy az összesített névjegyzékben se szétszórva legyenek a hangparancsok. A névjegyhez rendelek egy teszőleges számot. Ez a névjegy megjelenik a VoiceDialerben. Rendelek hozzá egy "kapcsold be a wifit" hangmintát. A Robotban beállítom a kimenő hívás eseményt az adott számmal és bejelölöm a megszakítás opciót. Az eseményhez hozzárendelem a wifi bekapcsolás műveletet és esetleg egy "wifi bekapcsolva" TTS -t. Ennyi. Indítom a dialert, kimondom a parancsot, a dialer pedig indítja a hanghívást. A Robot megszakítja a hívást, mielőtt az Android hívásmenüje meg tudna jelenni és végrehajtja az adott számhoz rendelt műveleteket. Persze a módszer messze nem hibátlan. Ennek leginkább a VoiceDialer az oka. Erre a hangminta módszer alapra kéne írni egy olyan alkalmazást, amit:
-a Tasker be tud hívni úgy, hogy a háttérben, vagy kikapcsolt kijelzőnél is fogadja az utasítást
-ne híváson keresztül, hanem direkt módon, mondjuk broadcast üzenetekkel kommunikáljon a Taskerrel
-a mintaegyezés küszöbértéke állítható legyen, illetve egy utasításhoz több hangmintát is tudjon tárolni.
Szerintem lenne potenciál egy ilyen Tasker pluginban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Számítógép, Dell OptiPlex 5040, i5-7500, 8GB DDR4, 256 GB SSD, Win 10 Pro
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- Ryzen 5 GTX1650 Super 32GB RAM komplett PC
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest