Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgaroczel
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszönöm a segítséget! A Wifit akkor hagyom a francba
Viszont az iskolás lenémítós profilt be szeretném álltani! Meg lehet valahogy úgy oldani, hogy 7-től óránként ellenőrizze le hogy az iskolában vagy-e, és ha mondjuk 9-ig azt kapja hogy nem, akkor kapcsolja ki az ellenőrzést, ha viszont azt adja hogy az iskolában vagyok akkor ellenőrizze tovább óránként egészen addig amég iskolán kívül nem vagyok (tehát elindultam haza)? 
-
glaci
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Én meg egy csomót "szenvedtem" vele, hogy beprogramozzam arra, hogy mindig csak maximum egy kapcsolat legyen aktív tértől és időtől függően.
Ezek szerint teljesen felesleges volt és tarthatnám csak egyszerűen állandóra bekapcsolva mindkettőt?
(Bár ezen már én is gondolkodtam régebben, hogy a Tasker állandó futtatása nem emészt-e fel több energiát, mint amit a segítségével megspórolok!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont az iskolás lenémítós profilt be szeretném álltani! Meg lehet valahogy úgy oldani, hogy 7-től óránként ellenőrizze le hogy az iskolában vagy-e, és ha mondjuk 9-ig azt kapja hogy nem, akkor kapcsolja ki az ellenőrzést, ha viszont azt adja hogy az iskolában vagyok akkor ellenőrizze tovább óránként egészen addig amég iskolán kívül nem vagyok (tehát elindultam haza)?