- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
üzenetére
Amikor én néztem, akkor a Floating Widget csak a saját cuccait tudta kezelni. Na meg az volt a lényege, hogy a többi alkalmazás előtt maradt mindig. Vagy tévedek?
Erre a célra amúgy egy jól megkreált Scene is tökéletes és akkor nem is kell hozzá külső programot használni. Sőt, a Scene esetében lehet olyant is csinálni, ami mindig kint marad a képernyőn, még lezárt kijelző esetében is. Anno a focis task-ot azzal csináltam, keress rá, raktam fel képeket. Abban úgy oldottam meg, hogy amikor gól volt valamelyik meccsen, akkor felugrott egy Scene, ami jelezte az eredményt. Ez ment videónézés, játék, stb. alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Le Mans Ultimate
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen egeret válasszak?
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Napelem
- BestBuy ruhás topik
- Besegít az AI a zöldségespultnál
- További aktív témák...
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs