Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Előre bocs, ha hülyeséget írok! Nem nagyon értem ezt a függvény módszert, de nagyon szeretnék én is egy ilyesmit. A hívás/értesítés hangerejét szeretném szabályozni a környezeti zaj függvényében. "Robotul" megfogalmazva, készítenék néhány Db - hangerő% párt, amik lefednék a mért zajskálát. Szerintem ehhez nem kell bonyolult függvény. Mondjuk ha ha a mért érték 10Db, az egyenlő hangerő 10% (a Robotban % -ban van meghatátozva a változtatás lehetősége). Ott akadtam el, hogy Tamás még nem csinálta meg a "környezeti hangszint" eseményt. Ezt a Tasker alapból tudja, vagy a mérést is az Autvoice csinálja?
Tomace91:
AOSP romon alapból nincs erre lehetőség. Létezik egy CWM -ből telepíthető program, amivel meg lehet csinálni. XDA -n megtalálod 2G/3G toggle -ra keresve. Ha jól értettem (nem erős az angolom) ez egy Taskerrel készített érintésemulációval csinálja. Vagyis sorrendben kikapcsolja az adatkapcsolatot, átvált, majd visszakapcsol. Gőzöm sincs, hogy csinálja mindezt a háttérben. 4.1.2 -n próbáltam. Működik, de nem túl gyors a váltás. Azt nem tudom, hogy KitKat alatt mi a szitu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest