Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
Hát engem ez nem csigáz fel.
Nekem nincs rá szükségem.Viszont van más amire igen: Egy olyan profilt szeretnék létrehozni, ami 10 mp múlva újra megpróbál csatlakozni egy meghatározott nevű, már párosított BT eszközre, ha elérhető (közelben van), ha az nem jött össze valamilyen oknál fogva. Ezt addig próbálgatja, amíg nem csatlakozott. Persze elég lesz 2 próbálkozási lehetőség is, de menjünk biztosra. És ha már összejött a kapcsolat akkor ennyi is volt, nincs több feladata a tasknak.
Na ez nekem annyira bonyolult... és még nem teljesen értem a program használatát, hogy ezt hogyan lehetne kivitelezni. Abban biztos vagyok, hogy meglehet csinálni, de hogy hogyan... abban csak Ti tudtok segíteni.
El is magyarázom erre miért van szükségem: a telefonom és az autórádiót össze szoktam kötni BT-al és azon szoktam néha telefonálni. Na már most néha indulás előtt akadnak olyan problémáim, hogy nem akar egyből csatlakozni, és itt csak az oldja meg a problémámat, ha ki-be kapcsolom a BT-t a telefonon, de kell azért várni egy 5-7 mp-t míg összecsatlakoznak a BT ki-be kapcsolása után. A szüleim (főleg az apum
) kezdi már unni, hogy folyton evvel babrálok vezetés előtt és megmondom őszintén, hogy már kezd engem is kicsit idegesíteni a dolog. Szóval én csak annyit szeretnék, ha ezt a telefon és a autórádióm elintéznék egymást közt, nekem csak annyi dolgom legyen, hogy bekapcsolom a BT-t. A többit csinálja meg a telefon.Bízom benne, hogy segítetek kivitelezni ezt a profilt, amit előre is nagyon szépen megköszönök!
További szép estét!Szerk.: most esett le, hogy Ti erről beszéltetek. (BT Near) Vagy nem?

Szerk. 2.: Igaz, nekem a telefon automatikusan csatlakozik a autórádió-hoz.. csak néha újra kellene próbálkoznia. Szóval szerintem az én problémám más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gurulunk, WAZE?!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- Kuponkunyeráló
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem nincs rá szükségem.
) kezdi már unni, hogy folyton evvel babrálok vezetés előtt és megmondom őszintén, hogy már kezd engem is kicsit idegesíteni a dolog. Szóval én csak annyit szeretnék, ha ezt a telefon és a autórádióm elintéznék egymást közt, nekem csak annyi dolgom legyen, hogy bekapcsolom a BT-t. A többit csinálja meg a telefon.