Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
c16se__
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem ezt az alkalmazást és az lenne a kérdésem, hogy miként lehet a következőt megoldani:
Adott egy Z1-es telefon. (de eddig mindegyik így működött) Amikor fel van kapcsolódva a BT-re a kocsiban, hívást indítok és ha a partner foglalt akkor nem adja ki a foglalt jelzést, hanem egyet "csippan" és kiírja a telefonra, hogy foglalt. Na, miután a telefon a zsebemben van, soha sem tudom, hogy csak nem sikerült kapcsolni, mert valami gond van, vagy foglalt a hívó. Én azt szeretném, hogy ilyenkor szépen adja ki a foglalt jelzést az autó hangszóróira a BT-n keresztül. Semmit nem kell mondania, csak a foglalt jelzést adja. Ez nekem bőven elég lenne az agyvérzés elkerülése érdekében. Ha ehhez nem kell ez a program, csak hülye vagyok és simán be lehet állítani, arra is vevő vagyok, csak nagyon jó lenne valami megoldás.
Persze az lenne az ideális, ha BT-ről indított hívás esetén nem is kapcsolna le a képernyő zár, maradna sötét a telefon (zsebemben van ugye), mert az sem tesz jót a zsebemben. De ez csak hab lenne a tortán.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest