Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
c16se__
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem ezt az alkalmazást és az lenne a kérdésem, hogy miként lehet a következőt megoldani:
Adott egy Z1-es telefon. (de eddig mindegyik így működött) Amikor fel van kapcsolódva a BT-re a kocsiban, hívást indítok és ha a partner foglalt akkor nem adja ki a foglalt jelzést, hanem egyet "csippan" és kiírja a telefonra, hogy foglalt. Na, miután a telefon a zsebemben van, soha sem tudom, hogy csak nem sikerült kapcsolni, mert valami gond van, vagy foglalt a hívó. Én azt szeretném, hogy ilyenkor szépen adja ki a foglalt jelzést az autó hangszóróira a BT-n keresztül. Semmit nem kell mondania, csak a foglalt jelzést adja. Ez nekem bőven elég lenne az agyvérzés elkerülése érdekében. Ha ehhez nem kell ez a program, csak hülye vagyok és simán be lehet állítani, arra is vevő vagyok, csak nagyon jó lenne valami megoldás.
Persze az lenne az ideális, ha BT-ről indított hívás esetén nem is kapcsolna le a képernyő zár, maradna sötét a telefon (zsebemben van ugye), mert az sem tesz jót a zsebemben. De ez csak hab lenne a tortán.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Parfüm topik
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- PlayStation 3
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest