Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
meg is lehet oldani, meg nem is.
A hivás blokkolás némán már önmagában nem megy tökéletesen minden feltétel nélkül, én próbálgattam, de hiába adtam a legmagasabb prioritást, néha becsöng egy pillanatra.
A többi megoldható, persze attól is függ, hogy meddig akarod az azonnali blokkolást, ha mondjuk 10 percen belül dobja el a hivást, akkor 10 változót használnék. %1Perc, %2Perc, .. %10Perc
Amikor elutasitod a listát bedobod az 1es listába, majd percenként shifteled a listákat, azaz a 10est eldobod, a 9es a 10es, a 8as a 9es, stb..
Hivás jön, akkor először lekussoltatod, majd vizsgálat, hogy szerepel a 1es listában, majd a kettesben, stb.., ha nem szerepelt sehol, akkor hang be, ha meg szerepel, akkor foglalt..
nem tökéletes, mert lesz telefonszám, amit az egyes listába 5mpel a shiftelés előtt teszel be, azt csak 9perc 5mp-ig blokkolja. Shiftelhetsz hamarabb is, akkor pontosabb, vagy teljesen más megközelitést is használhatsz, ha pl feltételezed, hogy limitált számú embert dobsz el (pl 10et), akkor egy tömböt használsz, majd eltárolod a telefonszámot és az utolsó hivást.
Ilyenkor a vizsgálat, szerepel a tömbben, a most - hivás ideje kisebb e, mint az általad deklarált...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12600HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11,LTE kártya, új akku
- 15.6-os 7.gen i5, Dell Latitude E5580 notebook olcsón!!!AkciÓÓ!
- Corsair Carbide Series 100R leárazás! AkciÓÓ!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest