- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
wardemi
üzenetére
A tornyok alapján szeretném kapcsolgatni a wifit ki és be. Nem akarok külön profilt "ügyfél1"-hez, mert nincs kölönbség közte és a többi ügyfél (wifis hely) között.
Minden helyhez nem szeretnék profilt, 2-3 (hely) profil nekem elég (otthon, munkahely, telek).
Ezeket a profilokat az alapján aktiválom, hogy felkapcsolódott a wifire. Ez elég, elég egyedi wifi neveket használok, de belefutnék még egy marhába aki a wifijét ugyanúgy hivja, akkor még mindig használhatom a BSSID-t is
A biztonságosabb NFC már az extra funkciókhoz lenne jó, pl. képernyőzárat nem az egész irodában oldanám fel, csak az asztalomnál. Elvesztés ellen pedig jó lenne ha csak akkor oldaná fel, ha egyszer kézzel megcsináltam, ennek még mindig nem találom a módját

Az NFC egyéb használhatóságáról még nem is beszéltem, mint pl autós profil
, de majd legközelebb talán olyan készülékem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest