Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
"Ha mondjuk Tasker-ben a képernyő bekapcsolására várakozol és utána kapcsolod ki a zárat?
Android-ban a képernyő bekapcsolás az a képernyő zár feloldását jelenti. Vagyis az eseményt tekintve a csak felvillantom egy-két másodperc erejéig, az nem minősül bekapcsolásnak."Ez lesz az, csak épp nem tudom hol kell ezt beállitani

"SS-ben Keyguard paranccsal tudod kilőni a képernyő zárat."
Ez mennyivel jobb mint ha a tasker keyguard allitasat használom? Most megy a ki és a bekapcsolás is.
Ez most +1 profilt jelent, mint ahány helyen ki akarom kapcsolni
1. ha a wifi nincs bekonnektálva, akkor a keyguard on
2. otthon profil (ahol a wifi connected az otthoni wifihez), keyguard off
3. iroda profil (ahol a wifi connected az irodai wifihez), keyguard offKözben a lama-t eltávolitottam. Eddig a wifit azzal kapcsolgattam ki/be, de gondoltam ez már luxus. A kérdésem, hogy a cell near csak egy cellát tartalmazhat? Egyrészt az irodánkban két szobában nem ugyanazt a cellát látja a mobil, másrészt egyszerübb lenne 1 profillal megoldani az egészet.
pl igy
wifi profil, ha az alábbi cellák vannak közel (cellak felsorolva), akkor wifi on, exit task, wifi off
Viszont most ha rányomok a scanre, akkor törli az eddigieket. Lehet a feltételek között vagylagosság? vagy ez mind külön profil? (én ügyfelezem, ahova rendszeresen kijárok, elég kényelmetlen lenne 34 profilt felvenni csak azért, hogy ezeken a helyeken milyen cella van közel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- TP-LINK routerek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Viccrovat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Napelem
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- Használt / Felújított Dynabook Satellite Pro C40-G Intel Core i5-10210U 8 GB RAM 256 GB S
- APNX V2 fehér számítógép ház - ÚJ - Csomagküldés az árban!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 2-in-1 Gen10 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest