- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz st3v3np3t3r #898 üzenetére
Hm, nem használsz valami VPN-t a telefonon? Lehet nem minden országból elérhető a Dating.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Én is próbálgattam sok oldalt a 3 év alatt, és azt kell hogy mondjam, hogy a legtöbb abban segít, hogy a bevételeiket növelje a felhasználó.
Találtam egy régi cikket, ami az árgrafikonok kivételével a mai napig igaz... link
Az útóbbi hónap próbálkozásait alapul véve eddig a 20-25 kezdeményezésből sajnos 0 volt az eredményes, én megtéve az első lépést, válasz a mai napig nem érkezett. Ezért is írtam le tapasztalataimat, hogy egyre nagyobb a szakadék a netes társkeresésben...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz csabyka666 #896 üzenetére
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Lajmund
őstag
válasz st3v3np3t3r #895 üzenetére
A semminél azért több. Voltak hosszabb komoly kapcsolataim csak a köztes idöben csajoztam többet ha ez számit valamit de nem hiszem. Még a youlove-t probáld ki szintén telorol meg a boo-t ha gondolod. Sok türelem kell az ismerkedéshez. Facebookot leirta a kolléga hol találod a face appján belül. Az is jobbra balra huzos de van lehetöség irni a csaj képeihez ha nem akarod megvárni hogy vissza kedveljen habár ugyanott fogja jelezni neki ahol a kedveléseket. Ha nem akarsz messziröl ismerkedni édemes max 50 km hatotávot jelöleni. De a facebook nem fogja engedni hogy elöször végig pörgesd az összeset igy érdemes elöször max 10 km limitet adni és ha elfogynak növeld kis lépésekben a távolságot. És ne egy kamerába bámulos képet tegyél fel csak a fejedröl probálj meg a lehetöségekhez mérten igényes képeket csinálni. Ne ird ki az életed de nagyjábol töltsd ki a profilod hogy legyen rolad valami info is azért. Tudom nem érdekel meg te tudod azért leirtam mégegyszer hátha könnyebb lesz ismerkedni.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
veterán
válasz st3v3np3t3r #894 üzenetére
Csak mobil appból elérhető. Jobb felül 3 vonalra böksz, és ott már látni fogod.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
-
válasz csabyka666 #892 üzenetére
Az a véleményem, hogy nekem nem jelzi a fos FB de ezen nem lepődök meg
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Lajmund
őstag
válasz st3v3np3t3r #890 üzenetére
Az irásodbol és a kérdésedböl itélve ugy tünt nagyon nem vagy képbe gondoltam leirom miért van ilyen közömbösség a nök irányábol és hogy tudnál ezen javitani. 20 éve regeltem elöször netes társkeresöre több mint 400 növel voltam gondoltam leirom hátha segit neked és valaki másnak is. De persze neked nincs rá szökséged.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
veterán
válasz st3v3np3t3r #891 üzenetére
FB Dating-ről mi a véleményed? Mivel az eleve ingyenes, talán nincsenek ilyen kamu üzengetők.
-
válasz csabyka666 #888 üzenetére
Nagyon sok ilyen oldal van sajnos, tapasztaltam
-
-
Lajmund
őstag
válasz st3v3np3t3r #887 üzenetére
Kezdjük ott hogy 1 nőre 10 férfi jut netes keresésnél. Ha màr kinèz valahogy egy àtlag gizi is 20-30-50 üzenetet kap egy nap. Nem tud a legtöbb nő szelektàlni vagy ideje vagy esze nincsen hozzá vagy is is. Nem mindenki fotogén. Sok férfi erre nem ad és aki életében lehet bejönne a nőnek neten tovább teker mert nem akad fenn a szeme a rengeteg választèkban. Most nem nagyon érek rà minden gondolatomat leirni de amit tanàcsolni tudok hogy az összes szàmodra elérhető tàrskeresőre regelj be is minden nap pörgesd le az összeset meg írj annak aki tetszik és tudsz. Ajánlom a Facebook tàrskeresőjèt az csak telós alkalmazásrol érhető el. Youlove mèg használható. Esetleg mèg boo. Tinder, badoo egy hulladék fos minden tekintetben csak fusztràlni és idegesiteni fog. Csinàlj nagyon előnyös természetes képeket vagy kérj meg valakit amikor mentek valahova. Minden alkalommal sok kèpet csinàljatok és minden eseménybol csak a legjobbat válaszd ki és így legyen vagy 3-5 jól látható képed. Amin azt érzed hogy picit is nem okés ne rakd fel csak a tökéletest. Minden nap legyèl jelen akkor is ha nincs kedved akit lehet kedvelj írj neki. Előbb utóbb beakad valami. Nekem több dugos csajom van netről annyi hogy nem tudom mikor kivel legyek meg azèrt pihenni is kell a sok edzés mellett. Ajánlom ha nem mozogsz kezd el jót tesz mentàlisan fizikálisan meg a csajok is szeretik. Nem kell erőlködni csak legyél fittebb. Bàrhol vagy és tetszik valaki és lâtod hogy èrdeklődik iràntad vagy bàrmi ilyesmi beszélgess vele hivd el meginni valamit vagy bàrmi. Hidd el rengeted nő van úgy vele hogy jó lenne valaki de semmit nem tesznek èrte. Ha csak szexelni akarsz akkor ne csak a fullos csajokra irj hanem a kevésbé szépekre is. Ha màr van elég ilyen tudsz idővel a legjobbakbol vàlogatni stratégiai nyugalommal és csak a legjobbakat megtartani vagy esetleg egy komoly kapcsolatot kialakitani. Sokkal könnyebb úgy ismerkedni hogy van pàr àgyasod mint amikor fusztràlva keresed az igazit.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz st3v3np3t3r #887 üzenetére
Anélkül, hogy regisztráltam volna bármelyikre is, a fizetős platformokról sok rosszat hallani, hogy beépített emberek válaszolgatnak, fenntartják az illúziót, hogy kapsz is valamit a pénzedért.
Szerintem nincs akkora merítés ebben, hogy jöjjenek a találatok.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
válasz Salamander #886 üzenetére
Igaz eléggé kihalt a téma, de sajnos egyre nagyobb teret hódít az interneten való társkeresési próbálkozás...
A sikertelen társ találási probléma mind2 félnél gyökerezik... a pasik részől is meg a nők részéről is... általános problémák:
-az egyik fél kihasználja a másikat, nem akar újra csalódni
-túlságosan magasak egyek felek elvárásai(pl. Alapfeltètelként elvárják azt, hogy valakinek magas iskolai végzettsége legyen, burkolva ezzel azt, hogy az anyagi javak jobban érdekel valakit)
-ott van sok esetben a "megfelelő lenne, csak nagy a távolság"
-a felek hozzáállása, hogy aki komolyan gondolja, viselkedjen is úgy. Sajnos itt a komolytalan keresők vannak túlnyomó többségben
-a felek nem ismerik az illemet sem,egy egyszerű udvarias üzenetre sem hajlandóak válaszolni
-sok embert az is gàtol,hogy egyes oldalak aránytalanul magas előfizetési díjért cserébe adnak lényeges szolgáltatásokat és hát nem mindenki tudja ezt kigazdálkodni,ami szint úgy nehezítő körülmény(itt nem akarok pédákat írni,nehogy rámfogják, hogy rontom ezen oldalak pénzlehúzási üzletmodeljét)
-egyes felek túlságosan ragaszkodnak az általánosításokhoz,pl.: ez is olyan egostia lesz mint a másik... lehet hogy az lesz,de lehet hogy nem.
-eleve esélyt sem adnak a másik félnekKérdem én, hogy aki komolyan társat keresne, miért is viselkedik komolytalanul?
Én magam is próbálkozok, és sajnos a fentebb leírtakkal szembesülök.
1hónapos statisztika, 22 kísértletből 1lett volna ígéretes,de a távolság és időbeosztás okozott nehézséget,ez még érthető is, a maradék 21ből 1 unatkozott,a fentmaradó 20 hölgy meg cseszett válaszolni a megkeresésre,annyira nem futotta nekik,hogy annyit visszaírjon, hogy " szia,bocs,nem vagy az esetem"... ami azért minimum elvárható lenne.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Salamander
tag
válasz #33802016 #882 üzenetére
A hsz régi, de a felvetés jó.
Szerintem nem mindegy, hogy ki megy oda hozzá. Ha nem az idelális, elképzelt férfi teszi, akkor "nem így ismerkedik". Ha meg az ideálisnak tűnő nem megy oda hozzá, akkor jön a "miért nem mennek oda az ember lányához".
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 + 13 Mini + SE3 + X | #StopPutin
-
sum-blink
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #884 üzenetére
Azért pénzesek, mert az USA-ban nem olyan egyszerű új telefonszámot szerezni egy SIM kártya vásárlással, mint nálunk. (Virtuálissal nem működik.) Ha a videókat megnézed nem releváns, hogy e-mail címet kell változtatni, elvileg a régi profilodba jutsz vissza, persze simán lehet lehúzás. A permanenttel nem értek egyet, nem a ban részével. Nem kaptam jelentgetést, mert millió olyan profil van Tinderen, ahol egy híresség, egy erdő, egy kiscica stb. a profilkép, jelezve, hogy most épp nem aktuális a társkeresés, de nem akarja törölni magát a felhasználó, hogy elveszítse a matcheit. Ott rontottam el, hogy 1 hete megerősítettem a profilom friss fotóval, így az algoritmus felismerte, hogy nem én vagyok. Előtte vagy 10 évig mindig így jártam el, ha épp nem kerestem párt és semmi bajuk nem volt. Nyilván nem Hasbullával akarok catfishingelni... (nem tudom mi a magyar kifejezés erre). Nincs harag.
-
válasz sum-blink #883 üzenetére
Azok a "pénzért segítenek" dolog szerintem nettó kamu és lehúzás... Nem akarlak megsérteni(csak személyes véleményem), aki kamu profilt használ az meg is érdemli a "permanent ban"-t, ha előfizető, akkor is... úgymond az etikus társkeresés egyik szabálya az, hogy valós profilt használjanak. Mivel te nem valós profilt használtál, így a kitiltás érthető, főleg, ha még kaptál mellés sok-sok jelentgetést kamu profil miatt. Ilyen esetben az, hogy hány éve vagy "aktív" tag, lényegtelen, mivel nem mentesít a szabálysértés alól.
Másrészről egy online fiókot használó oldalon, ha az email címed tiltották a szerveren, akkor azon lényegében semmilyen app vagy bármiféle mókolás nem segít.
Bocsesz, remélem azért nincs harag
-
sum-blink
aktív tag
Sziasztok!
Bannolt már valakit a Tinder? Mármint végleg. Engem igen, mert átmenetileg egy Hasbulla-s profilképet használtam. Írtam nekik, hogy hé, ez nem egy gyerek, de automata választ kaptam, hogy EZ VAN. (Clinton is volt már hónapokig profilképem, míg nem használtam...) 2014 óta voltam kb. fent, minden match kuka, ez nettó parasztság. Youtube-on vannak hackek, sőt egy csatorna pénzért segít visszajutni.... ezek szerintetek mennyire hitelesek?
https://www.youtube.com/watch?v=QK6ce1tfkTM -
törölt tag
válasz // Chaka // #866 üzenetére
Ja hát ez vicces... Egyik nap az a baj, hogy miért nem mennek oda az ember lányához, másik nap pedig, hogy "hú ez félelmetes, nem szoktam így ismerkedni".
Közben meg biztos van extém példa is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
válasz csabyka666 #879 üzenetére
Igazából nem vesztesz vele, ha kipróbálod. Nálam kb az a helyzet, hogy mivel a Facebookon belül van, marad akkor is ha a Tinder, Badoo repül
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
veterán
válasz GoodSpeed #878 üzenetére
Köszi szépen az infókat!
Billegek a foglalkozzak-e vagy a hagyjam a fenébe határán. A promókban csupa jó dolgok vannak, de a hozzászólások nem ezt támasztják alá...Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
válasz csabyka666 #877 üzenetére
Nem kötelező, én nem írtam, és máshol sem szoktam írni.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
veterán
-
válasz csabyka666 #875 üzenetére
-
veterán
válasz GoodSpeed #874 üzenetére
Ha lenne egy normális bemutató, de semmit sem találtam, pl mennyire paraméterezhető a keresés, mert nekem - sajnos vagy szerencsére - van pár kizáró tényező.
-
válasz csabyka666 #873 üzenetére
Ha jelölöd akkor tud rólad. Tehát még az sincs, hogy egyeznie kell. Viszont nem küld értesítést, akkor látod, ha belépsz oda.
Viszont van egy olyan érzésem ,hogy szándékosan ilyen funkcionálisan szegény, mert el akarták kerülni, hogy valami antitröszt per induljon ellenük... ugyanis önmagában az adatbázisuk alapján alkalmas lenne arra, hogy a konkurenseket kinyírja ... Így azok nem perelnek, csak a kérdés, hogy mi az értelme elindítani egy ilyet, ha nem lehet teljes gőzzel csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
válasz csabyka666 #871 üzenetére
De, azt írtam nem?
"és itt az sincs, ha valakinek bejössz, akkor mint a Tindernél van, fizess..."
-
veterán
válasz GoodSpeed #870 üzenetére
Hm, nem úgy volt, hogy ez teljesen ingyenes? Szóval ha valakinek tetszel vagy te jelölsz valakit, akkor azt jelzi, nem?!
-
válasz csabyka666 #869 üzenetére
Azonos beállítások mellett, miután elfogytak a jelöltek, másnapra a Tinder pl tud újakat bedobni... itt meg már vagy 2 hete semmi
A Tinderen is jönnek rendesen irreleváns találatok... de ott legalább jönnek... itt meg pangás van, annak ellenére, hogy az ingyenesség, meg a hatalmas regisztrált felhasználói bázis ellenére - jó hát sokan vannak Facebookon akik nem is tudnak róla, sőt okostelefonon is viszonylag el van dugva - is csak hébe-hóba van valaki ... és itt az sincs, ha valakinek bejössz, akkor mint a Tindernél van, fizess... tehát mindezek ellenére nagyon gyenge a kínálata
-
veterán
-
válasz // Chaka // #862 üzenetére
A Facebook ismerkedős appja elég nagy reményeket táplált, már amikor bejelentették ... Hiszen a világ legnagyobb közösségi oldaláé, az oldalon belül ráadásul, és még ingyenes is! Ezzel szemben, csak mobilapplikációban érhető el, és a kínálat is gyér Pedig a bejelentése után, és mielőtt kiderült volna, hogy papírtigris, eléggé valószínű, hogy idehaza a társkereső oldalak bepánikoltak.
-
veterán
válasz // Chaka // #866 üzenetére
Értem. Ez valóban nem túl jó, mert minek adjon be téged releváns találatként, amikor nyilván nem vagy az?!
Persze így több a lehetőség a match-re, nagyobb a merítés.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
// Chaka //
tag
válasz csabyka666 #865 üzenetére
Ahogy írod, pontosan. Meglehetősen szabálykövető csóka vagyok, és hát a csajos dolgokra pont nem működnek a szabályok. Az egyik felháborodik, ha meg merem szólítani, a másik azt mondja, hogy az életkor, amit megadott, az csak egy szám, ne vegyem komolyan
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
veterán
válasz // Chaka // #864 üzenetére
Úgy érted, hogy akiket neked ad találatnak, ők megfelelnek a te általad beállított paramétereknek, viszont ezek a találatok nem feltétlen téged keresnek?
Ennek szerintem az az értelme, hogy hátha mégis enged valamelyik igényéből...nem?!
-
// Chaka //
tag
válasz csabyka666 #863 üzenetére
A FB Dating keresős része rendesen működik. Csak nem veszi figyelembe, hogy kik találhatnak rám, ami azért nagy gond. Szóval olyat is like-olhatsz, aki a pokolba kíván téged, mert túl kicsi, nagy, öreg, fiatal stb. vagy, vagy túl messze laksz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz // Chaka // #862 üzenetére
Egyébként mi a véleményed róla? Releváns találatokat kaptál? Be lehet sok paramétert állítani?
-
// Chaka //
tag
válasz csabyka666 #861 üzenetére
Facebook? De igen. Nem sok babér termett. Illetve az az effekt, hogy ami ingyenes, azt nem veszik komolyan, az nagyon érzékelhető. Persze minden oldalnak kell az ingyenes részleg, ha rendes felhozatalt akar felmutatni. Hogy az a felhozatal nem lesz aktív, mert csak nézelődnek, mint a ruhás boltban, az már nem izgatja az üzemeltetőt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz // Chaka // #860 üzenetére
Üdv!
Datingot nem próbáltad? Az ingyenes teljes mértékben - elvileg.
-
// Chaka //
tag
Sziasztok! Próbaképpen megnéztem a városom teljes felhozatalát hölgyekből korhatár nélkül a randivonal és meetic oldalakon. Az utóbbi nagyon összeszedte magát. Másfelől egyetlen egy előfizető van egy 400-as találatból, szóval vagy nem működik az egész, vagy ha előfizetek, akkor én vagyok ott a messiás, akire mind várnak Mondjuk agyon kell hozzá verni a malacperselyt, mert egy hónap nagyon előnytelen, 6 hónap pedig 18k. Persze ha a zember megboldogul ezáltal, akkor nem pénz, de ha nem, akkor undi érzés, hogy palira vettem magam
-
sum-blink
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #858 üzenetére
Nem szoktam sosem. Csak ezt a platformot nem használtam még és a 32-re felkaptam a fejem. Köszi.
-
-
sum-blink
aktív tag
válasz runner 125 #50 üzenetére
Hi! Szerintetek ha Okcupidon 30+ like-om van érdemes előfizetni, vagy kb. az összes fake és ott is csak a lehúzásra mennek?
-
Nincs hülyeség abban amit mondasz, de, mijt írtam, az ember kíváncsi természetű...általában, és az volt kapcsolatról érdeklődés egy olyan sarkalatos pont, persze, ha őszinte akar lenni, aztán van, hogy kamuzik... azt olvastam több oldalon is korábban, hogy ez egy nagyon jó őszinteség teszt lehet, ha megfelelő időben teszik fel valamelyik randin, ugyan ha lláthatóan őszinte a másik a fél,akkor erről a dologról is tud őszintén beszélni... De ezt is embere válogatja... Ez a szivecskézés is olyan, hogybtök jó hogy van, de lényegében semmit sem ér, mert lehetnek olyan is, akik csak szórakozásból szivecskéznek... ilyenekebe belefutottam én is, szivecskézett engem, én is őt, nagy levegő, írtam neki aztán semmi válasz... ilyenkor gyors vélemény magamban,"ez se gondolja komolyan",finoman fogalmazva... mindenképp nehéz, azt el kell fogadni... amit leírtál esetet, GYMS - Erdély... hát igen, a távkapcsolat nagyon nagyon sokba került régen is, most is, nálam szóba se jöhet eleve, mivel a munkám a városba köt és azért nem kapok milliós fizetés és végtelen időt minden második nap, hogy átutazzam az egész országot.
-
donbig
tag
válasz st3v3np3t3r #850 üzenetére
Ahogy írtam, vakrandin nem voltam. Volt feleségem igen. Ahogy emlékszem, az Ő gondja az volt, ami társkereső oldalakon valamennyire kiszűrhető, hogy ott és akkor látszatra is eléggé eltérő intelligenciájú, társadalmi helyzetű emberek jöttek össze. Arra konkrétan emlékszem, hogy volt, aki mackóalsóban ment el. Egy szimpatikus férfi volt a számára, de ő meg kisebb volt nála és ez neki kizáró ok.
A párom kolléganője a másik, aki részt vett ilyenen, egy férfival jelezték egymásnak, hogy szimpatikusak, aztán egyik sem kereste a másikat. Ennek ellenére ezt sem vetném el, mivel fizetős, azért jó eséllyel itt is komoly szándékúak vannak, az pedig tök jó, hogy limitált az idő, ha nincs szimpátia gyorsan szabadulsz. Sőt, azt gondolom, minden lehetőséget meg kell ragadni, mert az idő sajnos telik...[ Szerkesztve ]
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
donbig
tag
válasz st3v3np3t3r #850 üzenetére
Ami a fényképet illeti, én is így gondoltam ahogy Te, nagyon bosszantott, ha valaki nem tett fel profilképet, de már sokkal nyitottabban, elfogadóbban állnék hozzá.
Egyrészt például a tanárok sem szeretik ,ha a diákok megtalálják és nézegetik, még annyi eszük is van, hogy kamureggel levelezzenek saját tanárukkal.
Egyébként sokan kérés nélkül küldték, ha ők írtak rám. Hülyék meg mindenhol vannak: rábaközi nőtől kértem fotót, de ő ragaszkodott hozzá, hogy előtte hódítsam meg
A legtöbb randim egyébként egy alkalom volt. Lehet levelezni, fotót nézegetni, egy pillanat alatt kiderül, tetszik-e, van-e kémia stb. Igazából sokszor egy perc múlva indulhattam volna haza, de általában az ember ilyenkor beszélget már egy kicsit, főleg, ha elutazol valahova a randi miatt. De nem kell megsértődni, ha a nő azt mondja, bocs, nem... Igen, Idő, pénz, stb, de aki ebbe belekezd, el kell fogadnia, hogy jó eséllyel lesz ilyen.
Ami a randiguruságot illeti: az elsőre úgy mentem, hogy papírra írtam fel kérdéseket (nem vittem magammal ), mert a hallgatás borzasztó kínos tud lenni. Röhejes lehettem. Idővel jön a rutin. A legfontosabb, hogy az ember önmagát adja, a szerepjátszás csak időhúzás. Egy randin el tudom játszani, milyen laza vagyok, miközben én sajnos nem vagyok az. Ha ő ilyent keres, úgysem fog működni.
Én úgy alakítottam, hogy max. egy órát szánok rá, aztán mennem kell. Ennyi elég, hogy eldöntsd, akarsz-e másodikat, ennyit még beszélgetni is lehet - bár volt, amikor az egy óra is nehezen telt, és igen volt olyan, hogy előbb mondtam, hogy menjünk.
A legnagyobb hiba sztem, amit írsz: az előző kapcsolatot felemlegetni. Ebbe többször beleestem és többször elmagyarázták: nem kíváncsiak általában az előző párkapcsolatra. Gondold el, ha erről beszélsz, olyan, mintha még nem engedted volna el. Inkább legyen a férfi érdeklődő, kíváncsi, kérdezzen, egy-egy apró bók mehet. Aki laza, közvetlen az szerencsés, nekem munkásabb volt minden randi, de ahogy írtam, jön a rutin.[ Szerkesztve ]
-
donbig
tag
válasz csabyka666 #847 üzenetére
Én a Randivonalra regisztráltam, erről van tapasztalatom. Akkor talán még volt olyan lehetőség, hogy „körbenézz” regisztráció nélkül – ilyen volt pl. a párom.hu is – de akár regelhetsz is valami ideiglenes e-maillel, így látni fogod legalább azt, hogy mennyi korban hozzád illő nő van, aztán törlöd – hiszen pont erről beszélünk, hogy az ilyen accountok is csak a regisztrált tagok számát növelik, de teljesen feleslegesen. Akkor itt voltak a legtöbben, szimpatikus volt az oldal.
Máshol, pl. páratlan.hu, stb, nagyon kevés regisztrált volt akkor. A Badoo-ról egy fiatalabb kollégámat kérdeztem akkor, azt mondta, aki ott van, dugni akar. Lehet, hogy sok minden megváltozott azóta ezeknél az oldalaknál is.
Én sajnos már akkor sem nagyon nézegethettem a harmincas korosztályt, így nem tudom megmondani, milyen arányt képviseltek a 30-35 éves nők. Aztán négy évvel később mégis egy akkor még harnincassal jöttem össze, Ő a mostani párom. De az tény, hogy kevés lehetőség van az ismerkedésre, ez egy olyan platform, ahol akár rövid idő alatt sok emberrel lehet találkozni, megadva az esélyt..
Az, hogy ki akar családot, ki karrierista nehéz megállapítani. Ezért lenne fontos, hogy az adatlapra – ahol ilyen jellegű céljainkat, terveinket is leírhatjuk - valós dolgokat írjunk. Előbb-utóbb minden kiderül, kár egymás idejét feleslegesen rabolni.
Ehhez egy true story: kecskeméti nő - nevezzük Irmának - bejelölt szívecskével. Fotó nem volt, de amikor kértem küldött, Leveleztünk, lassan érlelődött a randi - bár közben kiderült, hogy igazából Vilmának hívják. Azért lassan, mert én GYMS megyében lakom, szóval nem ugrottam csak úgy el. Aztán egyszer csak írja, hogy ő igazából valahol Erdélyben él. Na ez így már sok volt. Megírtam, hogy én meg igazából nem 186cm vagyok és 90kg, hanem 150/180 és iszlám.
Ilyen sajnos van, de idővel az ember már jobban tud szűrni, és bátran rá kell kérdezni, ha valami nem tiszta, senki ne szórakozzon és rabolja másnak az idejét.
A fizetőssé tétel sztem, valamennyire megszűri az embereket, aki előfizet, az azért jó eséllyel komolyan gondolja a társkeresést. Pár éve rengeteget foglakozott a sajtó azzal hogy húznak le társkereső oldalak embereket a megújuló előfizetéssel. Itt soha nem volt gondom, egyszerűen ki kell kapcsolni a megújuló előfizetést.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
donbig
tag
válasz csabyka666 #846 üzenetére
Kamu profilok mindenhol vannak. Adhatsz visszajelzést az oldalnak, ha ilyent tapasztalsz, de nem egyszer tőlük kaptam értesítést, hogy csaló profillal leveleztem ,törölték. Tehát valamilyen szűrő működik. Voltak olyan oldalak, ahol sztem is az oldal által generált kamuprofilok voltak. Ki fizetne elő egy olyan oldalon, ahol országos szinten százan vannak fenn? De nem minden oldal volt ilyen.Nem csak a kamuprofilok nem válaszolnak, ez talán inkább személyiség kérdése. Szerencsére azért sok nő vette a fáradságot, hogy megírta, ha más elképzelése van, én is így tettem mindig. Sztem, ha az egyik fél tesz egy kezdeményező lépést, annyit megérdemel, hogy válaszra méltassák. és akkor tudja, hogy oké, hát ez nem jött össze, lépek tovább. Hiszen azért van ott az ember, hogy társat találjon, ne essen már nehezére egy mondatot leírni. De ez ne szegje senki kedvét, el kell fogadni, hogy ez létezik.
-
Én a fénykép vagy titkos fotós társkeresőkkel úgy vagyok, hogy az ilyen nem hiszem, hogy komolyan gondolja a társkeresést...nekem ez majdnem olyan, mint a rejtett számos hívás... Ha én megtisztelem annyival, hogy felvállalom az fejem, ennyi a minimum amit elvárhat a másiktól az ember ilyen tekintetben.
Van aki nem születik randigurunak, nem tudják, hogy az első vagy második randin miről és mennyit szabad beszélgetni, nyilván az mindig kényes téma, mert hát az ember kíváncs, hogy miért ment a levesbe az előző kapcsolat, de ezt túlzásba sem szabad vinni...
A legrosszabb tapasztalat, hogy a nők nagy része úgy kezd társkeresésbe, hogy az előzőt még nem dolgzta fel. Ez rohadtul nem etikus ezzel egyet érthetek...
Szóval, lehet, hogy vannak az online társkereséssel gondok, de nem látok alternatívát. Mivel a "haveri kör" elég karcsú, így én sem...
Vakrandin nem voltam, ismerős igen ,na az is megér egy misét. Háááát, bátor tett volt tőle, én nem hiszem, hogy bevállalnék egy vakrandit...ez a vakrandi dolog számomra majdnem olyan, mint ha bekötnék a szemem és belöknének a Tesco-ba, hogy vásároljak be... aztán vagy sikerül vagy nem... Megéltem már én is pár kapcsolatot, a bizonytalanra nem adok... Meg amúgy is, a közös szimpátia alapja, hogy látom azt, hogy kivel fogok randizni, mert ezek a vakrandis dolgok elsűlhetnek fordítva is, hogy nem az lesz a partner, akire számítottál...(gondolok itt olyanra, hogy a pxxxxm.hu-n több srác is fent van a keresés nők közötti találati listában, női névvel...azért egy vakrandin ez egy hetero embernek, hogy is mondjam, kellemetlenül sülhet el...
-
válasz csabyka666 #847 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék
-
válasz csabyka666 #846 üzenetére
Az, hogy egy oldal pénzt kér egy szolgáltatásért, teljesen rendben van.
Rendben lenne, ha nem kérnék el az csillagos eget is pénzben...
A pxxxm.hu 2500, ez még vállalható úgy ahogy...rxxxxvxxxl.hu 4500, szerintem ez azért sok...bxxxo.hu 6-7000,txxxr szintén, ami már túlzás én szerintem, bár a bxxxo-nál legalább van 1 napos,de a 700 is véleményem szerint sok...Elittársról, nevezetesen, hogy kamu accountok válaszolnak a tagoknak, ez már gusztustalan.
Szerintem elképzelhető, hogy mindegyiken...Elvárásokkal kapcsolatban - szerintem teljesen normális, hogy egzisztenciában hasonlót keresünk magunk mellé. Ha én adok magamra, nem vagyok lepukkanva, talán is jogosan várom el, hogy a hölgy is hasonlóan figyeljen magára.
Azzal még nincs is gond, de nem kimondottan erre gondoltam, nyersen fogalmazva példaként...,hogy egy csövesként felszedjen valaki egy barbi babát(bocsánat ha valakinek sértő)... Olyanokra gondolok, mint például végzettség mint kritérium,hogy legalább felsőfőkú főiskola vagy egyetem, mert hogy ő neki is az... ingóságok mint kritérium(luxus lakás, luxus autó mint minimum elvárás...sajnos olvastam ilyeneket)...Magasság...160centi magas csaj kiírta, hogy minimum 180centi legyen a férfi... a korhatár még megérthető, mint kritérium, ezt elfogadom...Amit írsz, hogy nem válaszolnak, lehet ezek a fent említett kamu (beépített, saját gyártású) accountok, hogy fenntartsák az oldal pörgős látszatát. Nem tudom az arányt, de ha mondjuk az accountok 70%-a kamu, akkor tényleg nem sok értelme van.
Szó szerint semmi és még eztért fizetni prémium tagságot is! Az az igazán gusztustalan! Meg a másik, amit írtam szerintem, hogy a pxxxm.hu-n tele van olyan fiókkal ami 3+ hónapja nem lépett be, az ilyeneket azért törölni illene, ha ennyire inaktív, de ez még nem is annyira nagy baj, a másik a hölgyek/faszik hozzáállása... ha egyszer regisztrál valaki egy ilyen oldalra, az illem is úgy tartja, hogy az üzeneteket illene elolvasni, már ha valódi a fiók tulajdonosa.De összességében, se így, se úgy nem könnyű 30-40+ évesként a társkeresés...ezt el kell ismerni...
-
veterán
Ha jól sejtem, neked van sok tapasztalatod. Leírnád, akár az oldal megnevezésével is, hogy melyikről mi a véleményed? A netes saját reklámokat hiába nézem, ott úgyis csak a szépet írják le...
Engem elsősorban az érdekelne, hogy mi a felhozatal olyan kb 30-35 év körüli nők esetében, akik inkább választják a karriert, és tudatosan kerülik a gyerekvállalást? Hallani erről a témáról is pro és kontra, van olyan vélekedés, hogy egyre gyakoribb, én ugyanakkor inkább azt látom a környezetemben, hogy bevállalnak 1-2 gyereket, aztán szétmennek, és egyedül marad a nő a gyerekekkel.
Az a baj, ez egyirányú utca, ha egyszer valaki vállalta, nem lehet belőle kiszállni, és szerintem nem szégyen azt mondani, hogy "én ezt nem akarom vállalni", se sajátot, se másét nem akarom felnevelni.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
veterán
válasz st3v3np3t3r #844 üzenetére
Az, hogy egy oldal pénzt kér egy szolgáltatásért, teljesen rendben van. Amit viszont olvasni például az Elittársról, nevezetesen, hogy kamu accountok válaszolnak a tagoknak, ez már gusztustalan.
Elvárásokkal kapcsolatban - szerintem teljesen normális, hogy egzisztenciában hasonlót keresünk magunk mellé. Ha én adok magamra, nem vagyok lepukkanva, talán is jogosan várom el, hogy a hölgy is hasonlóan figyeljen magára.
Amit írsz, hogy nem válaszolnak, lehet ezek a fent említett kamu (beépített, saját gyártású) accountok, hogy fenntartsák az oldal pörgős látszatát. Nem tudom az arányt, de ha mondjuk az accountok 70%-a kamu, akkor tényleg nem sok értelme van.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
donbig
tag
válasz st3v3np3t3r #844 üzenetére
Sok mindennel egyetértek, van amivel nem.
40+ -os férfiként válás után próbáltam ismerkedni, új kapcsolatot találni.Először a szokásos körök: Haver feleségének a barátnője, stb. Kölcsönös szimpátia híján eredménytelen. Másik baráti körből egy rövid kapcsolat. Minden vásárláskor, egyéb helyzetekban - na, majd most, véletlenül....., hát nem. Aztán regisztráltam alapos tájékozódás után az egyik társkeresőre. Ennek 7 éve. Ezalatt az idő alatt volt néhány relatív hosszabb - 1-2 éves - kapcsolat , és akár egyéjszakás kaland is. Sok szép pillanat és sok fájdalom. Mostani páromat három éve ismertem meg ott.
Igen fizetni kell, de azt vettem észre, hogy sok hölgy is hajlandó ezt megtenni, nem feltétlenül várja mindenki, hogy a férfi legyen az előfizető.
Fénykép nélküliség nekem is a vesszőparipám volt, de elfogadtam, hogy bizonyos foglalkozásúak nem szeretnek nyilvános képet feltenni. Amit nem értettem, ha ez mellé még a nevüket is megváltoztatták. Hihetetlen történeteim vannak.
Az, hogy nem írnak vissza? Egy ideig zavart, mert én minden levélre válaszoltam, ha mást nem, annyit, hogy ne haragudj, úgy érzem, nem egymást keressük. Nem megterhelő. De a nem válasz is válasz, elkönyveltem egy buta fa..nak, ennyi. De volt olyan, hogy évek múlva egy ilyen küldött szívecskét. Na, akkor megírtam, mit gondolok...
A legrosszabb tapasztalat, hogy a nők nagy része úgy kezd társkeresésbe, hogy az előzőt még nem dolgzta fel. Ez rohadtul nem etikus.Volt, aki az első randin azt bizonygatta, hogy ő feldolgozta a szakítást, a második randin meg megmutatta a Norbi fényképét. Konkrétan előfordult, hogy az első randin azt hallgattam, hogy jó lenne egy komoly kapcsolat, de tulajdonképpen neki jó, ha a vadász dugja. Nem volt több randink. De erről nem a szolgáltatók tehetnek. Van akinek gyorsabban, van akinek lassabban sikerül, de sztem a középkorú, idősebb korosztálynak igenis jó lehetőség. Sokszor jó idegek, türelem és kompromisszumkészség szükséges.
Szóval, lehet, hogy vannak az online társkereséssel gondok, de nem látok alternatívát. Vakrandin nem voltam, ismerős igen ,na az is megér egy misét."Ember, most jövök ki a templomból!"
-
válasz csabyka666 #843 üzenetére
Úgy értem, hogy az összes társkereső oldal csak a pénzre megy,nem arra, hogy valóban segítsen a szingli embereknek társra találni... gondolok itt az úgynevezett prémium előfizetésre, ami ahhoz kell, hogy tudj levelezni... egyes oldalakon én rohadr drágának tartom... kíváncsiságból regisztráltam pár oldalra... az árak eléggé szórtak... 1 hónapos tagság kb.2500 ft-tól a csillagos ég(az még úgy ahogy kifizethető, de van ahol 5ezer meg 7ezer, szinte a semmiért)... a többi probléma, az elvárások/igények, az hogy sok esetben inaktív(mondjuk ennyiből az oldal üzemeltőket nem értem, hogybaki 3+ hónapja nem lépett be,azokat miért nem törlik(az egyik oldalon nagyon sok ilyen van)... ami még probléma, hogy(férfi szemmel nézve), valaki ír egy hölgynek levelet, és egy hét után sem jön válasz(az egyik oldal mutatja, hogy látta/nem látta), úgy hogy elolvasta az üzenetet...
Ezzel az online társkereséssel a fő probléma az, hogy a kereslet és a kínálat nem keresztezi egymást túlságosan, és az elvárásaiból meg senki nem akar engedni...
Számomra az is rejtély, hogy egy főiskolát végzett nő miért szabja meg igényként, hogy csak olyan férfival ismerkedik, aki szintén főiskolát végzett... a szakmunkás vagy érettségizett miért nem jó?
Na meg mikor fénykép nélkül akarnak társatkeresni... De a legszebb, jelzi egy csaj/nő a férfi felé hogy tetszik, a férfinak is tetszik a csaj, viszonozza,a férfi ráír és semmi... akkor meg mi az any(....) pi(....)ért szivecskézett, ha ba(....)ik visszaírni... Tehát ezzel az online társkereséssel vannak gondok rendesen...
De hát egy 30+-40+-os ember, hol máshol ismerkedjen... mert ennek a korosztálynak megszűntek az úgymond helyei a társadalomban... tinidisco-ba had ne kelljen...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
veterán
válasz st3v3np3t3r #842 üzenetére
Hogy érted, hogy nem az átlagra van méretezve?
Nevezhetjük hátráltatónak is ebben az esetben, de el kell(ene) fogadni, hogy van, aki nem akarja vállalni a feladatot.
[ Szerkesztve ]
-
válasz csabyka666 #841 üzenetére
hát,szerintem az elittárs nem az átlag vagy az alatti társkeresőkre van méretezve.
igen, sok esetben a gyerek egyeseknél hátráltató tényező sajnos vagy azért mert van, vagy azért mert az egyik szeretne, a másik meg nem.
-
veterán
válasz st3v3np3t3r #840 üzenetére
Őszintén, akinek a pénz, meg a luxus kell, valószínű dologtalan, csak plázázni akar egész nap, engem nem hozna lázba.
Gondolkodtam, beregisztrálok az elittársra, de amiket olvastam véleményeket, nem győztek meg, hogy ott kellene próbálkoznom.Jól mondod, ahogy idősödik valaki, annál nehezebb, pláne itt már bejönnek olyan paraméterek is, mint a gyerekvállalás...35 év körül sok nőnek már van, elvált, én pl nem szeretnék gyereket, soha nem is éreztem úgy, hogy ebben részt kellene vennem.
-
válasz csabyka666 #839 üzenetére
viszonlyag elég sokan, mert "ingyenes", a badoo,tinder esetében csak egyezés esetén tudtok chatelni, ha valamelyik fél akar kezdeményezni egyezés nélkül,akkor csak prémium előfizetőként van lehetősége..itthon mondjuk a tinder nagyon drága, bár a badoo-t is annak tartom...megúgy mindegyiket...
De amúgy nem is ez a baj... Szintén személyes tapasztalat: az esetek 99%ban, maguk az elvárások amiket a hölgyek támasztanak, a legnagyobb...sok pénz,luxus autó,luxus lakás,budy builder testalkat... a másik fő probléma pedig a kommunikáció, elvárják, hogy pali írjon elsőnek(rendben), de választ csesznek írni...
ezek az elvárások olyanok, mintha egy párkapcsolat semmi másról nem szólna, csak a pénz,lakás,autó.... sajnos a fél év alatt talán 40 nőből 0írt vissza, de még egy "👎" ilyet sem...
a harmadik fő probléma, hogy a minél jobban korosodik valaki, annál nehezebb a pártalálati esély....
de ezt lehetne végtelenségig ragozni
-
veterán
válasz st3v3np3t3r #838 üzenetére
Nem mozgok ebben az internetes társkeresős világban, FB Datingról hallottam, de én magam nem használtam. Nem is igazán ismerem a működését. Olyasmi, mint az elittárs, hogy megadsz paramétereket, és csak azokat dobja fel, akikkel egyeztek? Mennyien használják az országban?
[ Szerkesztve ]
-
válasz csabyka666 #833 üzenetére
Napost... Hiába vannak társkereső oldalak, ha a kiszemelt cseszik visszaírni, vagy olyan igényeket támaszt, amit halandó ember képtelen teljesíteni....
Személyes tapasztalat:
Nekem az FB társkeresős szövegekbe ami a legjobban tetszik, az az, hogy a csaj/hölgy kiírja, hogy "írj rám"... de mégis, hogy a f###ba ha nincs direkt chat gomb és csevegni csak egyezés esetén lehetHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
veterán
34 évesen nagyon lejjebb nem tudom vinni. A lányok testileg előbb érnek, mint a fiúk, de egy 25 éves csaj még gyerek, tisztelet a kevés kivételnek.
Szóval nem vagyok egyszerű helyzetben, ugyanakkor igaz a mondás, hogy "egyedül nem jó, viszont jobb", ezt az érzi, akinek volt már legalább 1 rossz kapcsolata.A másik, hogy 25 évesen még nem feltétlen tudja, akar-e gyereket. Én már 20 évesen tudtam, hogy nem akarok.
[ Szerkesztve ]
-
BE4GLE
aktív tag
válasz csabyka666 #835 üzenetére
Te tudod. Viszont eben az esetben szerintem vidd lentebb az alsó korhatárt.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 9 Pro
-
veterán
Nos, nem fogok hazudni magamnak, tudom, hogy romlanak az esélyek, ugyanakkor a gyerek nálam kizáró tényező, épp elég rossz példát látok a környezetemben.
A súlyt gondolom nem kell magyarázni, és ha én adok magamra annyit, hogy nem vagyok lepukkanva, hadd várjam el a másik oldaltól is.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
BE4GLE
aktív tag
válasz csabyka666 #833 üzenetére
"Paraméterezhető ez is abban a tekintetben, pl hogy csak a 30-35 év közötti hölgyeket dobja fel, akiknek nincs gyerekük, nem is akarnak gyereket, sportolnak, és mondjuk 60-65 kilónál nem többek? Egyáltalán létezik még ilyen?"
Minél idősebb nőkkel ismerkedsz, annál valószínűbb, hogy van gyerekük. Szerintem, hagyd a fenébe az ilyen részletes paraméterezést. Még az életkort és testsúlyt is. Legyél nyitottab. Aztán ha összehoz az élet egy teltebb 35 éves nővel, akinek még gyereke is van, akkor majd eldöntöd, hogy mi legyen. Ha szereted azt a nőt, akkor a kérdés elég egyszerű lesz.
Redmi Note 9 Pro
-
veterán
Hölgyek, urak!
Rázzuk fel a topicot! Használja, használta valaki a Facebook Dating-ot? Érdekelne a véleményetek.
Én magam nem vagyok híve ezeknek a társkeresőknek, az Elittárssal szemeztem ugyan, de túl sok rossz véleményt olvastam róla (kamu profilok, marketing maszlag, soha le nem mondható tagság), és ezek alapján úgy ítéltem meg, felesleges belevágni. Bár tetszett az alapötlet, a végletekig paraméterezhető keresés, viszont inkább érzem egy marketinggel túlfújt felületnek, mintsem komoly oldalnak. A munkám miatt relatíve keveset találkozom emberekkel (benzinkút, pékség, étterem, és nagyjából be is zárult a kör), szóval már itt elbukik a sztori...így egy beszélgetést sem lehet kezdeményezni.
A napokban feltűnt a Dating, és bár a mobilon nem használok FB klienst, csak böngészőből lépek be, egy próbát megérhet, viszont kíváncsi vagyok azok véleményére, akik valóban használták. Paraméterezhető ez is abban a tekintetben, pl hogy csak a 30-35 év közötti hölgyeket dobja fel, akiknek nincs gyerekük, nem is akarnak gyereket, sportolnak, és mondjuk 60-65 kilónál nem többek? Egyáltalán létezik még ilyen? Túlparaméterezni sem akarom, de vannak olyan elvárások (elvárás ez egyáltalán?), amikből nem tudok és nem is akarok engedni.
Minden véleményt szívesen fogadok.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
xboxelado444
újonc
Ha ferfi vagy ne varj sokat ezektol az oldalaktol.Csak szinted alatti no akar komolyat majd.
-
sum-blink
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #826 üzenetére
Szia. Bár tavaly írtad, de próbáltad a bumble-t? Én két napja tolom. Itt a nőknek kell írni először, mondjuk marhára nem írnak, de legalább matcheim gyakrabban vannak, mint tinderen.
-
rushty
őstag
Megjöttek az F1-rajongók. Vajon egyéjszakást keresnek?
Revolut meghívó pü-ben
-
Narxis
nagyúr
válasz #42308056 #827 üzenetére
Nem nagyon tudsz mit tenni, nem valami jók az arányok neten, 1 nőre, főleg ha fiatal akkor 10-20 pasi jut. Amúgy kérdezd meg a Nők topikban, ott aktívabb közösség van és beszéltek már erről is.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
törölt tag
Áruljátok el, mi a francot lehet írni a lányoknak, hogy ne töröljenek azonnal? Elvileg matchünk volt, válaszolt a köszönésre, aztán érdeklődtem afelől hogy hol tanul, hol lakik (nyilván nem lakcím szinten, csak előző nap még 12 km-re volt, ma meg 85-re), erre törölt. Rohadtul elegem van az egészből, mindig pontosan ugyanezt a kört járom le az összes lánnyal az összes platformon.
-
sz.balazs.95
veterán
Hú, nem egy aktív csoport
Így a pandémia vége felé gyakorlatilag csak az online ismerkedés maradt, hiszen az ember a mindennapjaiban leginkább az otthon és munkahely között mozog, meg néha boltban, szóval ha valamikor, akkor most van kereslet az online társkeresésre, viszont jó kérdés, hogy erre melyik platform lenne ideális.A Facebook Datingban engem aggaszt a Facebook szélsőséges adatéhsége, ezért annak eleve 0-ra próbálom redukálni a használatát, így az nem opció, a Badoo, és főleg a Tinder pedig tökéletességre fejlesztette azt, hogy az egész társkeresést piacosítsa, "kommodifikálja" (egy érdekes videó ezzel kapcsolatban: [link] )
És ezen kívül ott vannak még a „hagyományosabb” társkeresők is, amik vagy telis tele vannak spam botokkal, vagy nem ismeri senki őket, ezért nincs felhasználói bázisuk, vagy egész egyszerűen minden funkció le van tiltva, ha nem fizetsz elő prémium csomagra.És akkor ennyi, mi maradt hát?
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
GEPESZ66
veterán
Baja környékén lakom.
Szerintetek melyik a leginkább használható társkereső oldal?
55 évesen csak ebben tudok hinni, hogy társat találjak, a véletlenben nem hiszek. -
solena
tag
Nem izolálni, azzal magamnak mondanék ellent (12 évesen a lehetőségeimhez képest elég masszívan kóvályogtam a neten, még betárcsázós volt). Az én kölyök koromban is voltak csajok, akiknek ennyi idősen a f*szon járt az eszük, el is cseszték az életüket. Baromira ráér az unokahúgod pasizni, nem marad le semmiről. Inkább keressen egy hobbit, és egy ahhoz kapcsolható közösséget.
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
coco2
őstag
Én nem tudom, mennyire látod a mai fiatal korosztályt, de az izolációs véleményed kivitelezhetetlen. Az általános suliban a gyerekek közösen vannak udvaron (6 évestől 14 évesig), és bizony a lányok fecsegnek egymás közt. Egy 6.-os lánynak mobil telefonja van, ahogy az összes barátnőjének is, és az összes korhatáros site-ot ismerik neten. Elolvassák még az angol szöveget is, hála a nyelvoktatásnak, meg a google translate-nek. De ezekkel még nem is lenne gond, ha legalább a nagyzolós dumákat nem vinnék túlzásba az iskolában. Mindenütt van egy hangadó, és amikkel egymás közt heccelődnek, na az tud igazán fagyos lenni. Egy nyilvános netes fecsegő site legalább attól megvédhetné őket.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
solena
tag
12 évesen ne pasizzon, főleg ne online. Ha ő hazudik saját magáról, akkor más is fog, és nagyon könnyű beleszaladni a f*sz rosszabbik végébe. Előbb legyen tudatos felhasználó, értse meg (legalábbis, legyen fogalma róla), hogyan működik az online biztonság és a netikett maradéka. Legyen egy normális hobbija (a pasizás nem hobbi), amit szeret is csinálni, és amiről (másodsorban, mert elsősorban csinálni jó a hobbit) beszélgethet, véleményeket cserélhet online, tapasztalatokat szerezhet (hobbihoz keresni fórumot célszerűbb, mint pasizáshoz).
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Unokahugi jelenleg 12, már kamaszodik - meg pimaszodik is, de nagyon. Szerintem már szívesen pasizna neten, csak a szülei kicsit féltékenyek, és így hét lakat alatt van - ami szerintem nem a jelen korba való hozzáállás lányt felnevelni. A magam részéről nem vagyok képben róla, van-e neten olyan ismerkedő fórum, ahol nem gáz, ha a lány nagyon fiatal (mondjuk fb-n is profil gyártásban lazán 20 évesnek hazudta magát, úgyhogy az életkor miatt nem igazán féltem), és a pasik is legalább az átlaghoz képest normálisnak mondhatóak (nem meggyilkolni akarják a lányokat, vagy olyasmi). Ha akad neten normális portál vagy csatorna valahol, oda tudom irányítani a barátnőivel együtt. Tippeket itt vagy priviben, köszönöm.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
J&P
aktív tag
Én anno a parom.hu-n leltem a páromra, 3 évembe került, sok találkozóba, + sok ősz hajszálba. Hihetetlen milyen sok nő volt aki azt sem tudta mit is akar, persze voltak olyanok is akik nagyon is tudták, lehúzni egy palimadarat.
-
zoli2134
csendes tag
Anno Badoon ismertem meg az exem
-
Narxis
nagyúr
válasz DarkByte #816 üzenetére
Passz, Tinder? Szerintem ez a netes társkeresés is lecsengett mostanra, biztos vannak aktív oldalak de régebben ez komolyabban ment. Szerintem mindegyiknél 1 nőre jut 20 férfi és van egy csomó olyan nő aki csak azért regisztrál be, hogy az egoját simogassák. Hála az égnek én alapból nehezen viselem el az embereket így nincs gondom a társkereséssel.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
DarkByte
addikt
Ez a topik jól ki van halva
Merre ismerkedik manapság az internet népe? -
Cs1csó
titán
Az internetes párkeresés buktatói:
[ Szerkesztve ]
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Mesélek nekem hogyan sikerült az interneten párkapcsolatot találni.
Ugye nem vagyok egy túl szociális ember, viszont ha valakivel jobban megismerkedek akkor nyitott, közvetlen vagyok, akkor már nincs probléma, csak pont az ismerkedés nehézkes, ahol még a társadalmilag elvárt viselkedés a "kötelező", tudjátok, különben senkit nem érdekelsz, persze aztán meg egyénileg kell lenni.
Na de a lényeg, jó pár helyre beregisztráltam, ahol már az üzenetért is fizetni kellett volna (pont a lényeg, a kapcsolatfelvétel mással) azt hagytam a fenébe. A többi oldal kapott esélyt nálam, bár én még esélyt se ezektől az oldalaktól. Ugyanis egy normális nő nem regisztrál ilyen helyekre, maximum csak poénból, kipróbálni a csajokkal, a többiekkel pedig van baj bőven. Nem veszik komolyan, főleg magukat.
A megoldás nálam ott jött el, amikor a Facebookon kezdtem el az ismerkedést. Itt már legalább jöttek-mentek a nők, volt lehetőség ismerkedni, ráadásul anonim voltam, kép és név nélkül. A személyes tapasztalatom, hogy közösségi oldalon lehet olyan szinten ismerkedni, amit egy társkereső oldaltól várnánk, de azok csak a pénzt szedik be a magányos férfiaktól. Így vagyok már egy több mint egy éves sikeres kapcsolatba.
Remélem tudtam segíteni.
Csak határozottan.
Üdv.Üdv, Dávid
-
Bocs, tudom hogy hosszú a lenti hsz, de, a felvetett probléma az, hogy mi történik mikor visszaköszönnek, akár egy szimpla "Helo.", vagy néha elsőre is hosszabb üzenet után, netán ők szólítottak meg engem (ritka, de ha az "igen/nem" kattintós játék "igen" válaszait is belevesszük, akkor még messzebb van a nullától). Mondjuk igen, #807, nyilván (de az sem igazán gond, ha egy ponton ezt "felfedik", a gond a váratlan és permanens rádiócsend).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
zoo8800
veterán
válasz janos666 #810 üzenetére
Szerintem egy hellótól ne várj komolyabb reakcikat, hacsak nem vagy egy félisten. Tegyél bele pár perc energiát abba, akinek írsz. Szerintem, ha normálisan csinálod, 1/10 visszaír majd. Ez se sok, de azért eredmény...
Ja, és #807
[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
Csak nemrég próbálgattam "internetes ismerkedő" (direkt nem olyan, aminek tolakodóan "társkereső" van a nevében, de lényegében mégis az) oldalakat használni. Ahhoz képest, hogy mennyi időt töltök gép előtt és pl. ezen a fórumon, az ilyeneket sohasem szerettem, de mivel lassan már ki sem megyek a vidéki házból, így nincs hol belefutni emberekbe, főleg nem korom béli magányos nőkbe, ezért kipróbáltam...
Na, a lényeg az lenne, hogy túlnyomó részt egy rekurzív ciklusnak tűnik az egész. Olyannyira, hogy kezdem azt érezni, igazából sokkal kevesebben használják ezeket, mint ahány felhasználó van és tele van "robotokkal".
Mindenki vagy egyáltalán nem válaszol a legelső köszönésre sem (nagy ritkán egyértelműen elutasít, akár rögtön le is tilt a biztonság kedvéért, stb - nem baj, ha nem hát nem, még azt is értem miért reagálja néha túl a biztonság kedvéért, hátha nem érteném), vagy látszólag örül neki, hogy ráköszöntem (nem félek írni, de legtöbbször csak egy "Heló"-t tolok be, mielőtt feleslegesen koptatnám a billentyűzetet, és nem akarok a copy-paste sablon-bemutatkozó-körlevelek szintjére süllyedni, így ha visszaköszön, akkor írok neki valami hosszabbat, és amennyire ismeretlenül lehet "személyre szólót" pl. az adatlapja alapján, vagy ami épp az eszemben jár aznap...), de ~99.5% minden beszélgetés egyoldalúan félbeszakad (de nem az én részemről).
Egyszerűen csak nem válaszolnak nekem többé, pedig ha olyan az oldal, még azt is kiírja, hogy nem csak beléptek, de el is olvasták. Volt már, hogy szégyenkezve háromszor is írtam még egymás után (más-más napokon, több nap szünettel) kíváncsiságból, hogy legalább egy egyértelmű elutasítást (akár spam miatti letiltást) ki tudok-e "provokálni", míg egyszerűen meguntam, vagy már túl hülyének éreztem magam "nyaggatni".Ez nekem kellemetlen, mert vagyok olyan konzervatív, hogy egyszerre csak egy virtuális nővel tudok megpróbálni megismerkedni, így ilyenkor, míg választ várok, addig nem is nagyon tallózom tovább a keresési találatokat sem, illetve mire letelik a rugalmas határidő (persze hangulattól és az én részemről vett érdeklődés mértékétől is is függ, de legalább pár napok, akár egy-két hét kérdése...), utána még egyszer ugyan ennyi ideig rossz érzésem van újra ráköszönni valakire.
Volt már, hogy véletlenszerűen visszaolvasgattam pár ilyen régi beszélgetést, az eltelt időtől kicsit más perspektívát remélve, és kerestem valamit, ami félreérthető és így kimondottan bántó, sértő lehetett, de még belemagyarázni is nehéz (legfeljebb az lehet, hogy egyszerűen unalmas és/vagy hülye voltam, mint egészségtelen önkritika, de semmi extra).
Szóval...
Én vagyok paranoiás, vannak az ilyen oldalakon "robotok" (nem feltétlen AI, elég ha pár embernek fizet az üzemeltető, hogy egész nap csevegjen ott véletlenszerűen és gyártson hamis profilokat...), vagy csak lássam be, hogy én vagyok ennyire kibírhatatlan és/vagy "gyenge" alak, hogy viszonylag könnyen és gyorsan megutálnak és/vagy "lecserélnek" egy jobbra? -> Ami egyébként szintén érthető, hisz nagy és folyton frissül a választék, illetve egyszerre sok emberrel lehet(ne) beszélgetni is, de miért nem szokás valahogy tapintatosan, de egyértelműen a másik tudtára adni ezt a "rádiócsend" helyett?
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
zoo8800
veterán
-
F_Gergely
őstag
válasz sz.balazs.95 #805 üzenetére
Én elég sokmindent kipróbáltam már alapvetően a nőket nem értem. Felmegy társkeresőre de "bocsi nem ismerkedni vagyok itt" akkor minek b'zmeg?
Másik a tinder, hiába kerülök valakivel "párba" cseszik válaszolni az üzenetekre... Egyszerűen nem értem. Ha párt keres valaki akkor minek csinál úgy mint aki nem. -
sz.balazs.95
veterán
-
F_Gergely
őstag
Kicsit lehalt a topik, ki hogy/hol ismerkedik?
-
Csemike
aktív tag
-
d_Gabesz007
csendes tag
Valaki tudna ajánlani olyan társkereső/szexpartnerkereső oldalt, ahol nem arra megy ki a játék, hogy minél több sms-t küldj, és a funkciók nagy része nem csak "vip" tagoknak elérhető?
-
Csemike
aktív tag
Csajozós szöveg a neten: "MSN csatornádra szeretnék kódolatlan napot...! Jobb vagy mint a HBO!"
Csajozós vers a neten:
"POKOLI AJÁNLAT
Itt vagyok, eljöttem érted!
Pontos vagyok, és ahogy kérted!
Add nekem a lelked, és ne habozz kérlek!
Megkaphatsz, ha rossz vagy, ahogy kéred!MSN csatornám nyitva ezért ne is nézz a Bibliára!
Ne mondd, hogy Jesszus, nézz inkább a piára!
Szentelt vizet ne igyál, mert akkor elijesztesz,
és ne nézz erősen, mert begerjesztesz!A tíz parancsolatot felejtsd el, inkább vétkezz!
Én vagyok az Ördög, velem étkezz!
Finom az ördög falatja, és égetően perzselő,
szerelmet is adok, és nem vagyok pénznyelő!Keress hát meg, szeress belém,
ha találkozunk gyere elém!
Mondd az MSNed, és megyek oda,
velem az erő, gyengül a Yoda!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Peugeot, Citroën topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Assassin's Creed: Origins
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest