- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Én nem tudom, mennyire látod a mai fiatal korosztályt, de az izolációs véleményed kivitelezhetetlen. Az általános suliban a gyerekek közösen vannak udvaron (6 évestől 14 évesig), és bizony a lányok fecsegnek egymás közt. Egy 6.-os lánynak mobil telefonja van, ahogy az összes barátnőjének is, és az összes korhatáros site-ot ismerik neten. Elolvassák még az angol szöveget is, hála a nyelvoktatásnak, meg a google translate-nek. De ezekkel még nem is lenne gond, ha legalább a nagyzolós dumákat nem vinnék túlzásba az iskolában. Mindenütt van egy hangadó, és amikkel egymás közt heccelődnek, na az tud igazán fagyos lenni. Egy nyilvános netes fecsegő site legalább attól megvédhetné őket.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Unokahugi jelenleg 12, már kamaszodik - meg pimaszodik is, de nagyon. Szerintem már szívesen pasizna neten, csak a szülei kicsit féltékenyek, és így hét lakat alatt van - ami szerintem nem a jelen korba való hozzáállás lányt felnevelni. A magam részéről nem vagyok képben róla, van-e neten olyan ismerkedő fórum, ahol nem gáz, ha a lány nagyon fiatal (mondjuk fb-n is profil gyártásban lazán 20 évesnek hazudta magát, úgyhogy az életkor miatt nem igazán féltem), és a pasik is legalább az átlaghoz képest normálisnak mondhatóak (nem meggyilkolni akarják a lányokat, vagy olyasmi). Ha akad neten normális portál vagy csatorna valahol, oda tudom irányítani a barátnőivel együtt. Tippeket itt vagy priviben, köszönöm.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 4
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Parfüm topik
- Synology NAS
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Honor Magic 6 Pro
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest