- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Én nem tudom, mennyire látod a mai fiatal korosztályt, de az izolációs véleményed kivitelezhetetlen. Az általános suliban a gyerekek közösen vannak udvaron (6 évestől 14 évesig), és bizony a lányok fecsegnek egymás közt. Egy 6.-os lánynak mobil telefonja van, ahogy az összes barátnőjének is, és az összes korhatáros site-ot ismerik neten. Elolvassák még az angol szöveget is, hála a nyelvoktatásnak, meg a google translate-nek. De ezekkel még nem is lenne gond, ha legalább a nagyzolós dumákat nem vinnék túlzásba az iskolában. Mindenütt van egy hangadó, és amikkel egymás közt heccelődnek, na az tud igazán fagyos lenni. Egy nyilvános netes fecsegő site legalább attól megvédhetné őket.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Unokahugi jelenleg 12, már kamaszodik - meg pimaszodik is, de nagyon. Szerintem már szívesen pasizna neten, csak a szülei kicsit féltékenyek, és így hét lakat alatt van - ami szerintem nem a jelen korba való hozzáállás lányt felnevelni. A magam részéről nem vagyok képben róla, van-e neten olyan ismerkedő fórum, ahol nem gáz, ha a lány nagyon fiatal (mondjuk fb-n is profil gyártásban lazán 20 évesnek hazudta magát, úgyhogy az életkor miatt nem igazán féltem), és a pasik is legalább az átlaghoz képest normálisnak mondhatóak (nem meggyilkolni akarják a lányokat, vagy olyasmi). Ha akad neten normális portál vagy csatorna valahol, oda tudom irányítani a barátnőivel együtt. Tippeket itt vagy priviben, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest