- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_RL
aktív tag
válasz Borify Péter #299 üzenetére
igen, de otthon a gépről előbb megszólítasz egy szimpinek tűnő embert, mint mondjuk a buszon.
-
SirRasor
addikt
Na tegnap este volt egy rögtönzött második randi, ahol már csók is volt nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire befolyásolja a dolgokat, hogy a chat.hu-n ismerkedtünk meg
Make Love not war!
-
R
senior tag
válasz Borify Péter #293 üzenetére
hol van az még? mi lett volna ha húzod?
-
Borify Péter
aktív tag
úgy döntöttem nem húzom az időt mégsem
jövő hétvégén első randi -
SirRasor
addikt
válasz Borify Péter #287 üzenetére
Tudom és azt csinálom...hisz találkoztam vele annak ellenére, hogy tudtam, hogy bagózik és utána is csak arra figyeltem, hogy mi az ami jó és szép benne
Make Love not war!
-
Borify Péter
aktív tag
így van..de szerintem egy közös jövő érdekéért le kell mondani ienekről.ha a másikat zavarja..de ezt nem az elején kell megvitatni..mert akkor kritériumnak tűnne
-
Borify Péter
aktív tag
válasz SirRasor #280 üzenetére
én is cigizek,és voltak is ezért problémáim az előző kapcsolatomban...de ha komolyra fordul a dolog..és látja mennyire zavar ez a rossz szokása,és látja,hogy mondjuk te is változtatsz őt zavaró rossz szokásodon és szeret akkor szerintem leteszi
csak erőszakoskodni nem szabad
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz Borify Péter #269 üzenetére
Detto
Mondjuk elég durva, nem kis szerencse kellett hozzá. Valaki írt nekem chaten mert ismerkedni akart, de se kép se semmi, úgyhogy letereltem, hogy sok a dolgom és rohannom kell és majd beszélünk.
Azt mondtam már, hogy iwiwen nemrég hogy kerestem és a 400 találatból 3 normális volt. Írtam is nekik és az egyik ő volt
Tegnap még találkoztam is vele élőben és annyira aranyos
Mondjuk cigizik...utálom a cigifüstöt...ti mit tennétek?Make Love not war!
-
Magnum_
nagyúr
tegnap hivott egy barátom, hogy egy még gimiből ismerős csajszi (fiatalabb nálunk, 21 körül lehet) 25évesként lányokat, esetleg fiukat keres nur szexkapcoslat céljából az egyik love-keresőn .. én javasoltam, írjon neki, hátha bejön
I humbly and respectfully decline™
-
tomcsi23
veterán
válasz Borify Péter #276 üzenetére
Kitartást Neked is, aztán nem mindent kell elhinni elsőre.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Borify Péter
aktív tag
-
tomcsi23
veterán
válasz Borify Péter #273 üzenetére
Mióta betettél egy képet - hogy is mondjam - igencsak megnőttek az esélyeid.
(a Péter, aki tényleg lány)...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
roti86
őstag
válasz Borify Péter #271 üzenetére
Találkozni kell személyesen és akkor nem leszel bizalmatlan. Persze 1 találkozástól lehet ez nem múlik el, de jobb mint a semmi.
-
tomcsi23
veterán
Kíváncsi vagyok, melyik topiktárs az.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
roti86
őstag
Csak így tovább
-
Borify Péter
aktív tag
na:9
úgy néz ki sikerült valakit megismernem iwiwen
és egész szépen alakul a dolog -
roti86
őstag
Sziasztok.
Ezt ismeritek? webrandi.hu. Nem tudom fizetős e, de elég sok találatot dobott ki elsőre
Üdv,
-
kisboxi
tag
Megmondom őszintén én is regelve vagyok oda. Bár sok értelmét nem látom, de mindennek meg kell adni az esélyt. Nem igazán használom, de nagy ritkán mikor felnézek akad egy-két olyan alany akit el tudnék képzelni, de persze semmi.
"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."
-
Sipi16
őstag
Kb. 2 éve regisztráltam oda. Nem tudom nézted-e az adatlapom, hogy hol lakok. Egyszerűen lusta voltam törölni a regisztrációt meg néha felnéztem, hogy milyen a felhozatal. Így, hogy csak kicsi képeket látok nem láttam értelmét tagnak maradni...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
SirRasor
addikt
válasz Borify Péter #258 üzenetére
Ja tényleg, azt is próbáltam már, egész jó dolgok vannak benne
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Mindegyik fizetős és a lényeget korlátozzák le. Jelenleg ez az állás. Love.hu se kivétel. Jelenleg a legtöbb lehetőség a chat.hu-ban és az iwiw-ben van. bármennyire is nem tetszik, az előzmények miatt már csak ez a kettő marad, ahol korlátlanul lehet mindent csinálni és sokan vannak fent.
Make Love not war!
-
Louro
őstag
Sok olyan oldal van, ahol csak a leveleket mennyiségét korlátozzák, de egy bizonyos számig korlátlanul használható az oldal. Inkább az extrákra építenek a fizetéssel, amik igazából megkönnyítik az életet, de lehet azok nélkül is élni.
Mess with the best / Die like the rest
-
Louro
őstag
válasz Borify Péter #249 üzenetére
De az fizetős, nem? Vagy lehet keverem
Mess with the best / Die like the rest
-
sti10p
senior tag
Hi!
Tud valaki konkrétan olyan oldalt ahol érdemes ezt elkezdeni, és megfelelően kultúrált meg diszkrét is? (nem alkalmi sexpartnert keresek)
Nem szívesen írok most ide, mert van bennem egy csomó gátlás meg előítélet ezzel kapcsolatban, de megpróbálok nyitott lenni egy szintig és lehet nem is olyan hülyeség mint aminek hittem.XY
-
(Darkwood)
őstag
válasz Borify Péter #244 üzenetére
Azt hiszed? Lehet, hogy ez a koxx gyerek, meg ez a Sipi16 gyerek is valami pszichopata állat!
[ Szerkesztve ]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Sipi16
őstag
válasz Borify Péter #241 üzenetére
Látod vannak itt jelentkezők.
Soha ne mondd, hogy soha...
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Borify Péter
aktív tag
válasz (Darkwood) #242 üzenetére
egy csöppet biztos...bár ez nem nagyon fog megtörténni
-
MODERÁTOR
Mondd a címet
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
(Darkwood)
őstag
Szerintem meglepődnél, ha innen PH!-ról valaki bekopogna hozzád!
koxx:
[ Szerkesztve ]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Sipi16
őstag
válasz Borify Péter #238 üzenetére
Lehet, hogy kevés az albínó ló...
Én nagyon meglepődtem, hogy jónéhány ilyen oldal fizetős lett. Töröltem is magam róluk.
-
MODERÁTOR
válasz Borify Péter #238 üzenetére
Lusta? ott van e gép és a net előtted
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Sipi16
őstag
válasz Borify Péter #235 üzenetére
Az tény, hogy erős, de sok sikertelen próbálkozás után az embernek elfogy a türelme és pont abban a 10 másodpercben lesz őszinte amikor nem kéne.
-
-
Sipi16
őstag
válasz SirRasor #230 üzenetére
Ha olyan a csaj akkor talán megéri belökni a dumát, hogy: "Én sem életem párját keresem csak *ugni akarok."
-
Mawyx
őstag
válasz SirRasor #230 üzenetére
Nekem volt, h zsinórban azzal jöttek, hogy sajna nem fog menni, mert most készül az esküvőre. Ahan, persze Vagy lehet, h készül, de nem a sajátjára Tuti kamu volt az is
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
SirRasor
addikt
Húúúúúú de most úgy felb*sztak megint, ez már kezd sok lenni. Nem tudom hanyadik nő jön megint azzal, hogy most neki nem pasi kell, hanem barát. Mégis mi ez a hülyeség? Szerintem tuti kamu.
Make Love not war!
-
Chaser
legenda
Rövid olvasgatás után úgy nézem ebben a topikban van a legtöbb csaj vagy tévedek
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Bubu79
addikt
válasz SirRasor #220 üzenetére
Melyik az a hülye diplomás, aki meg is adja ilyen helyen?
#222: Ecseris diploma valós, leinformálható számmal?
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
SirRasor
addikt
Melyik az a társkereső, ahova a regisztrációhoz KELL a diplomaszám?
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Csemike
aktív tag
válasz SirRasor #216 üzenetére
Persze, magyarázatot könnyű találni. Az emberek nagyon jól manipulálhatóak, és egyben nagyon manipulatívak is. A pasi tudja mit akar hallani a csaj, a csaj tudja, hogy a pasi csak azért magyaráz, mert azt mondja, amit hallani szeretne, szóval így szépen eljátszmáznak egymással az emberek.
Borify Péter: én szinte biztos voltam benne, hogy az apámnak barátnője van, mégsem szóltam az anyámnak... Egyszerűen nem tudtam megtenni, nem mertem robbantani. Aztán persze robbant magától minden. Azóta is bennem van egy rossz érzés, hogy miért nem borítottam a bilit korábban, sokkal hamarabb túllettek volna a krízisen...
-
Csemike
aktív tag
válasz Borify Péter #214 üzenetére
És ilyenkor mit csinál az ember, ha a barátnőjéről van szó? Te szóltál neki?
-
Csemike
aktív tag
Az, hogy van barátja, nem jelent semmit. Én voltam a legjobban meglepődve, amikor a maximalista, feddhetetlen erkölcsű főnökünket, aki mindig igyekezett fenntartani egy boldog házasság látszatát (és be is nyaltuk neki) a kolléganőm megtalálta a szexneked.hu-n. Hát, én akkor a padlóról szedtem össze az államat, mert róla aztán tényleg nem tudtam elképzelni.
-
SirRasor
addikt
Az nem ismerkedős honlap, hanem adathalász szerűség. Amiket linkelgetünk IRC-n, azokat a képeket begyűjti automatikusan egy BOT-tal, aztán kiteszi a honlapra. Szóval jókat lehet derülni azon, amik oda ilyen módon felkerülnek. Most nem fog bejönni, mert éppen karbantartást végeznek rajta.
Make Love not war!
-
Csemike
aktív tag
válasz SirRasor #207 üzenetére
Már a honlapcímből sem következtetnék házasságkereső hölgyek és urak weboldalára.
kisboxi: mégis egyre többen találják meg így a párjukat. A bátyámnak rögtön feleséget hozott az internetes ismerkedés. Én 4,5 éve vagyok együtt a kedvesemmel és egy chat szobában kezdtünk el beszélgetni. Igaz, hogy a külsőm miatt a való életben nagy hátránnyal indulok a párválasztósdiban, eddig "csak" kétszer sikerült így "bepasiznom", és egyik sem bizonyult tartósnak.
A mai tizen-, huszonéves generáció elmagányosodik, és ezt önként választja. Látom az öcsémet, aki egy 17 éves, jóképű, izmos fiatal srác, mégis legtöbbször itthon kuksol, msn-en tartja a kapcsolatot a barátaival, és csak nagyritkán megy el bulizni. És csaja eddig csak a netről volt, igaz, az annál több. Pedig neki aztán tényleg nem kéne szégyenkeznie a külseje miatt. -
kisboxi
tag
" A párválasztás üzlet, kéremszépen." Ez így van!
Itt már mindenen keresni akarnak, és az internetes társkeresés elég jó biznisznek számít manapság. Ahhoz meg elég nagy szerencse kell, hogy tartós kapcsolat alakuljon ki egy ily módon szerzett ismeretségből."Mindenki azt villantja, amilye van, ami cserealapnak tekinthető, popsi, cici, pénz, ész..."
És a népek meg egyből ugranak is egy jó kis popsi vagy cici láttán, amit csak a képen látott. Aztán élőben meg jön a képre esés.
Az ész meg hát, nem olyan ... ."Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."
-
Csemike
aktív tag
Nyomatja a marketingjét, mi rossz van abban? Az ilyen képekre ugranak a fickók. Aki azt mondja, hogy "neeeem, nem bírom az olyan csajokat, akik mindjárt kirakják megmutatni amilyük van" az is. A párválasztás üzlet, kéremszépen. Mindenki azt villantja, amilye van, ami cserealapnak tekinthető, popsi, cici, pénz, ész...
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
válasz Borify Péter #204 üzenetére
Akkor csak a gondolkodásodon kéne változtatni.
-
SirRasor
addikt
-
PazsitZ
addikt
-
Sipi16
őstag
válasz Borify Péter #200 üzenetére
Annyi idős vagy mint a nővérem. Vagyis még nem vagy öreg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest