- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
st3v3np3t3r #895 üzenetére
A semminél azért több. Voltak hosszabb komoly kapcsolataim csak a köztes idöben csajoztam többet ha ez számit valamit de nem hiszem.
Még a youlove-t probáld ki szintén telorol meg a boo-t ha gondolod. Sok türelem kell az ismerkedéshez. Facebookot leirta a kolléga hol találod a face appján belül. Az is jobbra balra huzos de van lehetöség irni a csaj képeihez ha nem akarod megvárni hogy vissza kedveljen habár ugyanott fogja jelezni neki ahol a kedveléseket. Ha nem akarsz messziröl ismerkedni édemes max 50 km hatotávot jelöleni. De a facebook nem fogja engedni hogy elöször végig pörgesd az összeset igy érdemes elöször max 10 km limitet adni és ha elfogynak növeld kis lépésekben a távolságot. És ne egy kamerába bámulos képet tegyél fel csak a fejedröl probálj meg a lehetöségekhez mérten igényes képeket csinálni. Ne ird ki az életed de nagyjábol töltsd ki a profilod hogy legyen rolad valami info is azért. Tudom nem érdekel meg te tudod azért leirtam mégegyszer hátha könnyebb lesz ismerkedni.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest