Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Jogos
lehet meg kellene oldaniuk hogy lehessen választani a nagykerek közül
Mondjuk fő helyen hozva a legolcsóbb ajánlatot, adott garanciávalMajd lejjebb lista hogy
Nagyker 2-> ár -> garancia
Nagyker 3-> ár -> garancia
Nagyker 4-> ár -> garanciaÉs lehet hogy a 3nagyker 1500Ft-al drágábban adja de 1év helyet 3év garanciával
Én simán fizetek a plusz garanciáért egy két ezret
Persze ha nem sokkal kerül többe mint máshol annyi garanciávalÉs ezzel elkerülnék a sokat emlegettet garanciás dolgot is , hogy árulják de mégse cserélik hanem ár vissza. Mert ha valaki a 2 nagykertől vesz és annál ép nincs akkor az szépen látszana is
Mert akkor a terméknél így lenne
Nagyker 2-> nincs
Nagyker 3-> ár -> garancia
Nagyker 4-> ár -> garanciaNekem kicsit csalódás volt ez a fekete péntek, ipon nem akciózta azt amit venni akartam, így kivárok hátha lejjebb megy az ára
De memóriát meg vga-t nem veszek, azt bojkottálom, pofátlanul kartelleznek a gyártók -
HUN]Repa
aktív tag
Mivel a jótállás idejét a magyarországi forgalomba hozó szabhatja meg, lehet 1 év jótállással is volt ilyen termék, mivel az a kötelező minimum. Valószínűleg a rendelés pillanatában az aktuális beszállító annyival adta, mivel automatikus paraméter átvétel alapján van megjelenítve. Az árgrafikon szintjei alapján több beszállító is volt listázva az elmúlt napokban, de lehetett természetesen hiba is az ok, majd a válaszban megtudod.
-
smiti
veterán
Szia!
Ha nem megy a személyes átvétel, akkor ajánlanám neked a Pick Pack Pont szolgáltatást.
-
smiti
veterán
Szia!
Ha nem megy a személyes átvétel, akkor ajánlanám neked a Pick Pack Pont szolgáltatást.
-
HUN]Repa
aktív tag
Pü-ben vagy itt is felrakhatod a kérdésedet ,naponta többször nézem a mailt és itt is ,ezért gyorsabban tudok válaszolni ,TLac a tesztelésről amit írt ,valóban igaz ,de igyekszünk minden kérdésre válaszolni , a telefonról még annyit hogy egy vonal van csak ,és ha ki is csörög az azt is jelentheti hogy épp beszélnek rajta mert hívásvárakoztatás van.
-
Shad0w
senior tag
Hm. E-mail-re általában 1 órán belül válaszolnak. Te pedig már 2 napja próbálsz telefonálni, most akkor nemértelek, hogy hova sietsz és mért kell neked az a két perc. A másik pedig, hogy ha e-mail-ben kérdezel vagy kérsz akár ajánlatot is (valamire), akkor arra sokkal egyszerűbb később hivatkozni ha bármilyen nézeteltérés merülne fel. Amúgy meg sztm minden le van írva az oldalukon, el lehet olvasni, ha meg csak az érdekel, hogy van-e nekik monitorjuk akkor elárulom, hogy nincs nem is lesz amíg nem rendeled meg, akkor is csak addig lesz nekik amíg el nem hozod tőlük. Ilyen egyszerű. (előttem már bővebben kifejtették...)
-
DeFranco
nagyúr
Annyira ne háborodj azért fel. Azért tud ilyen árakat tartani a bolt, mert leszorítja a költségeket, és ebbe beletartozik az is, hogy nem tartanak külön embert, aki felkapkodja a telefont. Mint a fapados légitársaságoknál.
Ez az érem egyik oldala. A másik az, hogy nekem is volt velük problémám, ami rendeződött, de jeleztem hogy ezzel kapcsolatban korrigálják a honlapot, és egy kérdést is feltettem (itt: lásd #2525) de arra sem jött semmi reakció. Pontosabban annyi jött, hogy elvileg küldek emailt (#2527) ami a mai napig nem érkezett meg, újabb privát megkeresésre sem. Én sem örülök neki.
De ha egy kicsit visszaolvasol, azért bőven van pozitív példa is.
-
szumo
senior tag
Nem akarok se bunkónak, se nagyképűnek tűnni, de mi a f...-t erőlteted azt a telefont?
A garanciális feltételek ott vannak a weben, a gyártó oldala pedig tartalmazza a specifikációt. Mit szeretnél még megtudni tőlük? SZVSZ bármelyikünk vásárolt már az iponból elégszer, hogy egyszerűbb kérdésre válaszoljunk, ha pedig még vívódsz, akkor a melyik monitort vegyem topikban a többiek tutira segítenek.
A weboldaluk, pedig össze van kötve a nagyker adatbázisával, és ha van valami akkor azt másnapra hozzák neked, ha nincs, nem is látod, mert a mennyiség nullázódásával azonnal eltűnik a termék, és amíg másik nagykerben nem lesz, vagy ugyanannál, addig nem is kerül be a listába.
A házhoz szállítás pedig megint csak le van írva az ipon oldalán.
Remélem nem vettem el a kedved, és kérlek kérdezz, mi szívesen válaszolunk legjobb tudásunk szerint. -
Trava
tag
Ugyan én nem vagyok iponos, (csak nagyon sokszor vásároltam már náluk) válaszolok helyettük.
Amit látsz a webshopba az a nagykerek raktáron lévő választéka.
Tehát ha látod a shopba, akkor másnap már mehetsz is érte 99%-ba, hacsak valaki előtted nem vette meg az egész nagyker raktárkészletét.
Nálam még nem fordult elő, hogy megrendelés után másnapra, ne lett volna meg a cucc.
Ha elfogy, szinte azonnal leveszik a terméklistából.
A saját tapasztalatomat írtam le neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mesterséges intelligencia topik
- Tesla topik
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest