Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Annyira ne háborodj azért fel. Azért tud ilyen árakat tartani a bolt, mert leszorítja a költségeket, és ebbe beletartozik az is, hogy nem tartanak külön embert, aki felkapkodja a telefont. Mint a fapados légitársaságoknál.
Ez az érem egyik oldala. A másik az, hogy nekem is volt velük problémám, ami rendeződött, de jeleztem hogy ezzel kapcsolatban korrigálják a honlapot, és egy kérdést is feltettem (itt: lásd #2525) de arra sem jött semmi reakció. Pontosabban annyi jött, hogy elvileg küldek emailt (#2527) ami a mai napig nem érkezett meg, újabb privát megkeresésre sem. Én sem örülök neki.
De ha egy kicsit visszaolvasol, azért bőven van pozitív példa is.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- 8/16BIT ISA Kártyák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 16BIT ISA Kártya 286 proci + Cirrus Logic Chip
Üzleti előfizetők hirdetései
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i5-HQ I 12GB I 500GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest