- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Hm, lematricázzák, aztán első lépés, hogy szét kell szedni. Valaki ezt nagyon benézte vagy én nem értem teljesen a szituációt (még nem rendeltem sehonnan se összerakást, mindig megoldottam magam, kivéve persze ha alaplapot és processzort együtt vettem, mert arra mindig megkérem a boltost, hogy rakja össze). Namind1, a matricából hátrányod sztm nem lesz.
Az iPon dolgozói még mindig nem végezték el az Elme olvasás mester fokon képzést, ezért nem gondolom, hogy gondolniuk kellett volna bármire. Ha nem jelezted, hogy DVD olvasóval és egy merevlemezzel fogod még bővíteni a gépet és ehhez szeretnéd ha a kábelezést előkészítenék akkor persze, hogy nincs előkészítve.
Azt esetleg tudod, hogy kértél-e tesztelést is? (Csak azért kérdezem, mert most gyorsan ránéztem a gépösszerakó oldalukra, elnyomkodtam odáig, hogy a kosaramba kerüljön, de csak az összeszerelés látszik a listában, tesztelést nem láttam sehol (pedig én bekattintottam). Szóval így most nem látszik az eredeti hsz-edből)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest